Avaa päävalikko

Luettelo Manitoban kunnista

Wikimedia-luetteloartikkeli
Manitoban kunnat korostettuna kartalla.

Luettelo Manitoban kunnista käsittää Kanadan provinssin Manitoban kunnat. Provinssissa on kuntia tällä hetkellä 197.[1] Kunnat jaetaan kaupunki- ja maalaiskuntiin, joiden lisäksi provinssissa on kaksi paikallishallintoaluetta. Kunnat vastaavat paikallishallinnosta ja tietyistä palveluista kuten kouluista ja terveydenhuollosta.[2][3] Paikallishallinto kattaa vain noin viidenneksen Manitoban pinta-alasta, mutta 94 % provinssin väestöstä asuu jonkin kunnan alueella.[4]

Manitoba on toteuttamassa vuoden 2015 alussa kuntauudistuksen, jossa kaikki alle tuhannen asukkaan kunnat yhdistetään johonkin kuntaan. Kuntauudistus koskee sataa kuntaa, jotka yhdistyvät 47 uudeksi kunnaksi. Tuolloin provinsissa tulee olemaan 144 kuntaa.[5][6]

LuetteloMuokkaa

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[4]
Asukasluku
(2006)[4]
Muutos
(%)[4]
Pinta-ala
(km²)[4]
As./km²[4]
Albert maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0323.&&&&00323 &&&&&&&&&&&&0339.&&&&00339 &&&&&&&&&&&&&0-5.0300000-4,7 &&&&&&&&&&&&0769.0550000769,55 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Alexander maalaiskunta &&&&&&&&&&&02983.&&&&002 983 &&&&&&&&&&&02978.&&&&002 978 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&01568.06600001 568,66 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
Alonsa maalaiskunta &&&&&&&&&&&01270.&&&&001 270 &&&&&&&&&&&01446.&&&&001 446 &&&&&&&&&&&&0-13.0800000-12,2 &&&&&&&&&&&02977.05000002 977,50 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Altona kaupunkikunta &&&&&&&&&&&04088.&&&&004 088 &&&&&&&&&&&03709.&&&&003 709 &&&&&&&&&&&&&010.020000010,2 &&&&&&&&&&&&&&09.03900009,39 &&&&&&&&&&&&0435.0400000435,4
Arborg kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01152.&&&&001 152 &&&&&&&&&&&01021.&&&&001 021 &&&&&&&&&&&&&012.080000012,8 &&&&&&&&&&&&&&02.02600002,26 &&&&&&&&&&&&0510.0100000510,1
Archie maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&0330.&&&&00330 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000-1,5 &&&&&&&&&&&&0577.0680000577,68 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Argyle maalaiskunta &&&&&&&&&&&01071.&&&&001 071 &&&&&&&&&&&01073.&&&&001 073 &&&&&&&&&&&&&0-1.0800000-0,2 &&&&&&&&&&&&0770.0440000770,44 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Armstrong maalaiskunta &&&&&&&&&&&01835.&&&&001 835 &&&&&&&&&&&01919.&&&&001 919 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&01864.09600001 864,96 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Arthur maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0413.&&&&00413 &&&&&&&&&&&&0440.&&&&00440 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000-6,1 &&&&&&&&&&&&0765.0770000765,77 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Beausejour kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03126.&&&&003 126 &&&&&&&&&&&02823.&&&&002 823 &&&&&&&&&&&&&010.070000010,7 &&&&&&&&&&&&&&05.03500005,35 &&&&&&&&&&&&0584.0400000584,4
Benito kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0377.&&&&00377 &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9 &&&&&&&&&&&&&&00.09200000,92 &&&&&&&&&&&&0409.0600000409,6
Bifrost maalaiskunta &&&&&&&&&&&02976.&&&&002 976 &&&&&&&&&&&02972.&&&&002 972 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&01642.05800001 642,58 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Binscarth kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0425.&&&&00425 &&&&&&&&&&&&0395.&&&&00395 &&&&&&&&&&&&&&07.06000007,6 &&&&&&&&&&&&&&01.05200001,52 &&&&&&&&&&&&0279.0600000279,6
Birtle kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0664.&&&&00664 &&&&&&&&&&&&0662.&&&&00662 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&&&014.025000014,25 &&&&&&&&&&&&&046.060000046,6
Birtle maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0632.&&&&00632 &&&&&&&&&&&&0666.&&&&00666 &&&&&&&&&&&&&0-6.0900000-5,1 &&&&&&&&&&&&0849.0130000849,13 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Blanshard maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&0586.&&&&00586 &&&&&&&&&&&&0-11.0800000-10,2 &&&&&&&&&&&&0578.0980000578,98 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Boissevain kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01572.&&&&001 572 &&&&&&&&&&&01497.&&&&001 497 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&&02.07700002,77 &&&&&&&&&&&&0567.0600000567,6
Bowsman kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0298.&&&&00298 &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315 &&&&&&&&&&&&&0-6.0600000-5,4 &&&&&&&&&&&&&&02.06300002,63 &&&&&&&&&&&&0113.0200000113,2
Brandon kaupunkikunta &&&&&&&&&&046061.&&&&0046 061 &&&&&&&&&&041511.&&&&0041 511 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011,0 &&&&&&&&&&&&&076.089000076,89 &&&&&&&&&&&&0599.0100000599,1
Brenda maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0469.&&&&00469 &&&&&&&&&&&&0549.&&&&00549 &&&&&&&&&&&&0-15.0400000-14,6 &&&&&&&&&&&&0766.&&&&00766,00 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Brokenhead maalaiskunta &&&&&&&&&&&04635.&&&&004 635 &&&&&&&&&&&03940.&&&&003 940 &&&&&&&&&&&&&017.060000017,6 &&&&&&&&&&&&0750.0540000750,54 &&&&&&&&&&&&&&06.02000006,2
