Nick Kamen

Ivor Neville "Nick" Kamen (s. 15. huhtikuuta 1962 Harlow, Iso-Britannia[1]) on brittiläinen muusikko ja malli.

Nick Kamen
Henkilötiedot
Syntynyt 15. huhtikuuta 1962 (ikä 58)
Harlow
Ammatti laulaja-lauluntekijä, malli
Muusikko
Tyylilajit pop

Nick Kamen esiintyi The Face-lehden kannessa vuonna 1984[1] ja Levi's-yhtiön itsepalvelupesulatelevisiomainoksessa (”Laundrette”) vuonna 1985.[2]

Madonna ja Stephen Bray kirjoittivat ja tuottivat debyyttisinglen ”Each Time You Break My Heart” (1986). Kappale oli kansainvälinen menestys syksyllä 1986.[3][4][5] Single ”I Promised Myself” albumilta Move Until We Fly (1990) sijoittui listojen kärkeen kahdeksassa Euroopan maassa.[6]



DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Nick Kamen (1987)
  • Us (1988)
  • Loving You (1988)
  • Move Until We Fly (1990)
  • Whatever, Whenever (1992)

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. a b [1] Rareandobscuremusic.wordpress.com. Viitattu 2.5.2018
  2. Sullivan, Caroline: How Levi's and vintage soul scored a commercial leg up The Guardian. 16.4.2015. Viitattu 2.5.2018. (englanniksi)
  3. Lynch, Joe: 5 Songs You Didn't Know Madonna Sang Backup On billboard.com. 3.4.2015. Viitattu 2.5.2018. (englanniksi)
  4. Singer Nick Kamen, Who Launched His Career with His Pants Down People. 1.6.1987. Viitattu 2.5.2018. (englanniksi)
  5. sonicboy19: Tag Archives: Nick Kamen todayinmadonnahistory.com. 9.5.2018. Viitattu 29.5.2018. (englanniksi)
  6. I Promised Myself almightyrecords.com. Viitattu 29.5.2018. (englanniksi)
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Nick Kamen
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.