Avaa päävalikko

N-Trance on brittiläinen elektronista musiikkia tekevä yhtye, joka vaikutti erityisesti 1990-luvulla.

N-Trance
Tiedot
Toiminnassa 1990
Tyylilaji house, techno, trance, eurodance
Jäsenet

Kevin O'Toole
Mike Lewis

Entiset jäsenet

Dale Longworth

Levy-yhtiö

380 Records
All Around the World
Reprise Records

Aiheesta muualla
Kotisivut

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita on muun muassa "Set You Free", "Forever" ja alun perin yhtye Bee Geesin vuonna 1977 esittämän "Stayin' Alive" -kappaleen coverversio, josta tuli maailmankuulu. Suomessakin kappale pysyi Suomen virallisella listalla kaksi viikkoa sijalla 2. joulukuussa 1995[1].

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 1995 Electronic Pleasure
  • 1999 Happy Hour
  • 2001 Best Of N-Trance 1992–2002

SingletMuokkaa

  • 1993 "Set You Free"
  • 1994 "Set You Free" (Re-release)
  • 1994 "Turn Up The Power"
  • 1995 "Set You Free"
  • 1995 "Stayin' Alive"
  • 1996 "Electronic Pleasure"
  • 1997 "D.I.S.C.O."
  • 1997 "The Mind Of The Machine"
  • 1997 "Da Ya Think I'm Sexy?"
  • 1998 "Paradise City"
  • 1998 "Tears In The Rain"
  • 2000 "Shake Ya Body"
  • 2001 "Set You Free 2001"
  • 2002 "Forever"
  • 2003 "Destiny"
  • 2004 "I'm In Heaven"
  • 2005 "Set You Free 2001"
  • 2007 "Nothing Lasts Forever"
  • 2007 "Angel"

LähteetMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.