Cameron maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&0433.&&&&00433 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000-3,0 &&&&&&&&&&&&0759.0150000759,15 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Carberry kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01669.&&&&001 669 &&&&&&&&&&&01502.&&&&001 502 &&&&&&&&&&&&&011.010000011,1 &&&&&&&&&&&&&&04.07900004,79 &&&&&&&&&&&&0348.0600000348,6
Carman kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03027.&&&&003 027 &&&&&&&&&&&02781.&&&&002 781 &&&&&&&&&&&&&&08.08000008,8 &&&&&&&&&&&&&&04.03100004,31 &&&&&&&&&&&&0702.0400000702,4
Cartier maalaiskunta &&&&&&&&&&&03153.&&&&003 153 &&&&&&&&&&&03162.&&&&003 162 &&&&&&&&&&&&&0-1.0700000-0,3 &&&&&&&&&&&&0553.0420000553,42 &&&&&&&&&&&&&&05.07000005,7
Cartwright kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308 &&&&&&&&&&&&0282.&&&&00282 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&&&&&01.08600001,86 &&&&&&&&&&&&0165.0200000165,2
Churchill kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0813.&&&&00813 &&&&&&&&&&&&0923.&&&&00923 &&&&&&&&&&&&0-12.0100000-11,9 &&&&&&&&&&&&&053.096000053,96 &&&&&&&&&&&&&015.010000015,1
Clanwilliam maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0414.&&&&00414 &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&0-15.0500000-14,5 &&&&&&&&&&&&0350.0780000350,78 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Coldwell maalaiskunta &&&&&&&&&&&01351.&&&&001 351 &&&&&&&&&&&01339.&&&&001 339 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&0901.0840000901,84 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Cornwallis maalaiskunta &&&&&&&&&&&04378.&&&&004 378 &&&&&&&&&&&04058.&&&&004 058 &&&&&&&&&&&&&&07.09000007,9 &&&&&&&&&&&&0500.0880000500,88 &&&&&&&&&&&&&&08.07000008,7
Crystal City kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0384.&&&&00384 &&&&&&&&&&&&0400.&&&&00400 &&&&&&&&&&&&&0-5.01000000-4,0 &&&&&&&&&&&&&&02.08400002,84 &&&&&&&&&&&&0135.0100000135,1
Daly maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0830.&&&&00830 &&&&&&&&&&&&0868.&&&&00868 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&&0562.0450000562,45 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Dauphin kaupunkikunta &&&&&&&&&&&08251.&&&&008 251 &&&&&&&&&&&07906.&&&&007 906 &&&&&&&&&&&&&&04.04000004,4 &&&&&&&&&&&&&012.065000012,65 &&&&&&&&&&&&0652.0100000652,1
Dauphin maalaiskunta &&&&&&&&&&&02200.&&&&002 200 &&&&&&&&&&&02328.&&&&002 328 &&&&&&&&&&&&&0-6.0500000-5,5 &&&&&&&&&&&01516.01000001 516,10 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Deloraine kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0977.&&&&00977 &&&&&&&&&&&&0977.&&&&00977 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&&&02.02500002,25 &&&&&&&&&&&&0434.0500000434,5
De Salaberry maalaiskunta &&&&&&&&&&&03450.&&&&003 450 &&&&&&&&&&&03349.&&&&003 349 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&&0670.0290000670,29 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1
Dufferin maalaiskunta &&&&&&&&&&&02394.&&&&002 394 &&&&&&&&&&&02298.&&&&002 298 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&&0915.0540000915,54 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6
Dunnottar kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0696.&&&&00696 &&&&&&&&&&&&0692.&&&&00692 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0249.0400000249,4
East St. Paul maalaiskunta &&&&&&&&&&&09046.&&&&009 046 &&&&&&&&&&&08733.&&&&008 733 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&&042.010000042,10 &&&&&&&&&&&&0214.0900000214,9
Edward maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&0621.&&&&00621 &&&&&&&&&&&&&0-8.0400000-7,6 &&&&&&&&&&&&0769.0140000769,14 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Elkhorn kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0471.&&&&00471 &&&&&&&&&&&&0461.&&&&00461 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&&&02.07300002,73 &&&&&&&&&&&&0172.0600000172,6
Ellice maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0392.&&&&00392 &&&&&&&&&&&&0423.&&&&00423 &&&&&&&&&&&&&0-8.0700000-7,3 &&&&&&&&&&&&0572.0740000572,74 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Elton maalaiskunta &&&&&&&&&&&01257.&&&&001 257 &&&&&&&&&&&01285.&&&&001 285 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&&0571.0850000571,85 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2
Emerson kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0671.&&&&00671 &&&&&&&&&&&&0689.&&&&00689 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&&022.028000022,28 &&&&&&&&&&&&&030.010000030,1
Erickson kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0487.&&&&00487 &&&&&&&&&&&&0456.&&&&00456 &&&&&&&&&&&&&&06.08000006,8 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,30 &&&&&&&&&&&&0373.0800000373,8
Eriksdale maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0846.&&&&00846 &&&&&&&&&&&&0911.&&&&00911 &&&&&&&&&&&&&0-8.0900000-7,1 &&&&&&&&&&&&0784.0760000784,76 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Ethelbert kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0275.&&&&00275 &&&&&&&&&&&&0312.&&&&00312 &&&&&&&&&&&&0-12.0100000-11,9 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0111.0100000111,1
