Luettelo WWE Tag Team -mestareista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on Luettelo WWE Tag Team/ WWE Raw Tag Team -mestareista

Kolminkertaiset ja nykyiset mestari The Usos

Eniten WWE Tag Team -mestaruuden ovat voittaneet Cesaro ja Sheamus sekä The New Day (Kofi Kingston ja Xavier Woods) neljä kertaa ja yksilönä Seth Rollins ja Kofi Kingston, jotka ovat voittaneet sen 6 kertaa. Pisin mestaruuskausi on The New Day tiimillä, jotka pitivät titteleitä 483 päivää. Lyhimmän mestaruuskauden tekivät The Miz ja John Cena, jotka pitelivät mestaruuksia noin 5 minuuttia. Ensimmäiset mestarit olivat Kurt Angle ja Chris Benoit, jotka voittivat tittelit 20. lokakuuta, 2002, No Mercyssä. Mestaruuksia on hallinneet 67 eri tiimiä. Nykyiset mestarit ovat The Usos.

MestaritMuokkaa

# Mestarit Kerta Päivämäärä Hallinnut
(päivinä)
Tapahtuma ?
1 Kurt Angle ja Chris Benoit 1 20. lokakuuta, 2002 16 No Mercy (2002)
2 Edge ja Rey Mysterio 1 5. marraskuuta, 2002 13 SmackDown!
3 Los Guerreros
(Eddie ja Chavo)
1 17. marraskuuta, 2002 79 Survivor Series
4 Team Angle
Shelton Benjamin ja Charlie Haas
1 4. helmikuuta, 2003 103 SmackDown!
5 Eddie Guerrero (2) ja Tajiri 1 18. toukokuuta, 2003 44 Judgment Day
6 The World's Greatest Tag Team
ennen "Team Angle"
2 1. heinäkuuta, 2003 77 SmackDown!
7 Los Guerreros
Eddie (3) ja Chavo (2)
2 16. syyskuuta, 2003 35 SmackDown!
8 The Bashman Brothers
(Danny & Doug)
1 21. lokakuuta, 2003 105 SmackDown!
9 Rikishi ja Scotty 2 Hotty 1 3. helmikuuta, 2004 77 SmackDown!
10 Charlie Haas (3) ja Rico 1 20. huhtikuuta, 2004 56 SmackDown!
11 Dudley Boyz
(Bubba Ray ja D-Von)
1 15. kesäkuuta, 2004 21 Smackdown!
12 Billy Kidman ja Paul London 1 6. heinäkuuta, 2004 63 SmackDown!
13 René Duprée ja Kenzo Suzuki 1 7. syyskuuta, 2004 91 SmackDown!
14 Rey Mysterio (2) ja Rob Van Dam 1 7. joulukuuta, 2004 35 SmackDown!
15 The Bashman Brothers 2 11. tammikuuta, 2005 40 SmackDown!
16 Eddie Guerrero (4) ja Rey Mysterio (3) 1 20. helmikuuta, 2005 57 Smackdown!
17 MNM
Johnny Nitro ja Joey Mercury
1 18. huhtikuuta, 2005 97 Smackdown!
18 Legion of Doom
Road Warrior Animal ja Heidenreich
1 24. heinäkuuta, 2005 93 The Great American Bash
19 MNM 2 25. lokakuuta, 2005 49 SmackDown!
20 Batista ja Rey Mysterio (4) 1 13. joulukuuta, 2005 14 SmackDown!
21 MNM 3 27. joulukuuta, 2005 145 SmackDown!
22 Paul London (2) ja Brian Kendrick 1 21. toukokuuta, 2006 331 Judgment Day
23 Deuce 'n' Domino 1 17. huhtikuuta, 2007 133 SmackDown!
24 Montel Vontavious Porter
ja Matt Hardy
1 28. elokuuta, 2007 77 SmackDown!
25 John Morrison (4) ja The Miz 1 13. marraskuuta, 2007 250 SmackDown!
