Avaa päävalikko

Luettelo Shakiran palkinnoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on Luettelo Shakiran palkinnoista.

Sisällysluettelo

2018Muokkaa

Latin Grammy awardMuokkaa

Top Albums

2017Muokkaa

Lo Nuestro AwardMuokkaa

  • Para La Bicycleta.

2016Muokkaa

Latin Grammy awardsMuokkaa

La bicycleta

2015Muokkaa

Billboard Latin Music AwardMuokkaa

2014Muokkaa

Radio Disney Music AwardMuokkaa

Teen Choice awardMuokkaa

2013Muokkaa

Billboard music awardsMuokkaa

Artist Latin of the year.

2012Muokkaa

Lo NuestroMuokkaa

Artist of the year

2011Muokkaa

Nrj Music AwardsMuokkaa

Artist of the year.

Billboard music awardMuokkaa

Waka Waka.

2010Muokkaa

American Music AwardsMuokkaa

  • Paras latinoartisti.

World Music AwardMuokkaa

  • Artist of the year.

2009Muokkaa

Bambi AwardMuokkaa

Pop International.

2008Muokkaa

2007Muokkaa

Billboard Latin Music AwardsMuokkaa

  • Hot Latin Song of the Year, Vocal Duet - Hips Don't Lie

Premios Nuestra Tierra (COLOMBIA)Muokkaa

  • Best Vocal Song - No
  • Best Pop Artist
  • Best Urban Song- Hips Don't Lie

BMI Latin Music AwardsMuokkaa

  • Song Of The Year - La Tortura
  • Ringtone Of The Year - La Tortura

International Dance Music AwardsMuokkaa

  • Best Latin/Reggaeton Track - Hips Don't Lie

Premios Lo NuestroMuokkaa

  • Best Female Pop Artist

People's Choice AwardsMuokkaa

  • Favorite Pop Song- Hips Don't Lie

2006Muokkaa

American Music AwardsMuokkaa

World Music AwardsMuokkaa

  • Best Selling Latin Artist

Latin Grammy AwardMuokkaa

  • Record Of The Year - La Tortura
  • Album Of The Year - Fijacion Oral Vol.1
  • Song Of The Year - La Tortura
  • Best Female Pop Vocal Album - Fijacion Oral Vol.1
  • Best Engineered Album - Fijacion Oral Vol.1

Premios Oye!Muokkaa

  • Premios Oye! - Song Of The Year (National) - Las caderas no mienten
  • Premios Oye! - Album Of The Year(International) - Oral Fixation 2
  • Premios Oye! - Song Of The Year (International) - Hips Don't Lie
  • Premios Oye! - Video Of The Year - Hips Don't Lie
  • Premios Oye! - Social Award for Dia De Enero

ALMA AwardsMuokkaa

Billboard Latin Music AwardsMuokkaa

  • Hot Latin Song of the Year - "La Tortura"
  • Hot Latin Song of the Year, Vocal Duet - "La Tortura"
  • Latin Pop Album of the Year, Female - Fijación Oral Vol. 1
  • Latin Pop Airplay Song of the Year, Duo or Group - "La Tortura"
  • Latin Ringtone of the Year - "La Tortura"
  • Spirit of Hope Award

Grammy AwardsMuokkaa

MTV Video Music AwardsMuokkaa

MTV Video Music Awards Latin AmericaMuokkaa

  • Song of the Year - "Hips Don't Lie"

NRJ Music AwardsMuokkaa

  • Best International Song of the Year - "La Tortura"

Premios Lo NuestroMuokkaa

  • Album of the Year - Fijación Oral
  • Group or Duet of the Year - "La Tortura" with Alejandro Sanz
  • Song of the Year - "La Tortura"

2005Muokkaa

American Music AwardsMuokkaa

Billboard Music AwardsMuokkaa

  • Latin Song of the Year "La Tortura"
  • Latin Albums Artist of the Year
  • Latin Album of the Year "Fijacion Oral vol. 1"

Premios OyeMuokkaa

  • Best Female Artist

World Music AwardsMuokkaa

  • Best Selling Latin Artist

MTV Europe Music AwardsMuokkaa

  • Best Female Artist

MTV Video Music Awards Latin AmericaMuokkaa

  • Video of the Year - "La Tortura"
  • Artist of the Year
  • Best Female Artist
  • Best Pop Artist
  • Best Artist—Central

2004Muokkaa

Premio Lo NuestroMuokkaa

  • Best Female Pop Artist

2003Muokkaa

NRJ Music AwardsMuokkaa

  • Best International Song - "Whenever, Wherever"
  • Best International Album - Laundry Service
  • Best International Female Artist

Echo AwardMuokkaa

  • Best Female Artist (International)

World Music AwardsMuokkaa

  • World's Best Selling Latin Artist

2002Muokkaa

Latin Grammy AwardsMuokkaa

  • Best Music Video - "Suerte"

MTV Video Music AwardsMuokkaa

  • People's Choice Award - Favorite Video (North Latin)- (Suerte)

MTV Video Music Awards Latin AmericaMuokkaa

  • Video of the Year - "Suerte"
  • Artist of the Year
  • Best Female Artist
  • Best Pop Artist
  • Best Artist—North

Premios Oye!Muokkaa

  • Premios Oye! - Album Of the Year(International)Laundry Service
  • Premios Oye! -Album Of the Year(National)-Servicio de lavandería

Premio Lo NuestroMuokkaa

  • Best Female Pop Artist

Much Music Canada AwardMuokkaa

  • Best International Video - "Whenever, Wherever"
  • Best International Artist

2001Muokkaa

Billboard Latin Music AwardsMuokkaa

  • Best Latin Album - MTV Unplugged

Grammy AwardsMuokkaa

Premio Lo NuestroMuokkaa

  • Rock Album of The Year - MTV Unplugged
  • Rock Performance Of the Year

2000Muokkaa

MTV Video Music AwardsMuokkaa

  • People's Choice Award - Favorite Video (North Latin)- (Ojos Así)

Latin Grammy AwardsMuokkaa

  • Best Female Pop Vocal Performance - "Octavo Dia"
  • Best Female Rock Vocal Performance - "Ojos Así"

Billboard Latin Music AwardsMuokkaa

  • Best Female Pop Artist

Premio Lo NuestroMuokkaa

  • Best Female Pop Artist

TV y Novelas magazine AwardsMuokkaa

1998Muokkaa

Premio Lo Nuestro(Ours Award)Muokkaa

  • Best Female Pop Artist
  • Best New Artist

1997Muokkaa

1994Muokkaa

TV y Novelas (TV and Novels) Magazine AwardsMuokkaa

  • Best National Artist

World Music AwardsMuokkaa

  • World's Best Selling Latin Artist
  • Record latin of the years