Ethelbert maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0354.&&&&00354 &&&&&&&&&&&&0383.&&&&00383 &&&&&&&&&&&&&0-8.0400000-7,6 &&&&&&&&&&&01134.05000001 134,50 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Fisher maalaiskunta &&&&&&&&&&&01704.&&&&001 704 &&&&&&&&&&&01944.&&&&001 944 &&&&&&&&&&&&0-13.0700000-12,3 &&&&&&&&&&&01481.03500001 481,35 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Flin Flon kaupunkikunta &&&&&&&&&&&05363.&&&&005 363 &&&&&&&&&&&05594.&&&&005 594 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000-4,1 &&&&&&&&&&&&&013.088000013,88 &&&&&&&&&&&&0386.0400000386,4
Franklin maalaiskunta &&&&&&&&&&&01768.&&&&001 768 &&&&&&&&&&&01768.&&&&001 768 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0953.0340000953,34 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
Gilbert Plains kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0811.&&&&00811 &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&&&02.06600002,66 &&&&&&&&&&&&0304.0900000304,9
Gilbert Plains maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812 &&&&&&&&&&&&0834.&&&&00834 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&01049.01400001 049,14 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Gillam kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01317.&&&&001 317[7] &&&&&&&&&&&01209.&&&&001 209 &&&&&&&&&&&&&&08.09000008,9 &&&&&&&&&&&01996.03400001 996,34 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Gimli maalaiskunta &&&&&&&&&&&05845.&&&&005 845 &&&&&&&&&&&05797.&&&&005 797 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&&0319.0250000319,25 &&&&&&&&&&&&&018.030000018,3
Gladstone kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0879.&&&&00879 &&&&&&&&&&&&0802.&&&&00802 &&&&&&&&&&&&&&09.06000009,6 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&0361.0400000361,4
Glenboro kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0645.&&&&00645 &&&&&&&&&&&&0633.&&&&00633 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9 &&&&&&&&&&&&&&02.06800002,68 &&&&&&&&&&&&0240.0900000240,9
Glenella maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0522.&&&&00522 &&&&&&&&&&&&0517.&&&&00517 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&0497.0140000497,14 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Glenwood maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0602.&&&&00602 &&&&&&&&&&&&0640.&&&&00640 &&&&&&&&&&&&&0-6.0100000-5,9 &&&&&&&&&&&&0577.0580000577,58 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Grahamdale maalaiskunta &&&&&&&&&&&01354.&&&&001 354 &&&&&&&&&&&01416.&&&&001 416 &&&&&&&&&&&&&0-5.0600000-4,4 &&&&&&&&&&&02384.06200002 384,62 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Grand Rapids kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0279.&&&&00279[7] &&&&&&&&&&&&0336.&&&&00336 &&&&&&&&&&&&0-18.01000000-17,0 &&&&&&&&&&&&&085.095000085,95 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2
Grandview kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0859.&&&&00859 &&&&&&&&&&&&0839.&&&&00839 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0299.0100000299,1
Grandview maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0649.&&&&00649 &&&&&&&&&&&&0736.&&&&00736 &&&&&&&&&&&&0-12.0200000-11,8 &&&&&&&&&&&01153.04200001 153,42 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Gretna kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0556.&&&&00556 &&&&&&&&&&&&0574.&&&&00574 &&&&&&&&&&&&&0-4.0900000-3,1 &&&&&&&&&&&&&&02.07900002,79 &&&&&&&&&&&&0199.0500000199,5
Grey maalaiskunta &&&&&&&&&&&02025.&&&&002 025 &&&&&&&&&&&02004.&&&&002 004 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&0958.0490000958,49 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Hamiota kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0868.&&&&00868 &&&&&&&&&&&&0823.&&&&00823 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5 &&&&&&&&&&&&&&03.03800003,38 &&&&&&&&&&&&0256.0800000256,8
Hamiota maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0420.&&&&00420 &&&&&&&&&&&&0437.&&&&00437 &&&&&&&&&&&&&0-4.0100000-3,9 &&&&&&&&&&&&0572.0380000572,38 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Hanover maalaiskunta &&&&&&&&&&014026.&&&&0014 026 &&&&&&&&&&011871.&&&&0011 871 &&&&&&&&&&&&&018.020000018,2 &&&&&&&&&&&&0740.0310000740,31 &&&&&&&&&&&&&018.090000018,9
Hartney kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&0400.&&&&00400 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0169.0200000169,2
Harrison maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0864.&&&&00864 &&&&&&&&&&&&0812.&&&&00812 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4 &&&&&&&&&&&&0476.0730000476,73 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Headingley maalaiskunta &&&&&&&&&&&03215.&&&&003 215 &&&&&&&&&&&02726.&&&&002 726 &&&&&&&&&&&&&017.090000017,9 &&&&&&&&&&&&0106.0980000106,98 &&&&&&&&&&&&&030.010000030,1
Hillsburg maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0426.&&&&00426 &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&0-13.01000000-12,0 &&&&&&&&&&&&0656.0760000656,76 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Kelsey maalaiskunta &&&&&&&&&&&02272.&&&&002 272 &&&&&&&&&&&02453.&&&&002 453 &&&&&&&&&&&&&0-8.0600000-7,4 &&&&&&&&&&&&0867.0640000867,64 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6