26 Curt Hawkins ja Zack Ryder 1 20. heinäkuuta, 2008 63 The Great American Bash (2008)
27 The Colóns
(Carlito ja Primo
1 21. syyskuuta, 2008 280 SmackDown
28 Chris Jericho ja Edge (2) 1 28. kesäkuuta, 2009 28 The Bash (2009)
29 Jeri-Show
(Chris Jericho (2) ja Big Show)
1 26. heinäkuuta, 2009 140 Night of Champions (2009)
30 D-Generation X
(Shawn Michaels ja Triple H)
1 13. joulukuuta, 2009 57 TLC: Tables, Ladders & Chairs (2009)
31 ShowMiz
The Miz (2) ja Big Show (2)
1 8. helmikuuta, 2010 77 RAW
32 Hart Dynasty
(David Hart Smith ja Tyson Kidd)
1 26. huhtikuuta, 2010 146 RAW
33 "Dashing" Cody Rhodes ja
Drew McIntyre
1 19. syyskuuta, 2010 35 Night of Champions (2010)
34 Nexus
(John Cena ja David Otunga)
1 24. lokakuuta, 2010 1 Bragging Rights (2010)
35 Nexus
(Justin Gabriel ja Heath Slater)
1 25. lokakuuta, 2010 42 RAW
36 Santino Marella ja Vladimir Kozlov 1 6. joulukuuta, 2010 76 RAW
37 The Corre
(Justin Gabriel & Heath Slater)
2 20. helmikuuta, 2011 1 Elimination Chamber (2011)
38 The Miz (3) ja John Cena (2) 1 21. helmikuuta, 2011 0 RAW
39 The Corre
(Justin Gabriel & Heath Slater)
3 21. helmikuuta, 2011 58 RAW
40 Big Show ja Kane 1 19. huhtikuuta, 2011 34 SmackDown
41 New Nexus
(David Otunga (2) ja Michael McGillicutty)
1 23. toukokuuta, 2011 91 RAW
42 Air Boom
(Kofi Kingston ja Evan Bourne)
1 22. elokuuta, 2011 146 RAW
43 Primo (2) ja Epico 1 15. Tammikuuta, 2012 106 WWE House Show
44 Kofi Kingston (2) ja R-Truth 1 30. Huhtikuuta, 2012 139 WWE Monday Night RAW SuperShow
45 Team Hell No
(Daniel Bryan ja Kane [2[)
1 16. Syyskuuta, 2012 245 Night of Champions
46 The Shield (Roman Reigns ja Seth Rollins) 1 19. toukokuuta, 2013 148 Extreme Rules
47 Goldust ja Cody Rhodes (2) 1 14. lokakuuta, 2013 106 WWE Raw
48 New Age Outlaws (Road Dogg ja Billy Gunn) 1 27. tammikuuta, 2014 36 Royal Rumble
49 The Usos (Jimmy & Jey) 1 3. maaliskuuta, 2014 202 WWE RAW
50 Goldust (2) ja Stardust (3) 2 21. syyskuuta, 2014 63 Night of Champions Stardust, entinen paininimi on Cody Rhodes.
51 Damien Mizdow ja The Miz (4) 1 23. marraskuuta, 2014 36 Survivor Series Tämä oli Nelinottelu, jossa mukana olivat myös Los Matadores ja The Usos.
52 The Usos (Jimmy & Jey) 2 29. joulukuuta, 2014 55 WWE Raw
53 Tyson Kidd (2) ja Cesaro 1 22. helmikuuta, 2015 63 Fastlane
54 The New Day (Xavier Woods, Big E ja Kofi Kingston (3)) 1 26. huhtikuuta, 2015 49 WWE Extreme Rules Big E ja Kofi Kingston voitti ottelun, mutta Woods tunnistetaan myös virallisesti mestarina.
55 The Prime Time Players (Darren Young ja Titus O'Neil) 1 14. kesäkuuta, 2015 70 Money in the Bank Päihitti Big E:n ja Xavier Woodsin.
