Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista (naiset)

Tämä on luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista.

Luettelossa on mainittu kaikki Pyrinnön naisten edustusjoukkueessa Suomen pääsarjassa pisteitä tehneet pelaajat ja pelaajat, jotka on merkitty Suomen Koripalloliiton tietokantaan Pyrinnön SM- tai cup-mitalisteina. Koripalloliiton pelaajatilastot alkavat naisten osalta kaudesta 1973–1974, ja tätä aikaisemmalta ajanjaksolta tietokanta mainitsee vain SM-mitalistit. Myös kausien 1988–1989 ja 1989–1990 kokoonpanotiedot puuttuvat.[1]

Pyrinnön miesten edustusjoukkueen pelaajat on lueteltu artikkeleissa Luettelo Tampereen Pyrinnössä pelanneista koripalloilijoista.

Siirry kirjaimeenA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Luettelo pelaajistaMuokkaa

# Pelaaja on nimetty Suomen koripallon Hall of Fameen
* Pelaaja, jonka pelipaidan Pyrintö on nostanut kattoon
Pelaa Pyrinnössä kaudella 2015–2016

  • Kans. = Ensisijainen kansalaisuus Pyrinnössä Suomen Koripalloliiton mukaan
  • Ensimm. = Ensimmäisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla
  • Viim. = Viimeisen ottelun vuosi Pyrinnön edustusjoukkueessa pääsarjatasolla


Luettelo päivitetty 27. syyskuuta 2015.

AMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Terttu Aarnivala   1950 1957 ● 4×Suomen mestaruus (1950, 1953, 1955, 1957),
   SM-hopea (1956), SM-pronssi (1954)
[2]
Kaarina Alanen   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [3]
Nina Alen   1990 1991 14 67 [4]
Jeanette Anderson   2014 2014 1 15 [5]
Kaisa Anttila   1983 1991 138 716 ● 2×Suomen mestaruus (1984, 1986) [6]
Arja Artola   1953 1955 ● 2×Suomen mestaruus (1953, 1955), SM-pronssi (1954) [7]
Leena Asikainen   1955 1955 ● Suomen mestaruus (1955) [8]

BMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kiesha Beard   2005 2005 7 94 [9]
Meral Bedretdin   2014 25 270 [10]

CMuokkaa

DMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Kerri Delaney   1997 1998 37 859 [11]

EMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Saara Eder   1997 1998 24 112 [12]
Hannele Ekman   1982 1984 40 33 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[13]
Antonia Eneh   [14]

FMuokkaa

GMuokkaa

HMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Eila Hakala (Koiso-Kanttila)   1950 1953 ● 2×Suomen mestaruus (1950, 1953) [15]
Anna Hammarberg   2004 2006 51 428 [16]
Riikka Harju   1983 1987 58 329 ● Suomen mestaruus (1984)
● Suomen cup (1983)
[17]
Birgit Haveneth (myöh. Tarko)   1954 1960 ● 3×Suomen mestaruus (1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[18]
Brittany Hedderson   2014 2015 27 389 [19]
Annika Heinisuo   2005 2006 25 112 [20]
Elisa Helin   1990 1991 14 157 [21]
Tiina Hiltunen   1982 1983 20 53 ● Suomen mestaruus (1983) [22]
Hanna Hurskainen   2014 12 51 [23]
Tiia Huuhka   2005 2006 26 278 Naisten SM-sarjan vuoden tulokas (2006) [24]
Nina Hyvärinen (o.s. Sandell)   2004 2005 26 370 [25]
Teija Hämäläinen   1998 1998 5 22 [26]
Marjo Hännikäinen   1987 1991 42 31 [27]

IMuokkaa

JMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anne Jansson (o.s. Saarteinen)   1986 1988 56 177 [28]
Keisha Johnson   1994 1996 66 1387 [29]
Ingrida Jonkutė   1990 1991 14 329 [30]
Johanna Järvi   1998 1998 14 130 [31]
Kirsti Järvinen   1960 1960 ● SM-pronssi (1960) [32]
Paula Järvinen   1998 1998 13 11 [33]
Raija Järvinen   1953 1954 ● Suomen mestaruus (1953), SM-pronssi (1954) [34]
Jonna Järvitalo   2005 2006 23 60 [35]

KMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Isabella Kaukopaasi   2014 2014 1 6 [36]
Tuire Kauttio   1994 1998 130 586 [37]
Maiju Kekki   2004 2005 27 84 [38]
Maija-Stiina Kerpo   1998 1998 17 125 [39]
Iina Keski-Saari   2014 33 95 [40]
Marja Kettinen   1993 1998 98 707 [41]
Ritva Kettula   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [42]
Eeva Kiiskinen   1995 1996 20 32 [43]
Ida Kirjanov   2014 2015 19 39 [44]
Irma Koiso-Kanttila   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [45]
Liisa Koivisto   1993 1997 105 1020 [46]
Maarit Koivumäki   1987 1988 28 72 [47]
Kirsti Koivuranta   1950 1954 ● 2×Suomen mestaruus (1950, 1953), SM-pronssi (1954) [48]
Hanna Koskela   1990 1996 104 235 [49]
Laura Koskela   1994 1998 137 446 [50]
Evita Koski   [51]
Raija Koski   1957 1957 ● Suomen mestaruus (1957) [52]
Johanna Koskinen   1996 1998 13 6 [53]
Minna-Mari Koskinen   2005 2006 25 42 [54]

LMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anneli Lahtinen   1955 1956 ● Suomen mestaruus (1955), SM-hopea (1956) [55]
Jaana Lamminsivu   1983 1988 96 835 ● Suomen mestaruus (1984)
● Suomen cup (1983)
[56]
Katriina Latosaari   1990 1996 44 340 [57]
Johanna Lautala (Ruotsi)   1993 1994 28 122 [58]
Eeva-Maija Lehikoinen   1998 1999 18 137 [59]
Irma Lehto   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [60]
Annina Lehtonen   2014 2015 20 55 [61]
Pauliina Lehtonen   1998 1998 14 75 [62]
Seija Leino#*   1982 1988 88 1685 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[63]
Kaisa Lind   2014 2016 51 335 [64]
Brita Lindberg (Haveneth)   1950 1960 ● 5×Suomen mestaruus (1950, 1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[65]
Elina Luontila (Pohjola)   1990 1998 147 1466 [66]

MMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Anna-Kaisa Manninen   1996 1997 31 225 [67]
Jenni Marjanen   1995 1998 64 239 [68]
Kaisu-Leena Marjomaa   2004 2006 45 121 [69]
Joby McKenzie   1998 1998 8 122 [70]
Katri Menna   [71]
Christina Metzger   1987 1988 28 173 [72]
Jenni Mikkonen   2004 2005 19 19 [73]
Martha Mogish   1985 1986 28 435 ● Suomen mestaruus (1986) [74]
Riikka Molenius (Käpynen)   1982 1985 50 57 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[75]
Aulikki Mustakallio   1959 1960 ● SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960) [76]
Anne Mäkelä   1982 1991 158 715 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[77]
Marianne Mäkelä   1985 1986 28 448 ● Suomen mestaruus (1986) [78]
Tarja Mäki-Mustajärvi   1960 1960 ● SM-pronssi (1960) [79]
Kati Määttänen   1996 1997 32 349 [80]

NMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Maria Neuvonen   2005 2006 24 104 [81]
Arja Nieminen   1985 1988 74 132 ● Suomen mestaruus (1986) [82]
Kaarina Noppa   1959 1960 ● SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960) [83]
Kati Noppa   1958 1958 ● Suomen mestaruus (1958) [84]
Kirsti Nummi   1985 1987 56 557 ● Suomen mestaruus (1986) [85]
Anne-Mari Nymander   1993 1999 139 948 [86]
Nina Nynäs   1997 1998 12 21 [87]

OMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Jaana Oksanen   1998 1998 9 12 [88]
Laura Ollila   2004 2005 26 123 [89]
Ilze Ose   1993 1994 28 417 [90]

PMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Helena Pahkajärvi   1984 1985 20 57 [91]
Oona Panula   2005 2006 24 19 [92]
Kaija Paroma   1957 1960 ● 2×Suomen mestaruus (1957, 1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[93]
Keira Peak   2015 1 11 [94]
Helena Peltonen   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [95]
Paula Penttilä   2004 2006 42 498 [96]
Maiju Pihlajamäki   1996 1998 55 168 [97]
Suvi Pispa   2004 2005 28 54 [98]
Oberon Pitterson   1996 1997 29 629 [99]
Sanna Pussinen   1982 1986 78 149 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[100]
Nina Pyykkö   1993 1994 27 91 [101]
Miranne Päivärinta   1990 1994 16 19 [102]