Killarney-Turtle Mountain maalaiskunta &&&&&&&&&&&03233.&&&&003 233 &&&&&&&&&&&03299.&&&&003 299 &&&&&&&&&&&&&0-3.01000000-2,0 &&&&&&&&&&&&0925.0130000925,13 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5
Lac du Bonnet kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01069.&&&&001 069[7] &&&&&&&&&&&01009.&&&&001 009 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&&&&02.02500002,25 &&&&&&&&&&&&0475.0100000475,1
Lac du Bonnet maalaiskunta &&&&&&&&&&&02930.&&&&002 930[7] &&&&&&&&&&&02812.&&&&002 812 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&01100.01700001 100,17 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7
La Broquerie maalaiskunta &&&&&&&&&&&05198.&&&&005 198 &&&&&&&&&&&03659.&&&&003 659 &&&&&&&&&&&&&042.010000042,1 &&&&&&&&&&&&0578.0200000578,20 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009,0
Lakeview maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0311.&&&&00311 &&&&&&&&&&&&0342.&&&&00342 &&&&&&&&&&&&0-10.0900000-9,1 &&&&&&&&&&&&0567.0870000567,87 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Langford maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0767.&&&&00767 &&&&&&&&&&&&0787.&&&&00787 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0561.0950000561,95 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Lansdowne maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0723.&&&&00723 &&&&&&&&&&&&0750.&&&&00750 &&&&&&&&&&&&&0-4.0400000-3,6 &&&&&&&&&&&&0766.0290000766,29 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Lawrence maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0456.&&&&00456 &&&&&&&&&&&&0501.&&&&00501 &&&&&&&&&&&&0-10.01000000-9,0 &&&&&&&&&&&&0761.0640000761,64 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Leaf Rapids kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0453.&&&&00453 &&&&&&&&&&&&0539.&&&&00539 &&&&&&&&&&&&0-17.01000000-16,0 &&&&&&&&&&&01272.08700001 272,87 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Lorne maalaiskunta &&&&&&&&&&&01884.&&&&001 884 &&&&&&&&&&&02003.&&&&002 003 &&&&&&&&&&&&&0-6.0100000-5,9 &&&&&&&&&&&&0906.0820000906,82 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1
Louise maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0913.&&&&00913 &&&&&&&&&&&&0819.&&&&00819 &&&&&&&&&&&&&011.050000011,5 &&&&&&&&&&&&0932.0670000932,67 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Lynn Lake kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0674.&&&&00674[7] &&&&&&&&&&&&0714.&&&&00714 &&&&&&&&&&&&&0-6.0400000-5,6 &&&&&&&&&&&&0910.0230000910,23 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Macdonald maalaiskunta &&&&&&&&&&&06280.&&&&006 280 &&&&&&&&&&&05653.&&&&005 653 &&&&&&&&&&&&&011.010000011,1 &&&&&&&&&&&01156.06400001 156,64 &&&&&&&&&&&&&&05.04000005,4
MacGregor kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0963.&&&&00963 &&&&&&&&&&&&0921.&&&&00921 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&&&&02.01300002,13 &&&&&&&&&&&&0452.0700000452,7
Manitou kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0808.&&&&00808 &&&&&&&&&&&&0718.&&&&00718 &&&&&&&&&&&&&012.050000012,5 &&&&&&&&&&&&&&02.09400002,94 &&&&&&&&&&&&0275.&&&&00275,0
McCreary kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0472.&&&&00472 &&&&&&&&&&&&0487.&&&&00487 &&&&&&&&&&&&&0-4.0900000-3,1 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,70 &&&&&&&&&&&&0277.0200000277,2
McCreary maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&0476.&&&&00476 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&0522.0690000522,69 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Melita kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01069.&&&&001 069 &&&&&&&&&&&01051.&&&&001 051 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&&&02.09600002,96 &&&&&&&&&&&&0361.0100000361,1
Miniota maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0871.&&&&00871 &&&&&&&&&&&&0904.&&&&00904 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000-3,7 &&&&&&&&&&&&0832.0750000832,75 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Minitonas kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0522.&&&&00522 &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&&02.0100002,01 &&&&&&&&&&&&0259.0100000259,1
Minitonas maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0996.&&&&00996 &&&&&&&&&&&01105.&&&&001 105 &&&&&&&&&&&&0-10.0100000-9,9 &&&&&&&&&&&01197.06700001 197,67 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Minto maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0644.&&&&00644 &&&&&&&&&&&&0667.&&&&00667 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0363.0650000363,65 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Minnedosa kaupunkikunta &&&&&&&&&&&02587.&&&&002 587 &&&&&&&&&&&02474.&&&&002 474 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&&&015.026000015,26 &&&&&&&&&&&&0169.0600000169,6
Montcalm maalaiskunta &&&&&&&&&&&01309.&&&&001 309 &&&&&&&&&&&01317.&&&&001 317 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&0469.0410000469,41 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8
Morden kaupunkikunta &&&&&&&&&&&07812.&&&&007 812 &&&&&&&&&&&06571.&&&&006 571 &&&&&&&&&&&&&018.090000018,9 &&&&&&&&&&&&&016.039000016,39 &&&&&&&&&&&&0476.0700000476,7
Morris kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01797.&&&&001 797 &&&&&&&&&&&01643.&&&&001 643 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,10 &&&&&&&&&&&&0294.0600000294,6
