Mighty 44

suomalainen elektronista musiikkia soittava yhtye

Mighty 44 on suomalainen elektronista musiikkia soittava yhtye. Yhtyeen keulahahmona toimii laulusolisti ja MC Rummy Nanji alias Mr.B. Yhtyeen tuottaja on Jaakko Salovaara (alias JS16).

Mighty 44
Tiedot
Kotipaikka  Suomi
Laulukieli englanti
Jäsenet

Rummy Nanji
Lil'p
Kristian Wahlström
Mauro
Tuukka
Jay Em

KokoonpanoMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Greatest Hits vol. 1 (2003)
  • HeadBanger (2004)
  • Sky Rockers (2007)

SingletMuokkaa

  • "Mighty 44" (2002)
  • "Still Rocking" (2002)
  • "Push it" (2003)
  • "Superstar" (2003)
  • "This love ain't going on" (2004)
  • "Million Bucks" (2006)
  • "What's your Number" (2006)
  • "Same Thing We Believe In" (2007)
  • "Jump" (2013)
  • "Wicked" (feat. Jukka Poika) (2014)
  • "Empire" (2014)
  • "It's All Bout The Money" (2019)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.