Lylloo

ranskalainen artisti

Lylloo (s. 22. tammikuuta 1991 Hyères, Ranska) on ranskalainen artisti.[1] Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2008 kappaleella "Dou Di Dam", jolloin artisti oli vasta 17-vuotias. Tämä sai medioissa sen verran huomiota, että häntä kuvailtiin uudeksi Lorieksi.[2] Kappale julkaistiin lopulta singlenä alkuvuodesta 2009.[3] "Lylloo" aloitti musikaalisen uransa 10-vuotiaana Alice Donan koulussa Marseillessa. Sitä kautta hän sai uusia musikaalisia tuttavuuksia sekä päätyi artistiksi.[2]

Lylloo
Henkilötiedot
Syntynyt22. tammikuuta 1991
Muusikko
Laulukielet ranska
Tyylilajit Dance
Levy-yhtiöt Lyprod (2008-)

DiskografiaMuokkaa

Albumit & EP:t[4][5]

  • Lol.Com (2009)
  • Dou Di Dam (2010)
  • Badam (2012)
  • Tú Y Yo (2012)
  • Melodia (2013)

Singlet[4][5]

  • Dou Di Dam (2009)
  • Mon tél (2009)
  • Hula Hoop (2011)
  • Badam (2012)
  • Tú y Yo (2012)
  • Melodia (2013)
  • Echo (2013)

LähteetMuokkaa

  1. Skyrock.com: Lylloo la plus belle au monde star76140.skyrock.com.
  2. a b Lylloo - News: Lylloo, the new Lorie ? artists.letssingit.com.
  3. Ultratop.be: LYLLOO - DOU DI DAM ultratop.be.
  4. a b ITunes - Music - Lylloo itunes.apple.com.
  5. a b ITunes - Lylloo itunes.apple.com.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.