PJ Morton

yhdysvaltalainen muusikko

PJ Morton, oikealta nimeltään Paul Morton Jr. (s. 29. maaliskuuta 1981 New Orleans, Louisiana)[1] on yhdysvaltalainen Grammy-palkittu muusikko, joka on vuodesta 2012 ollut popyhtye Maroon 5:n kosketinsoittaja.[2]

PJ Morton
Morton vuonna 2011
Morton vuonna 2011
Henkilötiedot
Syntynyt29. maaliskuuta 1981
Yhdysvallat New Orleans, Louisiana, Yhdysvallat
Ammatti muusikko
Muusikko
Aktiivisena 2005–
Tyylilajit pop, R&B, funk, gospel
Soittimet koskettimet, laulu
Yhtyeet Maroon 5
Levy-yhtiöt Young Money EntertainmentView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
www.pjmortononline.com

Morton on myös julkaissut seitsemän sooloalbumia ja voittanut kaksi Grammy-palkintoa R&B-kategoriassa.[3]

DiskografiaMuokkaa

SooloartistinaMuokkaa

  • Emotions (2005)
  • Walk Alone (2010)
  • New Orleans (2013)
  • Gumbo (2017)
  • Christmas with PJ Morton (2018)
  • Paul (2019)
  • Gospel According to PJ: From the Songbook of PJ Morton (2020)

Maroon 5Muokkaa

LähteetMuokkaa

  1. PJ Morton - Biography, Albums, Streaming Links AllMusic. Viitattu 12.9.2020. (englanniksi)
  2. Interview: Call from Maroon 5 set PJ Morton's career in motion Chicago Tribune. Viitattu 12.9.2020. (englanniksi)
  3. PJ Morton Grammy. Viitattu 12.9.2020. (englanniksi)