Luettelo Norwegian Dance Chartin ykkösistä vuonna 2013

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Norwegian Dance Chart -listan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2013.


Viikko Artisti(t) Single Levy-yhtiö Lähteet
2 Ruotsi Swedish House Mafia & John Martin Don′t You Worry Child EMI [1] [2]
3
4 Ranska David Guetta & Australia Sia She Wolf (Falling To Pieces) [3]
5 Yhdysvallat Will.i.am & Yhdysvallat Britney Spears Scream & Shout Universal Music [4]
6 Ruotsi Nause Hungry Heart (rmx) [5]
7 Yhdysvallat Will.i.am & Yhdysvallat Britney Spears Scream & Shout [6]
[7] [8]
8
9
10 Ruotsi Avicii & Alankomaat Nicky Romero I Could Be The One [9]
[10] [11]
[12] [13]
[14] [15]
[16] [17]
[18] [19]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 Skotlanti Calvin Harris & Englanti Tinie Tempah Drinking From The Bottle [20] [21]
22
23 Barbados Rihanna & Ranska David Guetta Right Now [22] [23]
24
25 Ranska Daft Punk & Yhdysvallat Pharrell Williams Get Lucky Sony Music [24]
[25] [26]
26
27
28 Yhdysvallat Robin Thicke & T.I. & Pharrell Williams Blurred Lines Universal Music [27]
[28] [29]
[30] [31]
[32] [33]
[34] [35]
29
30
31
32
33
34
35
36
37 Yhdistynyt kuningaskunta Naughty Boy & Yhdistynyt kuningaskunta Sam Smith La La La [36]
38 Yhdysvallat Robin Thicke & T.I. & Pharrell Williams Blurred Lines [37] [38]
[39] [40]
39
40
41
42 Ruotsi Sebastian Ingrosso Reload [41]
43 Yhdysvallat TJR What's Up Suckaz [42]
44 Ruotsi Avicii Hey Brother [43]
[44] [45]
45
46
47 Alankomaat Martin Garrix Animals Spinnin' Records / disco:wax [46] [47]
48
49 Skotlanti Calvin Harris & Ruotsi Alesso feat. Englanti Hurts Under Control Sony Music [48] [49]
[50] [51]
50
51
52



Katso myösMuokkaa


LähteetMuokkaa

  1. Norwegian Dance Chart, 2/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 7.1.2013.
  2. Norwegian Dance Chart, 3/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 14.1.2013.
  3. Norwegian Dance Chart, 4/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  4. Norwegian Dance Chart, 5/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 28.1.2013.
  5. Norwegian Dance Chart, 6/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 5.2.2013.
  6. Norwegian Dance Chart, 7/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  7. Norwegian Dance Chart, 8/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 18.2.2013.
  8. Norwegian Dance Chart, 9/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 25.2.2013.
  9. Norwegian Dance Chart, 10/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 9.3.2013.
  10. Norwegian Dance Chart, 11/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 18.3.2013.
  11. Norwegian Dance Chart, 12/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 18.3.2013.
  12. Norwegian Dance Chart, 13/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 25.3.2013.
  13. Norwegian Dance Chart, 14/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  14. Norwegian Dance Chart, 15/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 8.4.2013.
  15. Norwegian Dance Chart, 16/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 22.4.2013.
  16. Norwegian Dance Chart, 17/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  17. Norwegian Dance Chart, 18/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  18. Norwegian Dance Chart, 19/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 6.5.2013.
  19. Norwegian Dance Chart, 20/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 12.8.2013.
  20. Norwegian Dance Chart, 21/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 20.5.2013.
  21. Norwegian Dance Chart, 22/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 27.5.2013.
  22. Norwegian Dance Chart, 23/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 3.6.2013.
  23. Norwegian Dance Chart, 24/2013 deejaypromo.com. [vanhentunut linkki]
  24. Norwegian Dance Chart, 25/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 20.6.2013.
  25. Norwegian Dance Chart, 26/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 24.6.2013.
  26. Norwegian Dance Chart, 27/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 3.7.2013.
  27. Norwegian Dance Chart, 28/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 8.7.2013.
  28. Norwegian Dance Chart, 29/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 15.7.2013.
  29. Norwegian Dance Chart, 30/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 22.7.2013.
  30. Norwegian Dance Chart, 31/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 31.7.2013.
  31. Norwegian Dance Chart, 32/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 12.8.2013.
  32. Norwegian Dance Chart, 33/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 12.8.2013.
  33. Norwegian Dance Chart, 34/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 19.8.2013.
  34. Norwegian Dance Chart, 35/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 26.8.2013.
  35. Norwegian Dance Chart, 36/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 3.9.2013.
  36. Norwegian Dance Chart, 37/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 10.9.2013.
  37. Norwegian Dance Chart, 38/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  38. Norwegian Dance Chart, 39/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  39. Norwegian Dance Chart, 40/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  40. Norwegian Dance Chart, 41/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  41. Norwegian Dance Chart, 42/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  42. Norwegian Dance Chart, 43/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  43. Norwegian Dance Chart, 44/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  44. Norwegian Dance Chart, 45/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  45. Norwegian Dance Chart, 46/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  46. Norwegian Dance Chart, 47/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  47. Norwegian Dance Chart, 48/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  48. Norwegian Dance Chart, 49/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  49. Norwegian Dance Chart, 50/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  50. Norwegian Dance Chart, 51/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.
  51. Norwegian Dance Chart, 52/2013 deejaypromo.com. Arkistoitu 6.1.2014. Viitattu 6.1.2014.