Maarit Peltoniemi

Maarit Peltoniemi (s. 1969) on suomalainen laulaja.
Maarit Peltoniemi

Maarit Peltoniemi (s. 10. huhtikuuta 1969 Kaustinen) on suomalainen laulaja, joka Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 1994 nimettiin tangoprinsessaksi. Vuonna 1998 julkaistiin hänen ensimmäinen albuminsa Haaveiden laiva.

Lisäksi Maarit vierailee Juhonpojat-yhtyeen levyllä Kohtalo. [1]

DiskografiaMuokkaa

  • Haaveiden laiva (1998)
  • Hiekkaan piirretyt sydämet (1999)
  • Maarit Peltoniemi (2000)
  • Myrskyn maa (2001)
  • Onnenmaa (2003)
  • Sano sana vain (2008)
  • Pihamaan pienet kivet (2015)

LähteetMuokkaa

  • Latva, Tony; Tuunainen, Petri: Iskelmän tähtitaivas: 500 suomalaista viihdetaiteilijaa. Helsinki: WSOY, 2004. ISBN 951-0-27817-3.
  1. Kohtalo-levyn tekijätiedot Kansalliskirjasto. Viitattu 21.12.2015.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.