56 The New Day (Xavier Woods, Big E ja Kofi Kingston (3)) 2 23. elokuuta, 2015 483 SummerSlam Tämä oli neliottelu joukkueena, jossa olivat mukana The Lucha Dragons ja Los Matadores. Big E ja Kofi voittivat, mutta myös Woods on mestari.
57 Cesaro (2) ja Sheamus 1 18. joulukuuta, 2016 42 Roadblock: End of the Line
58 Luke Gallows ja Karl Anderson 1 29. tammikuuta, 2017 63 Royal Rumble
59 Hardy Boyz (Jeff Hardy ja Matt Hardy) 1 2. huhtikuuta, 2017 63 WrestleMania 33
60 Cesaro (3) ja Sheamus (2) 2 4. kesäkuuta, 2017 77 Extreme Rules
61 Dean Ambrose ja Seth Rollins (2) 1 20. elokuuta, 2017 78 SummerSlam
62 Cesaro (4) ja Sheamus (3) 3 6. marraskuuta, 2017 49 Raw
63 Jason Jordan ja Seth Rollins (3) 1 25. joulukuuta, 2017 34 Raw
64 Cesaro (5) ja Sheamus (4) 2 28. tammikuuta, 2018 70 Royal Rumble
65 Braun Strowman ja Nicholas 1 8. huhtikuuta, 2018 1 WrestleMania 34
66 Bray Wyatt ja Matt Hardy (3) 1 27. huhtikuuta, 2018 79 Greatest Royal Rumble
67 The B-Team (Bo Dallas ja Curtis Axel (2) 1 15. heinäkuuta, 2018 50 Extreme Rules
68 Dolph Ziggler ja Drew McIntyre (2) 1 3. syyskuuta, 2018 49 Raw
69 Dean Ambrose (2) ja Seth Rollins (4) 2 22. lokakuuta, 2018 14 Raw
70 AOP (Akam ja Rezar) 1 5. marraskuuta, 2018 35 Raw
71 Bobby Roode ja Chad Gable 1 10. joulukuuta, 2018 63 Raw
72 The Revival (Dash Wilder ja Scott Dawson)) 1 11. helmikuuta, 2019 55 Raw
73 Curt Hawkins ja Zack Ryder 2 7. huhtikuuta, 2019 64 WrestleMania 35
74 The Revival (Dash Wilder ja Scott Dawson)) 2 10. kesäkuuta, 2019 49 Raw
75 The O.C. (Luke Gallows ja Karl Anderson) 2 29. heinäkuuta, 2019 21 Raw
76 [[Braun Strowman (2) ja Seth Rollins (5) 1 19. elokuuta, 2019 27 Raw
77 Dolph Ziggler (2) ja Robert Roode (2) 1 15. syyskuuta, 2019 29 Clash of Champions
78 The Viking Raiders (Erik ja Ivar) 1 14. lokakuuta, 2019 98 Raw
79 Buddy Murphy ja Seth Rollins (6) 1 20. tammikuuta, 2020 42 Raw
80 The Street Profits ( Angelo Dawkins jaMontez Ford) 1 2. maaliskuuta, 2020 224 Raw
81 The New Day (Kofi Kingston (5) ja Xavier Woods (3)) 3 12. lokakuuta, 2020 69 Raw
82 The Hurt Business (Cedric Alexander ja Shelton Benjamin (3)) 1 20. joulukuuta, 2020 85 TLC: Tables, Ladders & Chairs
83 The New Day (Kofi Kingston (6) ja Xavier Woods (4)) 4 15. maaliskuuta, 2021 26 Raw
84 AJ Styles ja Omos 1 10. huhtikuuta, 2021 133 WrestleMania 37
85 RK-Bro (Randy Orton ja Riddle) 1 21. elokuuta, 2021 142 SummerSlam
86 Alpha Academy (Chad Gable (2) ja Otis) 1 10. tammikuuta, 2022 56 Raw
87 RK-Bro (Randy Orton ja Riddle) 2 7. maaliskuuta, 2022 74 Raw
88 The Usos (Jey Uso ja Jimmy Uso) 3 20. toukokuuta, 2022 257 + SmackDown

