Paul Wernick

Paul Wernick on kanadalainen käsikirjoittaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten käsikirjoitustöistään Rhett Reesen kanssa elokuvissa Zombieland (2009), G.I. Joe: Kosto (2013), Deadpool (2016), Life (2017) ja Deadpool 2 (2018).

Paul Wernick
Paul Wernick San Diegon Comic-Conissa vuonna 2018.
Paul Wernick San Diegon Comic-Conissa vuonna 2018.
Henkilötiedot
Kansalaisuus Kanada
Ammatti käsikirjoittaja, tuottaja
Käsikirjoittaja
Merkittävät teokset
Tyyli kauhukomedia,
science fiction,
toiminta,
supersankarifiktio
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Käsikirjoittajana Vastaavana tuottajana
2009 Zombieland
2013 G.I. Joe: Kosto
2016 Deadpool
2017 Life
2018 Deadpool 2
2019 6 Underground
Zombieland: Double Tap
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Käsikirjoittajana Tuottajana Vastaavana tuottajana
2005 Invasion Iowa
2003–2004, 2013 The Joe Schmo Show
2019 Wayne

Aiheesta muuallaMuokkaa