Morris maalaiskunta &&&&&&&&&&&02999.&&&&002 999 &&&&&&&&&&&02662.&&&&002 662 &&&&&&&&&&&&&012.070000012,7 &&&&&&&&&&&01041.01500001 041,15 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9
Morton maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0698.&&&&00698 &&&&&&&&&&&&0718.&&&&00718 &&&&&&&&&&&&&0-3.0200000-2,8 &&&&&&&&&&&01089.08800001 089,88 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Mossey River maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0539.&&&&00539 &&&&&&&&&&&&0614.&&&&00614 &&&&&&&&&&&&0-13.0800000-12,2 &&&&&&&&&&&01123.0600001 123,06 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Mountain maalaiskunta &&&&&&&&&&&01104.&&&&001 104 &&&&&&&&&&&01336.&&&&001 336 &&&&&&&&&&&&0-18.0600000-17,4 &&&&&&&&&&&02607.06900002 607,69 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Mystery Lake paikallishallintoalue &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&03464.0600003 464,06 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Neepawa kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03629.&&&&003 629 &&&&&&&&&&&03298.&&&&003 298 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010,0 &&&&&&&&&&&&&017.057000017,57 &&&&&&&&&&&&0206.0500000206,5
Niverville kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03540.&&&&003 540 &&&&&&&&&&&02464.&&&&002 464 &&&&&&&&&&&&&043.070000043,7 &&&&&&&&&&&&&&08.07900008,79 &&&&&&&&&&&&0402.0900000402,9
North Cypress maalaiskunta &&&&&&&&&&&01860.&&&&001 860 &&&&&&&&&&&01902.&&&&001 902 &&&&&&&&&&&&&0-3.0800000-2,2 &&&&&&&&&&&01199.09200001 199,92 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
North Norfolk maalaiskunta &&&&&&&&&&&02799.&&&&002 799 &&&&&&&&&&&02742.&&&&002 742 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&01158.07600001 158,76 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Notre Dame de Lourdes kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0683.&&&&00683 &&&&&&&&&&&&0589.&&&&00589 &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016,0 &&&&&&&&&&&&&&02.05800002,58 &&&&&&&&&&&&0264.0500000264,5
Oak Lake kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0383.&&&&00383 &&&&&&&&&&&&0363.&&&&00363 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5 &&&&&&&&&&&&&&02.07300002,73 &&&&&&&&&&&&0140.0500000140,5
Oakland maalaiskunta &&&&&&&&&&&01056.&&&&001 056 &&&&&&&&&&&01033.&&&&001 033 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&0575.0210000575,21 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Ochre River maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0945.&&&&00945 &&&&&&&&&&&&0929.&&&&00929 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&0535.0590000535,59 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Odanah maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0533.&&&&00533 &&&&&&&&&&&&0540.&&&&00540 &&&&&&&&&&&&&0-2.0700000-1,3 &&&&&&&&&&&&0380.0250000380,25 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Park maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0935.&&&&00935 &&&&&&&&&&&01003.&&&&001 003 &&&&&&&&&&&&&0-7.0200000-6,8 &&&&&&&&&&&&0500.0850000500,85 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
PasThe Pas kaupunkikunta &&&&&&&&&&&05513.&&&&005 513 &&&&&&&&&&&05589.&&&&005 589 &&&&&&&&&&&&&0-2.0600000-1,4 &&&&&&&&&&&&&047.083000047,83 &&&&&&&&&&&&0115.0300000115,3
Pembina maalaiskunta &&&&&&&&&&&01561.&&&&001 561 &&&&&&&&&&&01712.&&&&001 712 &&&&&&&&&&&&&0-9.0200000-8,8 &&&&&&&&&&&01114.07600001 114,76 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Pilot Mound kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0635.&&&&00635 &&&&&&&&&&&&0630.&&&&00630 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,70 &&&&&&&&&&&&0235.0500000235,5
Pinawa paikallishallintoalue &&&&&&&&&&&01444.&&&&001 444 &&&&&&&&&&&01450.&&&&001 450 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000-0,4 &&&&&&&&&&&&0128.0470000128,47 &&&&&&&&&&&&&011.020000011,2
Piney maalaiskunta &&&&&&&&&&&01720.&&&&001 720 &&&&&&&&&&&01755.&&&&001 755 &&&&&&&&&&&&&0-3.01000000-2,0 &&&&&&&&&&&02433.07700002 433,77 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Pipestone maalaiskunta &&&&&&&&&&&01447.&&&&001 447 &&&&&&&&&&&01419.&&&&001 419 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,0 &&&&&&&&&&&01147.03500001 147,35 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Plum Coulee kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0843.&&&&00843 &&&&&&&&&&&&0770.&&&&00770 &&&&&&&&&&&&&&09.05000009,5 &&&&&&&&&&&&&&02.04800002,48 &&&&&&&&&&&&0339.0400000339,4
Portage la Prairie kaupunkikunta &&&&&&&&&&012996.&&&&0012 996 &&&&&&&&&&012728.&&&&0012 728 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&&024.067000024,67 &&&&&&&&&&&&0526.0700000526,7
Portage la Prairie maalaiskunta &&&&&&&&&&&06525.&&&&006 525 &&&&&&&&&&&06793.&&&&006 793 &&&&&&&&&&&&&0-4.0100000-3,9 &&&&&&&&&&&01964.03200001 964,32 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3
Powerview-Pine Falls kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01314.&&&&001 314 &&&&&&&&&&&01294.&&&&001 294 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5 &&&&&&&&&&&&&&05.0500005,05 &&&&&&&&&&&&0260.&&&&00260,0
Rapid City kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0417.&&&&00417 &&&&&&&&&&&&0416.&&&&00416 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&&&&05.03800005,38 &&&&&&&&&&&&&077.050000077,5
Reynolds maalaiskunta &&&&&&&&&&&01285.&&&&001 285 &&&&&&&&&&&01410.&&&&001 410 &&&&&&&&&&&&&0-9.0100000-8,9 &&&&&&&&&&&03573.07900003 573,79 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Rhineland maalaiskunta &&&&&&&&&&&04373.&&&&004 373 &&&&&&&&&&&04125.&&&&004 125 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006,0 &&&&&&&&&&&&0953.0420000953,42 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6
Ritchot maalaiskunta &&&&&&&&&&&05478.&&&&005 478 &&&&&&&&&&&05051.&&&&005 051 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,5 &&&&&&&&&&&&0333.0530000333,53 &&&&&&&&&&&&&016.040000016,4
Rivers kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01189.&&&&001 189 &&&&&&&&&&&01193.&&&&001 193 &&&&&&&&&&&&&0-1.0700000-0,3 &&&&&&&&&&&&&&07.09700007,97 &&&&&&&&&&&&0149.0300000149,3
Riverside maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0780.&&&&00780 &&&&&&&&&&&&0809.&&&&00809 &&&&&&&&&&&&&0-4.0400000-3,6 &&&&&&&&&&&&0577.0340000577,34 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Riverton kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0538.&&&&00538 &&&&&&&&&&&&0537.&&&&00537 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0485.0300000485,3
Roblin kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01774.&&&&001 774 &&&&&&&&&&&01672.&&&&001 672 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1 &&&&&&&&&&&&&&03.07900003,79 &&&&&&&&&&&&0467.0700000467,7
Roblin maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0932.&&&&00932 &&&&&&&&&&&&0964.&&&&00964 &&&&&&&&&&&&&0-4.0700000-3,3 &&&&&&&&&&&&0716.0150000716,15 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Rockwood maalaiskunta &&&&&&&&&&&07964.&&&&007 964 &&&&&&&&&&&07692.&&&&007 692 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5 &&&&&&&&&&&01199.07600001 199,76 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6
Roland maalaiskunta &&&&&&&&&&&01058.&&&&001 058 &&&&&&&&&&&01002.&&&&001 002 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,6 &&&&&&&&&&&&0485.060000485,06 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2
Rosedale maalaiskunta &&&&&&&&&&&01627.&&&&001 627 &&&&&&&&&&&01658.&&&&001 658 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000-1,9 &&&&&&&&&&&&0865.0580000865,58 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
Rossburn kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0552.&&&&00552 &&&&&&&&&&&&0546.&&&&00546 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1 &&&&&&&&&&&&&&03.04300003,43 &&&&&&&&&&&&0161.0100000161,1
Rossburn maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0494.&&&&00494 &&&&&&&&&&&&0514.&&&&00514 &&&&&&&&&&&&&0-4.0100000-3,9 &&&&&&&&&&&&0679.0350000679,35 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Rosser maalaiskunta &&&&&&&&&&&01352.&&&&001 352 &&&&&&&&&&&01364.&&&&001 364 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0441.0430000441,43 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1
Russell kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01669.&&&&001 669 &&&&&&&&&&&01590.&&&&001 590 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0530.0400000530,4
Russell maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0459.&&&&00459 &&&&&&&&&&&&0484.&&&&00484 &&&&&&&&&&&&&0-6.0800000-5,2 &&&&&&&&&&&&0567.0830000567,83 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Saskatchewan maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0570.&&&&00570 &&&&&&&&&&&&0593.&&&&00593 &&&&&&&&&&&&&0-4.0100000-3,9 &&&&&&&&&&&&0563.0730000563,73 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Selkirk kaupunkikunta &&&&&&&&&&&09834.&&&&009 834 &&&&&&&&&&&09515.&&&&009 515 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,4 &&&&&&&&&&&&&024.087000024,87 &&&&&&&&&&&&0395.0400000395,4
Shell River maalaiskunta &&&&&&&&&&&01084.&&&&001 084 &&&&&&&&&&&01219.&&&&001 219 &&&&&&&&&&&&0-12.0900000-11,1 &&&&&&&&&&&01027.06500001 027,65 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Shellmouth-Boulton maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0930.&&&&00930 &&&&&&&&&&&&0921.&&&&00921 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&01097.0900001 097,09 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Shoal Lake maalaiskunta &&&&&&&&&&&01229.&&&&001 229 &&&&&&&&&&&01235.&&&&001 235 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&0570.0760000570,76 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2
Sifton maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0789.&&&&00789 &&&&&&&&&&&&0796.&&&&00796 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000-0,9 &&&&&&&&&&&&0768.0110000768,11 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Siglunes maalaiskunta &&&&&&&&&&&01360.&&&&001 360 &&&&&&&&&&&01480.&&&&001 480 &&&&&&&&&&&&&0-9.0900000-8,1 &&&&&&&&&&&&0837.0420000837,42 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Silver Creek maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0460.&&&&00460 &&&&&&&&&&&&0483.&&&&00483 &&&&&&&&&&&&&0-5.0200000-4,8 &&&&&&&&&&&&0525.0460000525,46 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Snow Lake kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0723.&&&&00723 &&&&&&&&&&&&0837.&&&&00837 &&&&&&&&&&&&0-14.0400000-13,6 &&&&&&&&&&&01211.08900001 211,89 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Somerset kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0439.&&&&00439 &&&&&&&&&&&&0432.&&&&00432 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6 &&&&&&&&&&&&&&02.04500002,45 &&&&&&&&&&&&0179.&&&&00179,0