Lista yhteenlasketuista mestaruuskausistaMuokkaa

Ensimmäiset mestarit Kurt Angle (yllä) ja Chris Benoit
 
Nelinkertaiset joukkuemestarit Cesaro ja Sheamus
Nykyiset mestarit

TiiminäMuokkaa

# Mestarit Kerta Hallitut
päivät
1. The New Day (Big E, Kofi Kingston ja Xavier Woods) 4 627
2. The Usos (Jimmy ja Jey Uso) 3 427 +
3. Paul London & Brian Kendrick 1 331
4. MNM (Joey Mercury ja Johnny Nitro) 3 291
5. The Colóns (Carlito ja Primo) 1 280
6. John Morrison & The Miz 1 250
7. Team Hell No (Kane ja Daniel Bryan)) 3 245
8. Cesaro ja Sheamus 4 238
9. The Street Profits (Angelo Dawkins ja Montez Ford) 1 224
10. RK-Bro (Randy Orton ja Riddle) 2 216
11. The World's Greatest Tag Team (Shelton Benjamin ja Charlie Haas) 2 180
12. Gold ja Stardust/Cody Rhodes ja Goldust 2 167
13. The Shield (Roman Reigns ja Seth Rollins) 1 148
14. Air Boom (Evan Bourne ja Kofi Kingston) 1 146
14. The Hart Dynasty 1 146
16. The Bashman Brothers (Danny ja Doug Basham) 2 145
17. Jeri-Show (Chris Jericho ja Big Show) 1 140
18. Kofi Kingston ja R-Truth 1 139
19. AJ Styles ja Omos 1 133
19. Deuce 'n' Domino 1 133
21. Curt Hawkins ja Zack Ryder 2 127
22. Los Guerreros (Eddie ja Chavo Guerrero) 2 114
23. Primo and Epico 1 106
24. The Revival (Dash Wilder ja Scott Dawson) 2 104
25. The Nexus/The Corre (Heath Slater ja Justin Gabriel) 3 100
26. The Viking Raiders (Erik ja Ivar) 1 98
27. Legion of Doom (Animal ja Heidenreich) 1 93
28. Dean Ambrose ja Seth Rollins 2 92
29. René Duprée ja Kenzo Suzuki 1 91
29. New Nexus (David Otunga ja Michael McGillicutty) 1 91
31. The Hurt Business (Cedric Alexander ja Shelton Benjamin) 1 85
32. Luke Gallows ja Karl Anderson 2 84
33. Matt Hardy ja Bray Wyatt 1 79
34. Rikishi ja Scotty 2 Hotty 1 77
34. Montel Vontavious Porter ja Matt Hardy 1 77
34. ShoMiz (Big Show ja The Miz) 1 77
37. Santino Marella ja Vladimir Kozlov 1 76
38. The Prime Time Players (Darren Young ja Titus O'Neil) 1 70
39. Billy Kidman ja Paul London 1 63
39. Bobby Roode ja Chad Gable 1 63
39. The Hardy Boyz (Jeff ja Matt Hardy) 1 63
39. Tyson Kidd ja Cesaro 1 63
43. Eddie Guerrero ja Rey Mysterio 1 57
43. D-Generation X 1 57
45. Alpha Academy (Chad Gable ja Otis) 1 56
45. Charlie Haas ja Rico 1 56
47. The B-Team (Bo Dallas ja Curtis Axel) 1 50
48. Dolph Ziggler ja Drew McIntyre 1 49
49. Eddie Guerrero & Tajiri 1 44
50. Buddy Murphy/Murphy ja Seth Rollins 1 42
51. The New Age Outlaws (Road Dogg ja Billy Gunn) 1 36
51. The Miz ja Damien Mizdow 1 36
53. AOP (Akam ja Rezar) 1 35
53. Cody Rhodes ja Drew McIntyre 1 35
53. Rey Mysterio ja Rob Van Dam 1 35
56. Jason Jordan ja Seth Rollins 1 34
56. Big Show ja Kane 1 34
58. Dolph Ziggler ja Robert Roode) 1 29
59. Edge ja Chris Jericho 1 28
60. Braun Strowman ja Seth Rollins 1 27
61. The Dudley Boyz (Bubba Ray ja D-Von Dudley) 1 21
62. Kurt Angle & Chris Benoit 1 16
63. Batista ja Rey Mysterio 1 14
64. Edge ja Rey Mysterio 1 13
65. Braun Strowman ja Nicholas 1 1
65. The Nexus (John Cena ja David Otunga) 1 1
67. John Cena jaThe Miz 1 < 1

