Avaa päävalikko

Luettelo Tasmanian paikallishallintoalueista

Wikimedia-luetteloartikkeli
Tasmanian paikallishallintoalueet

Luettelo Tasmanian paikallishallintoalueista käsittää Australian saariosavaltion Tasmanian paikallishallintoalueet (engl. Local Government Areas), joita on yhteensä 29.

Nimi Keskusta Pinta-ala
(km²)[1]
Asukasluku
(2011)[1]
Break O'Day St Helens &&&&&&&&&&&03525.08000003 525,8 &&&&&&&&&&&06194.&&&&006 194
Brighton Brighton &&&&&&&&&&&&0171.0260000171,26 &&&&&&&&&&015460.&&&&0015 460
Burnie Burnie &&&&&&&&&&&&0610.0960000610,96 &&&&&&&&&&019329.&&&&0019 329
Central Coast Ulverstone &&&&&&&&&&&&0933.090000933,09 &&&&&&&&&&021355.&&&&0021 355
Central Highlands Hamilton &&&&&&&&&&&07982.05000007 982,5 &&&&&&&&&&&02262.&&&&002 262
Circular Head Smithton &&&&&&&&&&&04897.01600004 897,16 &&&&&&&&&&&07977.&&&&007 977
Clarence Clarence &&&&&&&&&&&&0377.0950000377,95 &&&&&&&&&&051852.&&&&0051 852
Derwent Valley New Norfolk &&&&&&&&&&&04108.02700004 108,27 &&&&&&&&&&&09704.&&&&009 704
Devonport Devonport &&&&&&&&&&&&0111.0260000111,26 &&&&&&&&&&024615.&&&&0024 615
Dorset Scottsdale &&&&&&&&&&&03227.05800003 227,58 &&&&&&&&&&&06827.&&&&006 827
Flinders Whitemark &&&&&&&&&&&01996.06200001 996,62 &&&&&&&&&&&&0776.&&&&00776
George Town George Town &&&&&&&&&&&&0653.0440000653,44 &&&&&&&&&&&06636.&&&&006 636
Glamorgan Spring Bay Triabunna &&&&&&&&&&&02591.03700002 591,37 &&&&&&&&&&&04190.&&&&004 190
Glenorchy Glenorchy &&&&&&&&&&&&0121.0150000121,15 &&&&&&&&&&044656.&&&&0044 656
Hobart Hobart &&&&&&&&&&&&&077.091000077,91 &&&&&&&&&&048703.&&&&0048 703
Huon Valley Huonville &&&&&&&&&&&05507.03700005 507,37 &&&&&&&&&&015140.&&&&0015 140
Kentish Sheffield &&&&&&&&&&&01155.09700001 155,97 &&&&&&&&&&&06086.&&&&006 086
Kingborough Kingston &&&&&&&&&&&&0720.0100000720,1 &&&&&&&&&&033893.&&&&0033 893
King Island Currie &&&&&&&&&&&01095.07600001 095,76 &&&&&&&&&&&01566.&&&&001 566
Latrobe Latrobe &&&&&&&&&&&&0600.0450000600,45 &&&&&&&&&&&09833.&&&&009 833
Launceston Launceston &&&&&&&&&&&01413.06200001 413,62 &&&&&&&&&&064193.&&&&0064 193
Meander Valley Westbury &&&&&&&&&&&03330.04500003 330,45 &&&&&&&&&&018888.&&&&0018 888
Northern Midlands Longford &&&&&&&&&&&05136.05200005 136,52 &&&&&&&&&&012228.&&&&0012 228
Sorell Sorell &&&&&&&&&&&&0583.0680000583,68 &&&&&&&&&&013194.&&&&0013 194
Southern Midlands Oatlands &&&&&&&&&&&02615.04200002 615,42 &&&&&&&&&&&06049.&&&&006 049
Tasman Nubeena &&&&&&&&&&&&0660.0500000660,5 &&&&&&&&&&&02355.&&&&002 355
Waratah-Wynyard Wynyard &&&&&&&&&&&03531.04600003 531,46 &&&&&&&&&&013708.&&&&0013 708
West Coast Zeehan &&&&&&&&&&&09589.04200009 589,42 &&&&&&&&&&&04678.&&&&004 678
West Tamar Beaconsfield &&&&&&&&&&&&0691.0160000691,16 &&&&&&&&&&021817.&&&&0021 817

LähteetMuokkaa

  1. a b Tasmania citypopulation.de. citypopulation.de. Viitattu 10.7.2015. (englanniksi)