QMuokkaa

RMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Helena Railo   1953 1958 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   SM-hopea (1956), SM-pronssi (1954)
[103]
Satu Raimesalo   2004 2005 27 129 [104]
Mirjami Rajala   1954 1960 ● 3×Suomen mestaruus (1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), 2×SM-pronssi (1954, 1960)
[105]
Jana Rediger   2005 2006 19 320 [106]
Raili Reinola   1956 1956 ● SM-hopea (1956) [107]
Saara Riihelä (Poussa)   1997 1998 34 283 [108]
Anna Riisiö   2004 2005 24 84 [109]
Heli Roukanoja   1993 1996 35 722 Naisten SM-sarjan vuoden tulokas (1994) [110]

SMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Satu Saarteinen   1982 1988 114 1678 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[111]
Ella Salminen   [112]
Salme Salminen   1950 1950 ● Suomen mestaruus (1950) [113]
Jessica Schroll   2014 2015 25 455 [114]
Marjo Siltaloppi   1994 1996 41 59 [115]
Jaana Sintonen   1994 1996 64 1467 [116]
Salla Skön   [117]
Johanna Solja   1998 1998 8 19 [118]
Johanna Soppela   2014 2016 42 195 [119]
Mari Summanen   2004 2006 53 322 [120]
Noora Suomilammi   [121]

TMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Adrianne Thomas   2015 2015 9 81 [122]
Marjo Tiiva   1982 1991 140 150 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986) [123]
Tuulia Timo   2014 2015 26 39 [124]
Lotta Toivonen (Koskela)   1993 1998 115 434 [125]
Reetta-Sofia Tulkki   [126]
Eila Tähtinen   1953 1959 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), SM-pronssi (1954)
[127]
Maire Tähtinen   1953 1959 ● 4×Suomen mestaruus (1953, 1955, 1957, 1958),
   2×SM-hopea (1956, 1959), SM-pronssi (1954)
[128]

UMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Tuula Urrila   1993 1996 29 76 [129]
Katriina Uusitalo   1982 1985 50 433 ● 2×Suomen mestaruus (1983, 1984)
● Suomen cup (1983)
[130]

VMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Aila Varla   1954 1954 ● SM-pronssi (1954) [131]
Katariina Venho   2014 2015 25 14 [132]
Reija Vesa#   1982 1987 116 2317 ● 3×Suomen mestaruus (1983, 1984, 1986)
● Suomen cup (1983)
[133]
Maija-Liisa Vihervaara   1955 1956 ● Suomen mestaruus (1955), SM-hopea (1956) [134]
Sanna Viitanen   1987 1991 40 57 [135]
Kaija Vähätupa   1958 1960 ● Suomen mestaruus (1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[136]
Marja-Liisa Vähätupa   1957 1960 ● 2×Suomen mestaruus (1957, 1958),
   SM-hopea (1959), SM-pronssi (1960)
[137]
Veera Välimaa   2014 2015 25 142 [138]

WMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
DeVonda Williams   2004 2004 14 144 [139]
Mollie Williams   2015 10 153 [140]
Nashika Williams   2014 2014 6 54 [141]

XMuokkaa

YMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Jennifer Youngblood   2005 2005 14 213 [142]

ZMuokkaa

ÅMuokkaa

ÄMuokkaa

Pelaaja Kans. Vuodet Ottelut Pisteet yht. Palkinnot joukkueessa pelaajana
Ensimm. Viim.
Heta Äijänen   2014 2016 41 108 [143]
Ilona Äijänen   [144]