Souris kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01837.&&&&001 837 &&&&&&&&&&&01772.&&&&001 772 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&&&03.06400003,64 &&&&&&&&&&&&0504.0500000504,5
South Cypress maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0838.&&&&00838 &&&&&&&&&&&&0834.&&&&00834 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5 &&&&&&&&&&&01095.0800001 095,08 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
South Norfolk maalaiskunta &&&&&&&&&&&01125.&&&&001 125 &&&&&&&&&&&01170.&&&&001 170 &&&&&&&&&&&&&0-4.0200000-3,8 &&&&&&&&&&&&0732.030000732,03 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Springfield maalaiskunta &&&&&&&&&&014069.&&&&0014 069 &&&&&&&&&&012990.&&&&0012 990 &&&&&&&&&&&&&&08.03000008,3 &&&&&&&&&&&01100.08300001 100,83 &&&&&&&&&&&&&012.080000012,8
St. Andrews maalaiskunta &&&&&&&&&&011875.&&&&0011 875 &&&&&&&&&&011359.&&&&0011 359 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5 &&&&&&&&&&&&0752.0700000752,70 &&&&&&&&&&&&&015.080000015,8
St. Claude kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0590.&&&&00590 &&&&&&&&&&&&0588.&&&&00588 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,80 &&&&&&&&&&&&0328.0100000328,1
St. Clements maalaiskunta &&&&&&&&&&010505.&&&&0010 505 &&&&&&&&&&&09706.&&&&009 706 &&&&&&&&&&&&&&08.02000008,2 &&&&&&&&&&&&0728.0650000728,65 &&&&&&&&&&&&&014.040000014,4
St. François Xavier maalaiskunta &&&&&&&&&&&01240.&&&&001 240 &&&&&&&&&&&01087.&&&&001 087 &&&&&&&&&&&&&014.010000014,1 &&&&&&&&&&&&0204.0550000204,55 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1
St. Laurent maalaiskunta &&&&&&&&&&&01305.&&&&001 305 &&&&&&&&&&&01454.&&&&001 454 &&&&&&&&&&&&0-11.0800000-10,2 &&&&&&&&&&&&0465.0620000465,62 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8
St. Lazare kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0254.&&&&00254 &&&&&&&&&&&&0265.&&&&00265 &&&&&&&&&&&&&0-5.0800000-4,2 &&&&&&&&&&&&&&02.09100002,91 &&&&&&&&&&&&&087.030000087,3
Stanley maalaiskunta &&&&&&&&&&&08356.&&&&008 356 &&&&&&&&&&&06367.&&&&006 367 &&&&&&&&&&&&&031.020000031,2 &&&&&&&&&&&&0835.0590000835,59 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010,0
Ste. Anne kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01626.&&&&001 626 &&&&&&&&&&&01534.&&&&001 534 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006,0 &&&&&&&&&&&&&&04.01900004,19 &&&&&&&&&&&&0387.0700000387,7
Ste. Anne maalaiskunta &&&&&&&&&&&04686.&&&&004 686 &&&&&&&&&&&04509.&&&&004 509 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&0477.0920000477,92 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,8
Ste. Rose maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0771.&&&&00771 &&&&&&&&&&&&0791.&&&&00791 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000-2,5 &&&&&&&&&&&&0626.030000626,03 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Ste. Rose du Lac kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01023.&&&&001 023 &&&&&&&&&&&&0995.&&&&00995 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8 &&&&&&&&&&&&&&02.05300002,53 &&&&&&&&&&&&0404.0200000404,2
Steinbach kaupunkikunta &&&&&&&&&&013524.&&&&0013 524 &&&&&&&&&&011066.&&&&0011 066 &&&&&&&&&&&&&022.020000022,2 &&&&&&&&&&&&&025.057000025,57 &&&&&&&&&&&&0528.0900000528,9
Stonewall kaupunkikunta &&&&&&&&&&&04536.&&&&004 536 &&&&&&&&&&&04376.&&&&004 376 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&&&06.0200006,02 &&&&&&&&&&&&0753.0700000753,7
St-Pierre-Jolys kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01099.&&&&001 099 &&&&&&&&&&&&0839.&&&&00839 &&&&&&&&&&&&&031.&&&&0031,0 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0422.0700000422,7
Strathclair maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0744.&&&&00744 &&&&&&&&&&&&0840.&&&&00840 &&&&&&&&&&&&0-12.0600000-11,4 &&&&&&&&&&&&0539.0960000539,96 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Strathcona maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0643.&&&&00643 &&&&&&&&&&&&0727.&&&&00727 &&&&&&&&&&&&0-12.0400000-11,6 &&&&&&&&&&&&0485.0560000485,56 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Stuartburn maalaiskunta &&&&&&&&&&&01535.&&&&001 535 &&&&&&&&&&&01629.&&&&001 629 &&&&&&&&&&&&&0-6.0200000-5,8 &&&&&&&&&&&01161.06500001 161,65 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Swan River kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03907.&&&&003 907 &&&&&&&&&&&03869.&&&&003 869 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0 &&&&&&&&&&&&&&06.08900006,89 &&&&&&&&&&&&0567.0400000567,4
Swan River maalaiskunta &&&&&&&&&&&02546.&&&&002 546 &&&&&&&&&&&02774.&&&&002 774 &&&&&&&&&&&&&0-9.0800000-8,2 &&&&&&&&&&&01719.04700001 719,47 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Taché maalaiskunta &&&&&&&&&&010284.&&&&0010 284 &&&&&&&&&&&09083.&&&&009 083 &&&&&&&&&&&&&013.020000013,2 &&&&&&&&&&&&0581.0520000581,52 &&&&&&&&&&&&&017.070000017,7