YksilöinäMuokkaa

 
Kuusinkertainen ja henkilökohtaisesti pisimpään mestaruuksia hallinnut (912 päivää) Kofi Kingston
 
Kuusinkertainen joukkuemestari Seth Rollins
# Mestari Kerta Hallitut
Päivät
1. Kofi Kingston 6 912
2. Xavier Woods 4 627
3. John Morrison/Johnny Nitro 4 541
4. Big E 2 532
5. Jey Uso 3 427+
5. Jimmy Uso 3 427+
7. Paul London 2 394
8. Primo 2 386
9. The Miz 4 363
10. Seth Rollins 6 343
11. Brian Kendrick 1 331
12. Cesaro 5 301
13. Joey Mercury 3 291
14. Carlito 1 280
15. Kane 2 279
16. Shelton Benjamin 3 265
17. Big Show 3 251
18. Daniel Bryan 1 245
19. Sheamus 4 238
20. Charlie Haas 3 236
21. Angelo Dawkins 1 224
21. Montez Ford 1 224
23. Matt Hardy 3 219
24. Randy Orton 2 216
25. Riddle 2 216
26. Eddie Guerrero 4 215
27. Tyson Kidd 2 209
28. Cody Rhodes/Stardust 3 202
29. Chris Jericho 2 168
30. Goldust 2 167
31. Roman Reigns 1 148
32. David Hart Smith 1 146
32. Evan Bourne 1 146
34. Danny Bashman 2 145
34. Doug Bashman 2 145
36. Curtis Axel/Michael McGillicutty 2 141
37. R-Truth 1 139
38. Deuce 1 133
38. Domino 1 133
38. Omos 1 133
38. AJ Styles 1 133
42. Curt Hawkins 2 127
42. Zack Ryder 2 127
44. Chad Gable 2 119
45. Rey Mysterio 4 118
46. Chavo Guerrero 2 114
47. Epico 1 106
48. Scott Dawson 2 104
48. Dash Wilder 2 104
50. Justin Gabriel 3 100
50. Heath Slater 3 100
52. Erik 1 98
52. Ivar 1 98
54. Road Warrior Animal 1 93
54. Heidenreich 1 93
56. David Otunga 2 92
56. Bobby Roode/Robert Roode 2 92
56. Dean Ambrose 2 92
59. René Duprée 1 91
59. Kenzo Suzuki 1 91
61. Cedric Alexander 1 85
62. Drew McIntyre 2 84
62. Karl Anderson 2 84
62. Luke Gallows 2 84
65. Bray Wyatt 1 79
66. Dolph Ziggler 2 78
67. Montel Vontavious Porter 1 77
67. Rikishi 1 77
67. Scotty 2 Hotty 1 77
70. Santino Marella 1 76
70. Vladimir Kozlov 1 76
72. Darren Young 1 70
72. Titus O'Neil 1 70
74. Jeff Hardy 1 63
74. Billy Kidman 1 63
76. Shawn Michaels 1 57
76. Triple H 1 57
78. Rico 1 56
78. Otis 1 56
79. Bo Dallas 1 50
81. Tajiri 1 44
82. Buddy Murphy/Murphy 1 42
83. Edge 2 40
84. Billy Gunn 1 36
84. Damien Mizdow 1 36
84. Road Dogg 1 36
87. Rob Van Dam 1 35
87. Rezar 1 35
87. Akam 1 35
90. Jason Jordan 1 34
91. Braun Strowman 2 28
92. Bubba Ray Dudley 1 21
92. D-Von Dudley 1 21
94. Kurt Angle 1 16
94. Chris Benoit 1 16
96. Batista 1 14
96. John Cena 2 1
97. Nicholas 1 1

LähteetMuokkaa