ÖMuokkaa

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. http://www.basket.fi/sarjat/pelaajat/?league_id=1&season_id=61773
  2. Terttu Aarnivala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  3. Kaarina Alanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  4. Nina Alen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  5. Jeanette Anderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  6. Kaisa Anttila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  7. Arja Artola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  8. Leena Asikainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  9. Kiesha Beard Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  10. Meral Bedretdin Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  11. Kerri Delaney Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  12. Saara Eder Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  13. Hannele Ekman Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  14. Antonia Eneh Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  15. Eila Hakala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  16. Anna Hammarberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  17. Riikka Harju Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  18. Birgit Haveneth Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  19. Brittany Hedderson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  20. Annika Heinisuo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  21. Elisa Helin Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  22. Tiina Hiltunen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  23. Hanna Hurskainen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  24. Tiia Huuhka Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  25. Nina Hyvärinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  26. Teija Hämäläinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  27. Marjo Hännikäinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  28. Anne Jansson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  29. Keisha Johnson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  30. Ingrida Jonkute Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  31. Johanna Järvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  32. Kirsti Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  33. Paula Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  34. Raija Järvinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  35. Jonna Järvitalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  36. Isabella Kaukopaasi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  37. Tuire Kauttio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  38. Maiju Kekki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  39. Maija-Stiina Kerpo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  40. Iina Keski-Saari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.7.2016.
  41. Marja Kettinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  42. Ritva Kettula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  43. Eeva Kiiskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  44. Ida Kirjanov Suomen Koripalloliitto. Viitattu 4.10.2014.
  45. Irma Koiso-Kanttila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  46. Liisa Koivisto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  47. Maarit Koivumäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  48. Kirsti Koivuranta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  49. Hanna Koskela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  50. Laura Koskela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  51. Evita Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  52. Raija Koski Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  53. Johanna Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  54. Minna-Mari Koskinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  55. Anneli Lahtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  56. Jaana Lamminsivu Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  57. Katriina Latosaari Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  58. Johanna Lautala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  59. Eeva-Maija Lehikoinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  60. Irma Lehto Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  61. Annina Lehtonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 10.11.2014.
  62. Pauliina Lehtonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  63. Seija Leino Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  64. Kaisa Lind Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.7.2016.
  65. Brita Lindberg Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  66. Elina Luontila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  67. Anna-Kaisa Manninen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  68. Jenni Marjanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  69. Kaisu-Leena Marjomaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  70. Joby McKenzie Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  71. Katri Menna Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  72. Christina Metzger Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  73. Jenni Mikkonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  74. Martha Mogish Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  75. Riikka Molenius Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  76. Aulikki Mustakallio Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  77. Anne Mäkelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  78. Marianne Mäkelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  79. Tarja Mäki-Mustajärvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  80. Kati Määttänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  81. Maria Neuvonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  82. Arja Nieminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  83. Kaarina Noppa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  84. Kati Noppa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  85. Kirsti Nummi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  86. Anne-Mari Nymander Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  87. Nina Nynäs Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  88. Jaana Oksanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  89. Laura Ollila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  90. Ilze Ose Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  91. Helena Pahkajärvi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  92. Oona Panula Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  93. Kaija Paroma Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  94. Keira Peak Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.11.2015.
  95. Helena Peltonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  96. Paula Penttilä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  97. Maiju Pihlajamäki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  98. Suvi Pispa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  99. Oberon Pitterson Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  100. Sanna Pussinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  101. Nina Pyykkö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  102. Miranne Päivärinta Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.9.2014.
  103. Helena Railo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  104. Satu Raimesalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  105. Mirajami Rajala Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  106. Jana Rediger Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  107. Raili Reinola Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  108. Saara Riihelä Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  109. Anna Riisiö Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  110. Heli Roukanoja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  111. Satu Saarteinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  112. Ella Salminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  113. Salme Salminen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  114. Jessica Schroll Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.10.2014.
  115. Marjo Siltaloppi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  116. Jaana Sintonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  117. Salla Skön Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  118. Johanna Solja Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  119. Johanna Soppela Suomen Koripalloliitto. Viitattu 29.7.2016.
  120. Mari Summanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.9.2014.
  121. Noora Suomilammi Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  122. Adrianne Thomas Suomen Koripalloliitto. Viitattu 20.11.2015.
  123. Marjo Tiiva Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  124. Tuulia Timo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 13.6.2015.
  125. Lotta Toivonen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  126. Reetta-Sofia Tulkki Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  127. Eila Tähtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  128. Maire Tähtinen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  129. Tuula Urrila Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  130. Katriina Uusitalo Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  131. Aila Varla Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  132. Katariina Venho Suomen Koripalloliitto. Viitattu 7.11.2014.
  133. Reija Vesa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  134. Maija-Liisa Vihervaara Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  135. Sanna Viitanen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  136. Kaija Vähätupa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  137. Marja-Liisa Vähätupa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  138. Veera Välimaa Suomen Koripalloliitto. Viitattu 12.10.2014.
  139. DeVonda Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  140. Mollie Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.
  141. Nashika Williams Suomen Koripalloliitto. Viitattu 21.10.2014.
  142. Jennifer Youngblood Suomen Koripalloliitto. Viitattu 19.9.2014.
  143. Heta Äijänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 17.06.2016.
  144. Ilona Äijänen Suomen Koripalloliitto. Viitattu 27.9.2015.