Avaa päävalikko

Nicola Anne Peltz (s. 9. tammikuuta 1995 Westchester, New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä.[1] Vuonna 2017 hän alkoi seurustella Anwar Hadidin kanssa.[2]

Nicola Peltz
Nicola Peltz vuonna 2012.
Nicola Peltz vuonna 2012.
Henkilötiedot
Koko nimi Nicola Anne Peltz
Syntynyt 9. tammikuuta 1995 (ikä 24)
Westchesterin piirikunta, New York, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2006–
Merkittävät roolit Katara (The Last Airbender)
Tessa Yeager (Transformers – Tuhon aikakausi)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
2006 Loistavat naapurit MacKenzie
2008 Harold Becki
Oikeuden kasvot Lynn
2010 The Last Airbender Katara
2012 Eye of the Hurricane Renee Kyte
 2014 Transformers – Tuhon aikakausi Tessa Yeager
Affluenza Kate Miller
2016 Youth In Oregon Annie Gleason
2017 Transformers: Viimeinen ritari Tessa Yeager (kreditoimaton cameo; äänirooli)

Televisio
Vuosi Ohjelman nimi Rooli
2013–2015 Bates Motel Bradley Martin
2017 When the Street Lights Go On Chrissy Monroe
Inhumans uusi epäinhimillinen (jakso ”Behold...The Inhumans!”)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.