Avaa päävalikko

Luettelo jääkiekon Ruotsin mestareista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Svenska mästerskapet (1922–1951)Muokkaa

Vuosi   Mestari   Hopeaa
1922 IK Göta Hammarby IF
1923 IK Göta Djurgårdens IF
1924 IK Göta Djurgårdens IF
1925 Södertälje SK Västerås SK
1926 Djurgårdens IF Nacka SK
1927 IK Göta Djurgårdens IF
1928 IK Göta Södertälje SK
1929 IK Göta Södertälje SK
1930 IK Göta AIK
1931 Södertälje SK Hammarby IF
1932 Hammarby IF Södertälje SK
1933 Hammarby IF IK Göta
1934 AIK Hammarby IF
1935 AIK Hammarby IF
1936 Hammarby IF AIK
1937 Hammarby IF Södertälje SK
1938 AIK Hammarby IF
1939 Sarjaa ei pelattu kylmän talven vuoksi.
1940 IK Göta AIK
1941 Södertälje SK IK Göta
1942 Hammarby IF Södertälje SK
1943 Hammarby IF IK Göta
1944 Södertälje SK Hammarby IF
1945 Hammarby IF Södertälje SK
1946 AIK Södertälje SK
1947 AIK IK Göta
1948 IK Göta UoIF Matteuspojkarna
1949 Sarjaa ei pelattu Ruotsin MM-kisojen vuoksi.
1950 Djurgårdens IF Mora IK
1951 Hammarby IF Södertälje SK

[1]

Division I (1952–1975)Muokkaa

Elitserien/SHL (1976–)Muokkaa

Vuosi   Mestari   Hopeaa Runkosarjan voittaja
1976 Brynäs IF Färjestad BK Brynäs IF
1977 Brynäs IF Färjestad BK Brynäs IF
1978 Skellefteå AIK AIK Brynäs IF
1979 Modo AIK Djurgårdens IF Modo AIK
1980 Brynäs IF Västra Frölunda IF Leksands IF
1981 Färjestad BK AIK Skellefteå AIK
1982 AIK IF Björklöven Färjestad BK
1983 Djurgårdens IF Färjestad BK Färjestad BK
1984 AIK Djurgårdens IF AIK
1985 Södertälje SK Djurgårdens IF Djurgårdens IF
1986 Färjestad BK Södertälje SK Färjestad BK
1987 IF Björklöven Färjestads BK Färjestad BK
1988 Färjestad BK IF Björklöven Djurgårdens IF
1989 Djurgårdens IF Leksands IF Djurgårdens IF
1990 Djurgårdens IF Färjestad BK Färjestad BK
1991 Djurgårdens IF Färjestad BK Djurgårdens IF
1992 Malmö IF Djurgårdens IF Färjestads BK
1993 Brynäs IF Luleå HF Västerås IK
1994 Malmö IF Modo Hockey Leksands IF
1995 HV71 Brynäs IF Djurgårdens IF
1996 Luleå HF Västra Frölunda HC Luleå HF
1997 Färjestad BK Luleå HF Leksands IF
1998 Färjestad BK Djurgårdens IF Djurgårdens IF
1999 Brynäs IF Modo Hockey Modo Hockey
2000 Djurgårdens IF Modo Hockey Djurgårdens IF
2001 Djurgårdens IF Färjestads BK Djurgårdens IF
2002 Färjestad BK Modo Hockey Färjestad BK
2003 Västra Frölunda HC Färjestad BK Västra Frölunda HC
2004 HV71 Färjestads BK HV71
2005 Frölunda HC Färjestad BK Frölunda HC
2006 Färjestads BK Frölunda HC HV71
2007 Modo Hockey Linköpings HC Färjestads BK
2008 HV71 Linköpings HC HV71
2009 Färjestads BK HV71 Färjestads BK
2010 HV71 Djurgårdens IF HV71
2011 Färjestads BK Skellefteå AIK HV71
2012 Brynäs IF Skellefteå AIK Luleå HF
2013 Skellefteå AIK Luleå HF Skellefteå AIK
2014 Skellefteå AIK Färjestads BK Skellefteå AIK
2015 Växjö Lakers Skellefteå AIK Skellefteå AIK
2016 Frölunda HC Skellefteå AIK Skellefteå AIK
2017 HV71 Brynäs IF Växjö Lakers
2018 Växjö Lakers Skellefteå AIK Växjö Lakers
2019 Frölunda HC Djurgårdens IF Färjestads BK

[1]

LähteetMuokkaa

  1. a b c SM-finaler och mästare genom tiderna (PDF) Swehockey.se. Ruotsin jääkiekkoliitto.