Philip Winchester

yhdysvaltalainen näyttelijä
Philip Winchester huhtikuussa 2010.

Philip C. Winchester (s. 24. maaliskuuta 1981) on yhdysvaltalainen näyttelijä.

ElämäkertaMuokkaa

Philip C. Winchester valmistui Belgradin High School Belgradissa, Montanassa vuonna 1999. Hän on tunnettu rooleistaan ministeriön Mayhem (Ministry of Mauhem), Patriot, Hi-Line, LD 50 tappava annos, Thunderbirds, CSI: Miami, Kuningas Lear, Flyboys, unissani (in my sleep), Heart of the Earth , ja Shaking Dream Land.

Vuonna 2008 hän näytteli Robinson Crusoe:ta NBC:llä seikkailudraama-sarja Crusoe. (Suomessa elokuvaa näyttää Nelonen) Vuonna 2009 hän näytteli Maneateria, Lifetime mini-sarjassa pääosissa Sarah Chalke. Hän myös esittää tulevassa trillerissä, Unissani, ja Syfya, minisarjassa Alice. Vuosina 2010 - 2015 Winchester esiintyi Strike Back- sarjassa.

FilmografiaMuokkaa

  • Patriot (1998)
  • Hi-Line (1999)
  • Thunderbirds (2004)
  • Shaking Dream Land (2006)
  • Flyboys (2006)
  • Crusoe (2008)
  • In My Sleep (2009)
  • Alice (2009)
  • Strike Back (2010 - 2015)

Aiheesta muuallaMuokkaa