Oded Fehr

Oded Fehr (s. 23. marraskuuta 1970 Tel Aviv, Israel) on israelilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan muun muassa Ardeth Bayn roolista elokuvissa Muumio ja Muumion paluu sekä Carlos Oliveran roolista Resident Evil -elokuvissa. Oded on myös esittänyt demoni Zankouta televisiosarjan Siskoni on noita seitsemännellä tuotantokaudella ja esiintynyt V-televisiosarjan toisella tuotantokaudella.

Oded Fehr
Fehr vuonna 2016.
Fehr vuonna 2016.
Henkilötiedot
Syntynyt23. marraskuuta 1970 (ikä 50)
Tel Aviv, Israel
Ammatti näyttelijä
Puoliso Rhonda Tollefson (2005–)
Näyttelijä
Aktiivisena 1998–
Merkittävät roolit Muumio
Muumion paluu
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Tuho
Aiheesta muualla
www.odedfehr.de
IMDb
Elonet

Fehr on ollut vuodesta 2000 naimisissa Rhonda Tollefsonin kanssa ja parilla on kaksi lasta Atticus (s. 2003) ja Finley (s. 2006).lähde? Odedilla on kaksi vanhempaa sisarusta, veli ja sisko, sekä nuorempi sisarpuoli.lähde?

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
1999 Muumio The Mummy Ardeth Bay
Deuce Bigalow – 10 dollarin gigolo Deuce Bigalow: Male Gigolo Antoine Laconte
2000 Arabian Nights ryöstäjä
2001 Texas Rangers Anton Marsale
Muumion paluu The Mummy Returns Ardeth Bay
2004 Resident Evil: Apocalypse Carlos Olivera
2005 Deuce Bigalow: Koko Euroopan gigolo Deuce Bigalow: European Gigolo Antoine Laconte
Dreamer – laukkaratsun tarina Dreamer: Inspired by a True Story Sadir
2007 Resident Evil: Tuho Resident Evil: Extinction Carlos Olivera
2008 The Betrayed Alek
2009 Drool Cheb Fleece
2010 Super Hybrid Ray
2012 For the Love of Money Levi
Resident Evil: Retribution Carlos Olivera
Ajojahti Inescapable Sayid
2014 Missiya: Prorok Felix
2018 White Chamber Daran / Narek Zakarian
The Black String The Father
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Jaksot
2001–2002 UC: Undercover Frank Donovan 12 jaksoa
2002 Presidio Med Nicholas Kokoris 4 jaksoa
2004–2005 Siskoni on noita Zankou 7 jaksoa
2005 American Dad Kazim (äänirooli) ”Stan of Arabia: Part 2”
2003–2006 Justice League Dr. Fate / Kent Nelson (äänirooli) 5 jaksoa
2005–2006 Sleeper Cell Faris al-Farik 18 jaksoa
2008 Burn Notice Timo ”Scatter Point”
Yhdestoista tunti Calvert Rigdon ”Containment”
2009 Näkijä Thomas Statler ”Pain Killer”
2009–2011 Batman – pelottomat Equinox 4 jaksoa
2010 Pelastava siirto Luc Bovell ”Case Histories”
”Status 1A”
Yhdestoista tunti Calvert Rigdon ”Containment”
Kova laki: Los Angeles Nick Manto ”Hollywood”
2010–2014 Covert Affairs Eyal Lavine 12 jaksoa
2011 V Eli Cohn 3 jaksoa
2011 Jane by Design Beau Bronn 3 jaksoa
2011–2019 Young Justice Ra’s al Ghul (äänirooli) 6 jaksoa
2012–2013 Kaijudo: Rise of the Duel Masters The Choten 33 jaksoa
2013 NCIS Rikostutkijat Ilan Bodnar 3 jaksoa
Ultimate Spider-Man N’Kantu (äänirooli) ”The Howling Commandos”
”Status 1A”
2015 Batman Unlimited Mr. Freeze (äänirooli) ”Iced Out”
Hollywood Hitmen Bob ”Bob”
Quantico Griffin Wells ”Guilty”
2015–2016 Stitchers Leslie Turner 7 jaksoa
2015–2019 Blacklist Levi Shur 4 jaksoa
2017 24: Legacy Asim Naseri 5 jaksoa
How to Get Away with Murder Anderson Chase ”Nobody Roots for Goliath”
2018 When Heroes Fly Moshiko Boaron 5 jaksoa
The First Eitan Hafri 8 jaksoa
2019 Blood & Treasure Karim Farouk 8 jaksoa
Younger Rafa ”Millennial’s Next Top Model”
2020–2021 Star Trek: Discovery Charles Vance 9 jaksoa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.