Luettelo televisiosarjan Lucky Luke – Uudet seikkailut jaksoista

Tämä artikkeli sisältää luettelon Xilam Animation -tuotantoyhtiön sarjan Lucky Luke – Uudet seikkailut jaksoista.

Suomenkielinen nimi Jakson kuvaus Suomen DVD-julkaisu Suomen ensi-esitys
Daltonit intiaaneina Daltoneista tulee intiaaniheimo homekorvien jäseniä, kun Joe pelastaa heidän päällikkönsä pojan. Heimo näin ollen suojelee Daltoneita Lucky Lukelta, mutta se ei voi suojella veljeksiä itseltään. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 3 12. lokakuuta 2012
Daltonien uusi isä Daltonien äiti menee uusiin naimisiin, ja veljekset saavat häiden ajaksi vapaata vankilasta. Joe on kuitenkin epäileväinen uuden "isukin" motiiveista, ja päättää selvittää mitä hänellä on mielessään. Uudet Seikkailut - Lucke Luke 5 19. lokakuuta 2012
Rautaista yhteiseloa Averell leikkii taikuria ja kahlitsee vahingossa Joen ja Lucky Luken toisiinsa käsiraudoilla. He joutuvat lähtemään käsirautakauppiaan perään, sillä kukaan muu ei saa rautoja auki. Uudet Seikkailut - Lucke Luke 5 26. lokakuuta 2012
Korppikotkat preerian yllä Kun Lucky Luke saapui Coffin Gulchiin, hän lopetti kerrasta saluunatappelut ja kaksintaistelut. Tämä ei miellytä hautausurakoitsijoiden liittoa, ja he lähettävätkin parhaan miehensä hoitamaan asiaa. Uudet seikkailut - Lucke Luke 5 2. marraskuuta 2012
Onneton rakkaus Kaksi irlantilais-neitoa saapuu villiin länteen etsimään sulhasiaan. Lucky Luke liittyy heidän seuraansa ja niin ketkut, intiaanit ja vaimonkipeät lehmipojat saavat taas kyytiä. Uudet seikkailut - Lucky Luke 6 9. marraskuuta 2012
Aaveita ja säkkipillejä Skotti McLoud muuttaa klaaneineen villiin länteen ja tuo linnansa mukanaan. Lucky Lukea tarvitaan apuun, kun yhteiselosta irlantilais-naapureiden kanssa ei tahdo tulla mitään. Uudet seikkailut - Lucky Luke 6 16. marraskuuta 2012
Desperadojen liitto Lucky Luke auttaa kyläläisiä, josta pois johtavaa tietä maantierosvot pitävät otteessaan. Rosvot katsovat tämän kuitenkin olevan heidän oikeuksiensa polkemista, ja he perustavat ammattiliiton. Uudet seikkailut - Lucky Luke 6 23. marraskuuta 2012
Kommodori Rautatiepohatta pyytää Lucky Lukea turvakseen junamatkalle, jota varjostavat oudot sabotaasi-yritykset. Lucky Lukea kummastuttaa, miksi pohatta ostaa vaimolleen jokaisen vastaan tulevan aseman. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 30. marraskuuta 2012
El Coyote Reportteri on joutunut Meksikon sisällissodan keskellä kapinajohtajan kynsiin, ja presidentti Grant lähettää Lucky Luken avuksi. Jokin on kuitenkin pielessä, kun sodasta ei näy merkkiäkään. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 14. joulukuuta 2012
Oikeutta Daltoneille Daltonit palkkaavat asianajajan, joka pian keksiikin mitä kummallisimpia selityksiä sille, miksi Daltonit sattuvat aina olemaan pankissa ryöstön hetkellä. Myös Lucky Luke saa osansa haasteen muodossa. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 21. joulukuuta 2012
Texasin Don Quijote Lucky Luke tapaa miehen, joka luulee olevansa Don Quijote, sekä serkku-Sanchezin. Sanchez ja Lucky Luke päättävät etsiä Don Quijotesta kertovaa kirjaa, toivoen että siitä olisi "Quijotelle" apua. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 28. joulukuuta 2012
Etsintäkuulutettu nainen Lucky Luke joutuu tekeytymään Calamity Janen aviomieheksi ratkaistakseen pankkiryöstön. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 4. tammikuuta 2013
Daltonit tuplana Lucky Luke on ihmeissään, kun Daltonit ovat kahdessa paikassa samaan aikaan. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 11. tammikuuta 2013
Kielletty rakkaus Lucky Luke joutuu selvittämään armeijan komentajan ja intiaanipäällikön välisiä perhesuhteita. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 18. tammikuuta 2013
Lola Montes Suuri laulaja Lola Montes sekoittaa koko kaupungin. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 25. tammikuuta 2013
Marssilaisten hyökkäys Marsilaiset hyökkäävät Cactus Holeen - vai hyökkäävätkö sittenkään? Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 1. helmikuuta 2013
Daltonien jättipotti Salamanisku tekee Averellista villin lännen viisaimman miehen. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 8. helmiikuta 2013
Alabaman peto Lucky Luke selvittää Alabamassa riehuvan pedon arvoituksen. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 15. helmikuuta 2013
Daltonit taivaalla Kassakaappivalmistajat päättävät todistaa tuotteidensa ylivertaisuuden Daltonien avulla. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 22. helmikuuta 2013
Vakoojat Lucky Luke saa huippusalaisen tehtävän. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 1. maaliskuuta 2013
Billy the Kidin jengi Billy the Kid on saapunut kaupunkiin - mutta vastaako legenda todellisuutta? Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 3 8. maaliskuuta 2013
Custer-mania Lucky Luke joutuu keskelle presidenttikilpailua. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 15. maaliskuuta 2013
Tohtoreiden taisto Digger Pointin asukkaat ovat sairastuneet kaivoskuumeeseen, jota parantamaan saapuu useampikin lääkäri. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 1 22. maaliskuuta 2013
Daltonit cowboyina Daltonit kokeilevat "rehtiä" elämää maatilalla. Uudet Seikkailut - Lucky Luke: Kokoelma 2 29. maaliskuuta 2013

LähteetMuokkaa

  • Telsu.fi -sivuston ohjelmatiedot sarjasta.
  • DVD-julkaisuiden takakannet.