Luettelo televisiosarjan Cow & Chicken jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Cow & Chicken -piirrossarjan jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Yhdysvaltain alkuperäisessä esitysjärjestyksessä.

Ensimmäinen tuotantokausiMuokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
1. - 101 29. heinäkuuta 1997 Supermodel Cow / Part Time Job / I Am Weasel: I.R. on Sun
2. - 102 5. elokuuta 1997 Alive! / Who Is Supercow? / I Am Weasel: Deep Sea Tour
3. - 103 19. elokuuta 1997 Confused / The Molting Fairy / I Am Weasel: I.R. Gentlemans
4. - 104 19. elokuuta 1997 Crash Dive / Happy Meat / I Am Weasel: The Power of Odor
5. - 105 26. elokuuta 1997 School Bully / Time Machine / I Am Weasel: Ping-Pong at Sea
6. - 106 30. elokuuta 1997 Field Trip to Folsom Prison / The Girls' Bathroom / I Am Weasel: This Bridge, Not Weasel Bridge
7. - 107 2. syyskuuta 1997 Orthodontic Police / Cow with Four Eyes / I Am Weasel: Disease Fiesta
8. - 108 9. syyskuuta 1997 Cow Instincts, Don't It? / Ballerina Cow / I Am Weasel: I.R. Plant Life
9. - 109 23. syyskuuta 1997 Space Cow / The Legend of Sailcat / I Am Weasel: Happy Baboon Holidays
10. - 110 31. lokakuuta 1997 The Ugliest Weenie / I Am Weasel: I.R. Big Star
11. - 111 2. joulukuuta 1997 Chicken's First Kiss / Squirt the Daisies / I Am Weasel: I.M. Ambassador
12. - 112 9. joulukuuta 1997 Lawnmower Chicken / Cow Loves Piles / I Am Weasel: Law of Gravity
13. - 113 16. joulukuuta 1997 Headhunting in Oregon / The King and Queen of Cheese / I Am Weasel: I, Architect

Toinen tuotantokausiMuokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
14. - 201 13. tammikuuta 1998 Fluffy, the Anaconda / The Laughing Puddle / I Am Weasel: I.R. Mommy
15. - 202 20. tammikuuta 1998 Pirate Lessons / Halloween with Dead Ghost, Coast to Coast / I Am Weasel: I.M. Deity
16. - 203 27. tammikuuta 1998 Tongue Sandwich / Dream Date Chicken / I Am Weasel: I Am Crybaby
17. - 204 2. helmikuuta 1998 Sumo Cow / Comet! / I Am Weasel: I.R.'s Phantom Foot
18. - 205 10. helmikuuta 1998 Dirty Laundry / Grizzly Beaver Safari / I Am Weasel: Queen of DeNile
19. - 206 17. helmikuuta 1998 Boneless Kite / Which Came First / I Am Weasel: I Are Music Man
20. - 207 20. helmikuuta 1998 Buffalo Gals / Cow and Chicken Reclining / I Am Weasel: I Am My Lifetime
21. - 208 3. maaliskuuta 1998 Free Inside / Journey to the Center of Cow / I Am Weasel: I.R. Pixie Fairie
22. - 209 10. maaliskuuta 1998 The Karate Chick / Yard Sale / I Am Weasel: I.R. Ice Fisher
23. - 210 17. maaliskuuta 1998 Meet Lance Sackless / Who's Afraid of the Dark? / I Am Weasel: I.R. Role Model
24. - 211 24. maaliskuuta 1998 The Bad News Plastic Surgeons / Exchange Student / I Am Weasel: I.R. in Wrong Cartoon
25. - 212 31. maaliskuuta 1998 Child Star / Perpetual Energy / I Am Weasel: My Friend the Smart Banana
26. - 213 7. huhtikuuta 1998 Bad Chicken / Stay Awake / I Am Weasel: I.R. Wild Baboon

Kolmas tuotantokausiMuokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
27. - 301 15. elokuuta 1998 Can Cow Come Out and Play / Horn Envy / I Am Weasel: Time Weasel
28. - 302 22. elokuuta 1998 Goin' My Way? / The Baby Sitter / I Am Weasel: The Hole
29. - 303 29. elokuuta 1998 Cow Fly / Where Am I? / I Am Weasel: I Stand Corrected
30. - 304 5. syyskuuta 1998 Sergeant Weenie Arms / Sow and Chicken / I Am Weasel: I Am Bush Pilot
31. - 305 12. syyskuuta 1998 Me an' My Dog / Cow's Dream Catcher / I Am Weasel: Dessert Island
32. - 306 19. syyskuuta 1998 Grandma at the Mall / Chicken in the Bathroom / I Am Weasel: Unsinkable I.R.
33. - 307 26. syyskuuta 1998 Chickens Don't Fly / P.E. / I Am Weasel: I Am Vampire
34. - 308 3. lokakuuta 1998 Playing Hooky / Chicken Lips / I Am Weasel: Honey, I Are Home
35. - 309 10. lokakuuta 1998 The Day I Was Born / Factory Follies / I Am Weasel: Drivers Sped
36. - 310 17. lokakuuta 1998 101 Useless Uses for Cow and Chicken / Intelligent Life? / I Am Weasel: Tree Story
37. - 311 24. lokakuuta 1998 Be Careful What You Wish for? / Lost at Sea / I Am Weasel: I.R. Do
38. - 312 1. marraskuuta 1998 The Night of the Ed / Cow's Pies / I Am Weasel: I Are Good Dog!
39. - 313 26. huhtikuuta 1999 Chachi, the Chewing Gum Seal / Black Sheep of the Family / I Am Weasel: Enemy Camp

Neljäs tuotantokausiMuokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
40. - 401 27. huhtikuuta 1999 The Big Move / Cow's Magic Blanket / I Am Weasel: I.R. Ghost
41. - 402 28. huhtikuuta 1999 Cow's Toys / I Scream, Man / I Am Weasel: I Are Gladiator
42. - 403 29. huhtikuuta 1999 Cloud Nine / Send in the Clowns / I Am Weasel: Revolutionary Weasel
43. - 404 30. huhtikuuta 1999 Major Wedgie / The Loneliest Cow / I Am Weasel: Dream Weasel
44. - 405 3. toukokuuta 1999 Professor Longhorn Steer / A Couple of Skating Fools / I Am Weasel: He Said, He Said
45. - 406 4. toukokuuta 1999 The Full Mounty / Mall Cop / I Am Weasel: I Am Clichéd
46. - 407 5. toukokuuta 1999 Snail Boy / Penalty Wheel / I Am Weasel: The Magnificent Motorbikini
47. - 408 6. toukokuuta 1999 Chicken's Fairy Tail / Magic Chicken / I Am Weasel: I Am Whale Captain
48. - 409 1999 Invisible Cow / Monster in the Closet / I Am Weasel: I Am Hairstylist
49. - 410 18. kesäkuuta 1999 Cow's Horse / Cow's a Beauty / Piano Lessons
50. - 411 30. kesäkuuta 1999 Red Butler / Duck, Duck, Chicken / The Great Pantzini
51. - 412 24. heinäkuuta 1999 Cow and Chicken Blues / The Ballad of Cow and Chicken / I Am Weasel: I.R. Good Salesmans