Mohnish Bahl

Mohnish Bahl (s. 14. elokuuta 1961 Bombay, Maharashtra, Intia) on intialainen näyttelijä, joka työskentelee hindinkielisessä elokuvateollisuudessa. Hän on näyttelijä Nutanin ja merivoimien komentajakapteeni Rajnish Bahlin poika.[1]

Mohnish Bahl
Mohnish Bahl.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt14. elokuuta 1961 (ikä 60)
Bombay, Maharashtra, Intia
Ammatti näyttelijä
Puoliso Ekta Sohini (vih. 1992)
Lapset 2
Näyttelijä
Aktiivisena 1982–
Aiheesta muualla
IMDb
AllMovie

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Muuta
1983 Bekaraar Pradeep
1984 Teri Baahon Mein
Meri Adalat Umesh
Purana Mandir Sanjay
1987 Itihaas Rakesh
1989 Maine Pyar Kiya Jeevan Sehni
1990 Baaghi Jaggu Singh
1991 Henna Captain Surendra
Dancer Vishesh Rao
1992 Bol Radha Bol Bhanu Malhotra
Deewana Narendra Pratap
Shola Aur Shabnam Bali
1993 Ek Hi Raasta Vikram Singh
Platform Hariya
Aashik Awara Vikrant Bansal
1994 Laadla Vicky Bajaj
Eena Meena Deeka Mangal
Elaan Vijay Sharma
Prem Yog Jimmy Narang
Hum Aapke Hain Koun…! Rajesh Nath Parhaan miessivuosan Filmfare Awards -ehdokkuus
1995 Kartavya Balbir Singh
Sabse Bada Khiladi Amit
Gundaraj Deva
1996 Raja Hindustani Jay Mitra
Army Kabir Dubey
Ajay Roopesh Singh
1997 Itihaas Inspector Pandey
Kaun Sachcha Kaun Jhootha Mohandas Khanna
Koyla Ashok
Raja Ki Aayegi Baraat Ramesh
Udaan Inspector Manoj Sharma
1998 Duplicate Ravi Lamba
Dulhe Raja Rahul Sinha
Aunty No. 1 Gaurav
Phool Bane Patthar Baliya Singh
Doli Saja Ke Rakhna Vicky
Pardesi Babu Naren
1999 Sirf Tum Ranjeet
Vaastav Vijaykanth Shivalkar
Hum Saath-Saath Hain Vivek Chaturvedi Parhaan miessivuosan Filmfare Awards -ehdokkuus
Jaanwar Aditya Oberoi
2000 Kaho Naa… Pyaar Hai Inspector Dilip Kadam
Astitva Malhaar Kamat
Kahin Pyaar Na Ho Jaye Vinod Jaisingh
2001 Ek Rishtaa: The Bond of Love Rajesh Purohit
Kyo Kii Rajat Diwan
2002 Haan Maine Bhi Pyaar Kiya Rohit Kashyap
2003 LOC Kargil Ramakrishnan Vishwanathan
2006 Vivah Dr. Rashid Khan
2010 Chance Pe Dance Rajeev Sharama
Isi Life Mein…! Ravimohan
2013 Krrish 3 Kaalin adoptioisä
2014 Jai Ho Ashok Pradhan
2019 Panipat Balaji Baji Rao

LähteetMuokkaa

  1. Farook, Farhana: Mohnish Bahl pays a tribute to his late mother, the legendary Nutan Filmfare. 9.10.2019. Viitattu 10.8.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Mohnish Bahl.
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.