Oneohtrix Point Never

yhdysvaltalainen muusikko

Daniel Lopatin (s. 25. heinäkuuta 1982 Wayland, Massachusetts, Yhdysvallat), tunnettu paremmin taiteilijanimeltään Oneohtrix Point Never, on yhdysvaltalainen experimental-muusikko, säveltäjä ja tuottaja, joka asuu tätä nykyä Brooklynissa.[1] Lopatinin vanhemmat ovat Venäjältä.

Oneohtrix Point Never
Daniel Lopatin vuonna 2013.
Daniel Lopatin vuonna 2013.
Henkilötiedot
Koko nimi Daniel Lopatin
Syntynyt25. heinäkuuta 1982 (ikä 40)
Wayland, Massachusetts
Muusikko
Taiteilijanimi Oneohtrix Point Never ja Chuck PersonView and modify data on Wikidata
Aktiivisena 2004–
Tyylilajit elektroninen musiikki
experimental
ambient
drone
hypnagogic
Soittimet syntetisaattori, sampleri
Levy-yhtiöt No Fun
Mego Records
Software
Warp Records
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Betrayed in the Octagon (2007, Deception Island)
  • Zones Without People (2009, Arbor)
  • Russian Mind (2009, No Fun)
  • Returnal (2010, Editions Mego)
  • Replica (2011, Software / Mexican Summer)
  • R Plus Seven (2013, Warp)
  • Garden of Delete (2015, Warp)
  • Age Of (2018, Warp)
  • Magic Oneohtrix Point Never (2020, Warp)

LähteetMuokkaa

  1. Vida, André: Oneohtrix Point Never On Uniting Experimental and Mainstream - Electronic Beats Electronic Beats. 13.10.2015. Viitattu 1.5.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa