Megalyn Echikunwoke

Megalyn Ann Echikunwoke (s. 28. toukokuuta 1983 Spokane, Washington) on yhdysvaltalainen elokuva- ja televisionäyttelijä. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat kuolemansyyntutkija Tara Price rikossarjassa C.S.I. Miami sekä Isabelle Tyler sarjassa 4400.

Megalyn Echikunwoke
Echikunwoke vuonna 2016.
Echikunwoke vuonna 2016.
Henkilötiedot
Koko nimi Megalyn Ann Echikunwoke
Syntynyt 28. toukokuuta 1983 (ikä 36)
Spokane, Washington, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Taiteilijanimet Megalyn E.K.
Aktiivisena 1998–
Aiheesta muualla
IMDb

Hänellä on lisäksi ollut lukuisia rooleja sarjoissa, kuten Veronica Mars, 70’s Show, 90210 ja Arrow.

Echikunwoke on myös ollut aktiivinen politiikassa.lähde?

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli Huomioita
1999 Funny Valentines Lauren
2006 Camjackers Sista Strada Cast
2008 Fix Carmen
Who Do You Love? Ivy Mills
2011 Damsels in Distress Rose
2013 A Good Day to Die Hard Kaunis reportteri
2014 Electric Slide Jean
2018 Step Sisters Jamilah
Televisio
Vuosi Sarja Rooli Huomioita
1998 Creature – vaara syvyydestä Elizabeth Gibson Televisioelokuva
The Steve Harvey Show Allison Hightower Jakso: "Uncle Steve"
2000 Malibu, CA Randy Jakso: "Three Dudes and a Baby"
2001 Spyder Games Cherish Pardee 65 jaksoa
2001–2002 24 Nicole Palmer 6 jaksoa
2002 Sheena Janel Jakso: "Coming to Africa"
Teho-osasto Terry Welch Jakso: "Bygones"
For the People Claudia Gibson
Sisko ja sen sisko Karen Jakso: "The Parrot Trap"
B.S. Shannon Cross Televisioelokuva
2003 Buffy, vampyyrintappaja Vaughne Jakso: "The Killer in Me"
2003–2004 Like Family Danika Ward Päärooli
2004 Veronica Mars Rain Jakso: "Drinking the Kool-Aid"
2004–2005 70’s Show Angie Barnett 8 jaksoa
2005 Hitched Christina Televisioelokuva
2006 Supernatural Cassie Robinson Jakso: "Route 666"
2006–2007 4400 Isabelle Tyler Päärooli
2008 The Game Cheyenne Jakso: "Take These Vows and Shove 'Em!"
2008–2009 C.S.I. Miami tohtori Tara Price 23 jaksoa
2009 Oikeuden edessä Amelia Mkali 3 jaksoa
Kova laki: Erikoisyksikkö Nicole Gleason Jakso: "Anchor"
2011–2012 90210 Holly Strickler 7 jaksoa
2012 House of Lies April 5 jaksoa
Beautiful People Monica Televisioelokuva
Made in Jersey Riley Parker Päärooli
2014 American Dad! Angie (ääni) Jakso: "Introducing the Naughty Stewardess"
Mind Games Megan Shane Päärooli
2015 Pahan jäljillä Penny 4 jaksoa
2015–2016 Damien Simone Baptiste Päärooli
2016 Arrow Mari McCabe / Vixen Jakso: "Taken"