Avaa päävalikko

Passenger (laulaja)

brittiläinen laulaja ja lauluntekijä

Michael David Rosenberg (s. 17. toukokuuta 1984), taiteilijanimeltään Passenger, on brittiläinen laulaja ja lauluntekijä.

Michael David Rosenberg
Passenger esiintymässä vuonna 2013.
Passenger esiintymässä vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 17. toukokuuta 1984 (ikä 35)[1][2]
Ammatti laulaja-lauluntekijä
Muusikko
Taiteilijanimet Passenger
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2003–
Tyylilajit folk rock
Soittimet kitara
Yhtyeet Passenger
Levy-yhtiöt Black Crow Records
Aiheesta muualla
Kotisivut
MusicBrainz

Passenger aloitti alun perin viisijäsenisenä yhtyeenä 2000-luvun alussa. Yhtye julkaisi yhden albumin ja hajosi vuonna 2009. Rosenberg päätti pitää Passenger-nimen ja jatkoi soolouralla.[3]

Sisällysluettelo

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Wide Eyes Blind Love (2009)
  • Divers & Submarines (2010)
  • Flight of the Crow (2010)
  • All the Little Lights (2012)
  • Whispers (2014)
  • Whispers II (2015)

SingletMuokkaa

  • ”The Wrong Direction” (2012)
  • ”Let Her Go” (2012)
  • ”Holes” (2013)
  • "Scare Away the Dark" (2014)
  • "Heart's on Fire" (2014)
  • "Whispers" (2014)
  • "Somebody's Love" (2016)
  • "Anywhere" (2016)
  • "Simple Song" (2017)
  • "The Boy Who Cried Wolf" (2017)
  • "Hell or High Water" (2018)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.