Teulon kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01124.&&&&001 124 &&&&&&&&&&&01124.&&&&001 124 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,20 &&&&&&&&&&&&0351.0200000351,2
Thompson kaupunkikunta &&&&&&&&&&012829.&&&&0012 829 &&&&&&&&&&013446.&&&&0013 446 &&&&&&&&&&&&&0-5.0400000-4,6 &&&&&&&&&&&&&017.018000017,18 &&&&&&&&&&&&0746.0900000746,9
Thompson maalaiskunta &&&&&&&&&&&01397.&&&&001 397 &&&&&&&&&&&01259.&&&&001 259 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011,0 &&&&&&&&&&&&0528.0570000528,57 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6
Treherne kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0616.&&&&00616 &&&&&&&&&&&&0646.&&&&00646 &&&&&&&&&&&&&0-5.0400000-4,6 &&&&&&&&&&&&&&01.09600001,96 &&&&&&&&&&&&0314.0100000314,1
Victoria maalaiskunta &&&&&&&&&&&01119.&&&&001 119 &&&&&&&&&&&01149.&&&&001 149 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000-2,6 &&&&&&&&&&&&0697.0630000697,63 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Victoria Beach maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0374.&&&&00374 &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&&0-4.0400000-3,6 &&&&&&&&&&&&&020.028000020,28 &&&&&&&&&&&&&018.040000018,4
Virden kaupunkikunta &&&&&&&&&&&03114.&&&&003 114 &&&&&&&&&&&03010.&&&&003 010 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5 &&&&&&&&&&&&&&08.05600008,56 &&&&&&&&&&&&0363.0600000363,6
Wallace maalaiskunta &&&&&&&&&&&01526.&&&&001 526 &&&&&&&&&&&01501.&&&&001 501 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&01148.07500001 148,75 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Waskada kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0183.&&&&00183 &&&&&&&&&&&&0199.&&&&00199 &&&&&&&&&&&&&0-9.01000000-8,0 &&&&&&&&&&&&&&00.07700000,77 &&&&&&&&&&&&0238.0500000238,5
Wawanesa kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0562.&&&&00562 &&&&&&&&&&&&0535.&&&&00535 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&&02.02600002,26 &&&&&&&&&&&&0248.0700000248,7
Winkler kaupunkikunta &&&&&&&&&&010670.&&&&0010 670 &&&&&&&&&&&09106.&&&&009 106 &&&&&&&&&&&&&017.020000017,2 &&&&&&&&&&&&&017.01000017,01 &&&&&&&&&&&&0627.0200000627,2
Winnipeg kaupunkikunta &&&&&&&&&0663617.&&&&00663 617 &&&&&&&&&0633451.&&&&00633 451 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,8 &&&&&&&&&&&&0464.080000464,08 &&&&&&&&&&&01430.&&&&001 430,0
Winnipeg Beach kaupunkikunta &&&&&&&&&&&01011.&&&&001 011 &&&&&&&&&&&01017.&&&&001 017 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000-0,6 &&&&&&&&&&&&&&03.08800003,88 &&&&&&&&&&&&0260.0600000260,6
Winnipegosis kaupunkikunta &&&&&&&&&&&&0647.&&&&00647 &&&&&&&&&&&&0628.&&&&00628 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,50 &&&&&&&&&&&&0258.0800000258,8
West St. Paul maalaiskunta &&&&&&&&&&&04932.&&&&004 932 &&&&&&&&&&&04357.&&&&004 357 &&&&&&&&&&&&&013.020000013,2 &&&&&&&&&&&&&087.066000087,66 &&&&&&&&&&&&&056.030000056,3
Westbourne maalaiskunta &&&&&&&&&&&01878.&&&&001 878 &&&&&&&&&&&01906.&&&&001 906 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000-1,5 &&&&&&&&&&&01261.07900001 261,79 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Whitehead maalaiskunta &&&&&&&&&&&01533.&&&&001 533 &&&&&&&&&&&01402.&&&&001 402 &&&&&&&&&&&&&&09.03000009,3 &&&&&&&&&&&&0562.0830000562,83 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7
Whitemouth maalaiskunta &&&&&&&&&&&01548.&&&&001 548 &&&&&&&&&&&01480.&&&&001 480 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&&0703.020000703,02 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2
Whitewater maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0645.&&&&00645 &&&&&&&&&&&&0648.&&&&00648 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000-0,5 &&&&&&&&&&&&0584.0250000584,25 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Winchester maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0508.&&&&00508 &&&&&&&&&&&&0594.&&&&00594 &&&&&&&&&&&&0-15.0500000-14,5 &&&&&&&&&&&&0725.0580000725,58 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Woodlands maalaiskunta &&&&&&&&&&&03521.&&&&003 521 &&&&&&&&&&&03562.&&&&003 562 &&&&&&&&&&&&&0-2.0800000-1,2 &&&&&&&&&&&01177.02200001 177,22 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0
Woodworth maalaiskunta &&&&&&&&&&&&0860.&&&&00860 &&&&&&&&&&&&0890.&&&&00890 &&&&&&&&&&&&&0-4.0600000-3,4 &&&&&&&&&&&&0817.0840000817,84 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1

LähteetMuokkaa

  1. List of municipalities - Manitoba Canada Revenue Agency. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  2. The Municipal Act Government of Manitoba. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  3. The Local Government Districts Act Government of Manitoba. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  4. a b c d e f Population and dwelling counts, for Canada, provinces and territories, and census subdivisions (municipalities), 2011 and 2006 censuses Statistics Canada. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  5. Municipal Amalgamations (2015) The Manitoba Historical Society. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  6. Amalgamation Complete CDEM. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)
  7. a b c d e Corrections and updates: Population and dwelling count amendments, 2011 Census Statistics Canada. Viitattu 8.11.2014. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa