Luettelo Disneyn lyhytpiirretyistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo vuodesta 1928 nykypäivään julkaistuista Disneyn lyhytpiirretyistä.

1920-lukuMuokkaa

1928Muokkaa

  • Höyrylaiva Ville (kolmas Mikki-piirretty, ensimmäinen, joka esitettiin yleisölle, synkronoitu ääni)
  • Plane Crazy (ensimmäinen Mikki-piirretty, toinen, joka esitettiin yleisölle, jälkiäänitetty)
  • Gallopin’ Gaucho (toinen Mikki-piirretty, kolmas, joka esitettiin yleisölle, jälkiäänitetty)

1929Muokkaa

  • The Barn Dance
  • The Opry House
  • When Cat’s Away
  • The Plowboy
  • The Karnival Kid (Mikki puhuu ensi kerran)
  • The Skeleton Dance (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Follies
  • El Terrible Toreador (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Choo Choo
  • The Barnyard Battle
  • The Jazz Fool
  • Springtime (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Hells Bells (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Jungle Rhythm
  • Haunted House
  • The Merry Dwarves (Hassunkuriset sinfoniat)

1930-lukuMuokkaa

1930Muokkaa

  • Summer (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Autumn (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Cannibal Capers (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Just Mickey
  • The Barnyard Concert
  • Wild Waves
  • Night (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Cactus Kid
  • Frolicking Fish (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Fire Fighters
  • Arctic Antics (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Shindig
  • Midnite in a Toy Shop (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Chain Gang (Pluton ensiesiintyminen)
  • Monkey Melodies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Gorilla Mystery
  • The Picnic
  • Winter (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Pioneer Days
  • Playful Pan (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Minnie’s Yoo Hoo

1931Muokkaa

  • The Birthday Party
  • Birds of a Feather (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Traffic Troubles
  • The Castaway
  • Mother Goose Melodies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Hirvenmetsästys
  • The China Plate (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Delivery Boy
  • The Busy Beavers (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey Steps Out
  • The Cat’s Out (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Blue Rhythm
  • Egyptian Melodies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Fishin’ Around
  • The Clock Store (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Barnyard Broadcast
  • The Fox Hunt (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Spider and the Fly (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Beach Party
  • Mickey Cuts Up
  • Mickey’s Orphans
  • The Ugly Duckling (Hassunkuriset sinfoniat)

1932Muokkaa

  • The Bird Store (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Duck Hunt
  • The Grocery Boy
  • The Mad Dog
  • Barnyard Olympics
  • Mickey’s Revue (Hessun ensiesiintyminen)
  • Musical Farmer
  • The Bears and Bees (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey in Arabia
  • Just Dogs (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Flowers and Trees (Hassunkuriset sinfoniat) (ensimmäinen Disney-lyhytpiiretty värillisenä)
  • Mickey’s Nightmare
  • Trader Mickey
  • King Neptune (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Whoopee Party
  • Bugs in Love (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Touchdown Mickey
  • The Wayward Canary
  • The Klondike Kid
  • Babes in the Wood (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Joulupukin paja (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Good Deed

1933Muokkaa

  • Building a Building
  • The Mad Doctor
  • Mickey’s Pal Pluto
  • Birds in the Spring (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Mellerdrammer
  • Ye Olden Days
  • Father Noah’s Ark (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Mail Pilot
  • Kolme pientä porsasta (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Mechanical Man
  • Mickey’s Gala Premiere
  • Old King Cole (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Lullaby Land (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Puppy Love
  • The Pied Piper (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Steeplechase
  • The Pet Store
  • Giantland
  • Aattoilta (Hassunkuriset sinfoniat)

1934Muokkaa

  • The China Shop (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Shanghaied
  • The Grasshopper and the Ants (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Camping Out
  • Playful Pluto
  • Funny Little Bunnies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Big Bad Wolf (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Gulliver Mickey
  • Viisas Kana Kananen (Hassunkuriset sinfoniat — Akun ensiesiintyminen)
  • Mickey’s Steamroller
  • The Flying Mouse (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Orpojen hyväksi
  • Peculiar Penguins (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey Plays Papa
  • The Godness of Spring (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Godnapper
  • Two-Gun Mickey

1935Muokkaa

  • Kilpikonna ja jänis (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Man Friday
  • The Band Concert (ensimmäinen värillinen Mikki-lyhytpiiretty)
  • Mickey’s Service Station (ensimmäinen Mikki, Aku & Hessu-lyhytpiiretty)
  • The Golden Touch (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Kangaroo
  • The Robber Kitten (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Water Babies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Cookie Carneval (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Who Killed Cock Robin? (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Garden
  • Mickey’s Fire Brigade (Mikki, Aku & Hessu)
  • Pluto’s Judgement Day
  • On Ice
  • Music Land (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Kolme orpoa kissanpentua (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Cock O’ the Walk (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Broken Toys (Hassunkuriset sinfoniat)

1936Muokkaa

  • Mickey’s Polo Team
  • Orphan’s Picnic
  • Mickey’s Grand Opera
  • Elmer Elephant (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Three Little Wolves (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Thru the Mirror
  • Mickey’s Rival
  • Moving Day (Mikki, Aku & Hessu)
  • Alppikiipeilijät (Mikki hiiri)
  • Mickey’s Circus
  • Toby Tortoise Returns (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Aku ja Pluto (Mikki on nimetty lyhytfilmin päätähdeksi, vaikka ei esiinny siinä)
  • Three Blind Mousketeers (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Elephant
  • Maalaisserkku (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mother Pluto (Hassunkuriset sinfoniat)
  • More Kittens (Hassunkuriset sinfoniat)

1937Muokkaa

  • The Worm Turns
  • Don Aku (ensimmäinen lyhytpiiretty, jossa Aku on päätähtenä)
  • Mikki Taikurina (Mikki, Aku & Hessu)
  • Moose Hunters (Mikki, Aku & Hessu)
  • Woodland Café (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mickey’s Amateurs
  • Little Hiawatha (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Nykyajan keksintöjä (Aku)
  • Hawaiian Holiday (Mikki, Aku & Hessu)
  • Clock Cleaners (Mikki, Aku & Hessu)
  • Vanha mylly (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Pluto’s Quin-puplets (Pluto)
  • Donald’s Ostrich (Aku)
  • Pitkästyneet haamut (Mikki, Aku & Hessu)

1938Muokkaa

  • Self Control (Aku)
  • Boat Builders (Mikki, Aku & Hessu)
  • Donald’s Better Self (Aku)
  • Moth and the Flame (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Akun veljenpojat (Aku)
  • Mikin asuntovaunu (Mikki, Aku & Hessu)
  • Wynken, Blynken and Nod (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Polar Trappers (ensimmäinen Aku & Hessu-lyhytpiiretty)
  • Good Scouts (Aku)
  • The Fox Hunt (Aku & Hessu)
  • The Whalers (Mikki, Aku & Hessu)
  • Mickey’s Parrot
  • The Brave Little Tailor
  • Farmyard Symphony (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Golftaituri (Aku)
  • Ferdinand the Bull
  • Merbabies (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Mother Goose Goes Hollywood (Hassunkuriset sinfoniat)

1939Muokkaa

  • Donald’s Lucky Day (Aku)
  • Society Dog Show
  • The Practical Pig (Hassunkuriset sinfoniat)
  • Goofy and Wilbur (ensimmäinen lyhytpiiretty, jossa Hessu on päätähtenä)
  • Ruma ankanpoikanen (Hassunkuriset sinfoniat)
  • The Hockey Champ (Aku)
  • Donald’s Cousin Gus (Aku)
  • Beach Picnic (Aku)
  • Sea Scouts (Aku)
  • The Pointer
  • Donald’s Penguin (Aku)
  • The Autograph Hound (Aku)
  • Officer Duck (Aku)

1940-lukuMuokkaa

1940Muokkaa

  • The Riveter (Aku)
  • Donald’s Dog Laundry (Aku)
  • Tugboat Mickey (Mikki, Aku & Hessu)
  • Billposters (Aku & Hessu)
  • Mr. Duck Steps Out (Aku)
  • Luupulmia (Pluto)
  • Put Put Troubles (Aku)
  • Donald’s Vacation (Aku)
  • Pluto’s Dream House
  • Window Cleaners (Aku)
  • Mr. Mouse Takes a Trip
  • Goofy’s Glider (Hessu)
  • Fire Chief (Aku)
  • Pantry Pirate (Pluto)

1941Muokkaa

  • Timber (Aku)
  • Pluto’s Playmate (Pluto)
  • Pikku puhuri (Mikki & Minni)
  • The Golden Eggs (Aku)
  • A Gentleman’s Gentleman (Pluto)
  • Baggage Buster (Hessu)
  • A Good Time for a Dime (Aku)
  • Canine Caddy
  • How to Ride a Horse (Hessu)
  • The Nifty Nineties
  • Early to Bed (Aku)
  • Truant Officer Donald (Aku)
  • Orphans’ Benefit
  • Old MacDonald Duck (Aku)
  • Ojenna auttava tassu (Pluto)
  • Donald’s Camera (Aku)
  • Hiihtämisen taito (Hessu)
  • Chef Donald (Aku)
  • The Art of Self Defence (Hessu)

1942Muokkaa

  • The Village Smithy (Aku)
  • Mickey’s Birthday Party
  • Pluto Junior (Pluto)
  • Symphony Hour
  • Donald’s Snow Fight (Aku)
  • Donald Gets Drafted (Aku)
  • Armeijan maskotti (Pluto)
  • Donald’s Garden (Aku)
  • The Sleepwalker (Pluto)
  • Donald’s Goldmine (Aku)
  • T-Bone for Two (Pluto)
  • Kuinka baseballia pelataan (Hessu)
  • The Vanishing Private (Aku)
  • The Olympic Champ (Hessu)
  • How to Swim (Hessu)
  • Sky Trooper (Aku)
  • Pluto at the Zoo (Pluto)
  • How to Fish (Hessu)
  • Bellboy Donald (Aku)

1943Muokkaa

  • Der Fuehrer’s Face (Aku)
  • Donald’s Tire Trouble (Aku)
  • Lake Titicaca (Aku) (osa Oppitunti (Saludos Amigos) piirroselokuvaa)
  • Pedro (osa Oppitunti piirroselokuvaa)
  • El Gaucho Goofy (Hessu) (osa Oppitunti piirroselokuvaa)
  • Aquarela do Brasil (Aku) (osa Oppitunti piirroselokuvaa)
  • Pluto and the Armadillo (Pluto)
  • The Flying Jalopy (Aku)
  • Private Pluto (Pluto)
  • Fall Out Fall In (Aku)
  • Victory Vehicles (Hessu)
  • Figaro ja Cleo (Figaron ensimmäinen oma lyhytpiiretty)
  • The Old Army Game (Aku)
  • Home Defense (Aku)

1944Muokkaa

  • How to be a Sailor (Hessu)
  • Trombone Trouble (Aku)
  • How to play Golf (Hessu)
  • Aku ja mystinen gorilla (Aku)
  • The Contrary Condor (Aku)
  • Commando Duck (Aku)
  • Springtime for Pluto (Pluto)
  • The Plastics Inventor (Aku)
  • How to Play Football (Hessu)
  • Ensiapulaiset (Pluto)
  • Donald’s Off Day (Aku)

1945Muokkaa

  • Tiger Trouble (Hessu)
  • The Clock Watcher (Aku)
  • The Cold Blooded Penguin (osa Kolme caballeroa (The Three Caballeros) piirroselokuvaa)
  • Dog Watch (Pluto)
  • Hypnoosin vallassa (Aku)
  • African Diary (Hessu)
  • Donald’s Crime (Aku)
  • Californy ’er Bust (Hessu)
  • Koirien Casanova (Pluto)
  • Duck Pimples (Aku)
  • Kojoottikallion legenda (Pluto)
  • No Sail (Aku & Hessu)
  • Hockey Homicide (Hessu)
  • Cured Duck (Aku)
  • Canine Patrol (Pluto)
  • Old Sequoia (Pluto)

1946Muokkaa

  • A Knight for a Day (Hessu)
  • Pluton pikkuveli (Pluto)
  • In Dutch (Pluto)
  • Squatter’s Rights
  • Donald’s Double Trouble (Aku)
  • The Purloined Pup (Pluto)
  • Wet Paint (Aku)
  • The Martins and the Coys (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Blue Bayou (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • All The Cats Join In (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Without You (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Casey at the Bat (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Two Sillouhettes (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Peter and the Wolf (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • After You’ve Gone (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Johnnie Fedora and Alice Bluebonnet (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • The Whale Who Wanted to Sing at the Met (osa Iskelmäparaati-piirroselokuvaa)
  • Dumbbell of the Yukon (Aku)
  • Lighthouse Keeping (Aku)
  • Kylpypäivä (Figaro)
  • Frank Duck Brings ’em Back Alive (Aku & Hessu)
  • Double Dribble (Hessu)

1947Muokkaa

  • Pluto’s Housewarming (Pluto)
  • Rescue Dog (Pluto)
  • Straight Shooters (Aku)
  • Sleepy Time Donald (Aku)
  • Figaro ja Frankie (Figaro)
  • Viidakon klovni (Aku)
  • Donald’s Dilemma (Aku)
  • Crazy with the Heat (Aku & Hessu)
  • Bootle Beetle (Aku)
  • Wide Open Spaces (Aku)
  • Bongo (osa Pennitön ja suruton (Fun and Fancy Free) piirroselokuvaa)
  • Mickey and the Beanstalk (osa Pennitön ja suruton piirroselokuvaa)
  • Mickey’s Delayed Date
  • Foul Hunting (Hessu)
  • Mail Dog (Pluto)
  • Tiku ja Taku (Aku)
  • Pluto’s Blue Note (Pluto)

1948Muokkaa

  • They’re Off (Hessu)
  • The Big Wash (Hessu)
  • Drip Dippy Donald (Aku)
  • Mikki kengurumaassa (Mikki)
  • Daddy Duck (Aku)
  • Bone Bandit (Pluto)
  • Donald’s Dream Voice (Aku)
  • Once Upon a Wintertime (osa Säveltuokio (Melody Time) piirroselokuvaa)
  • Bumble Boogie (osa Säveltuokio piirroselokuvaa)
  • Johnny Appleseed (osa Säveltuokio piirroselokuvaa)
  • Little Toot (osa Säveltuokio piirroselokuvaa)
  • Blame It On The Samba (Aku) (osa Säveltuokio piirroselokuvaa)
  • Pecos Bill (osa Säveltuokio piirroselokuvaa)
  • Pluto’s Purchase (Pluto)
  • The Trial of Donald Duck (Aku)
  • Koiranunta (Pluto)
  • Inferior Decorator (Aku)
  • Pluto’s Fledgling (Pluto)
  • Soup’s On (Aku)
  • Three for Breakfast (Aku)
  • Mikki ja hylje (Mikki)
  • Tea for Two Hundred (Aku)

1949Muokkaa

  • Pueblo Pluto (Pluto)
  • Sedän syntymäpäivä (Aku)
  • Pluto’s Surprise Package (Pluto)
  • Sea Salts (Aku)
  • Pluto’s Sweater (Pluto)
  • Talven varalle (Aku)
  • Bubble Bee (Pluto)
  • Honey Harvester (Aku)
  • Tennis Racquet (Hessu)
  • All in a Nutshell (Aku)
  • Goofy Gymnastics (Hessu)
  • The Wind in the Willows (osa Kaislikossa suhisee (The Adventures of Ichabod and Mr. Toad) piirroselokuvaa)
  • The Legend of Sleepy Hollow (osa Kaislikossa suhisee piirroselokuvaa)
  • Vihreäpeukalo Aku (Aku)
  • Sheep Dog (Pluto)
  • Slide, Donald, Slide (Aku)
  • Toy Tinkers (Aku)

1950-lukuMuokkaa

1950Muokkaa

  • Pluto’s Heart Throb (Pluto)
  • Lion Around (Aku)
  • Pluto and the Gopher (Pluto)
  • Hupsuna Iinekseen (Aku)
  • Wonder Dog (Pluto)
  • Trailer Horn (Aku)
  • Primitive Pluto (Pluto)
  • Puss Cafe (Pluto)
  • Motor Mania (Hessu)
  • Pests of the West (Pluto)
  • Food for Feudin’ (Pluto)
  • Hook, Lion and Sinker (Aku)
  • Camp Dog (Pluto)
  • Bee at the Beach (Aku)
  • Hold That Pose (Hessu)
  • Out on a Limb (Aku)

1951Muokkaa

  • Lion Down (Hessu)
  • Taku tipuna (Tiku ja Taku)
  • Cold Storage (Pluto)
  • Dude Duck (Aku)
  • Home Made Home (Hessu)
  • Corn Chips (Aku)
  • Cold War (Hessu)
  • Plutopia (Pluto)
  • Test Pilot Donald (Aku)
  • Lucky Number (Aku)
  • Tomorrow We Diet (Hessu)
  • R’coon Dawg
  • Get Rich Quick (Hessu)
  • Cold Turkey (Pluto)
  • Fathers Are People (Hessu)
  • Aku Ankan leikkijuna (Aku)
  • No Smoking (Hessu)
  • Bee on Guard (Aku)

1952Muokkaa

  • Father’s Lion (Hessu)
  • Donald Applecore (Aku)
  • Hello Aloha (Hessu)
  • Kilpakosijat (Tiku ja Taku)
  • Man’s Best Friend (Hessu)
  • Let’s Stick Together (Aku)
  • Two Gun Goofy (Hessu)
  • Teachers Are People (Hessu)
  • Uncle Donald’s Ants (Aku)
  • Pluton hipat (Pluto)
  • Trick or Treat (Aku)
  • Two Weeks Vacation (Hessu)
  • Pluton joulukuusi (Pluto)
  • How to be a Detective (Hessu)

1953Muokkaa

  • Father’s Day Off (Hessu)
  • The Simple Things
  • For Whom the Bulls Toil (Hessu)
  • Don’s Fountain of Youth (Aku)
  • Father’s Weekend (Hessu)
  • How to Dance (Hessu)
  • The New Neighbour (Aku)
  • Rugged Bear (Aku)
  • Working for Peanuts (Aku)
  • Canvas Back Duck (Aku)
  • How to Sleep (Hessu)

1954Muokkaa

  • Spare the Rod (Aku)
  • Donald’s Diary (Aku)
  • The Lone Chipmunks (Tiku ja Taku)
  • Dragon Around (Aku)
  • Grin and Bear It (Aku)
  • Liito-orava (Aku)
  • Grand Canyonscope (Aku)

1955Muokkaa

  • No Hunting (Aku)
  • Bearly Asleep (Aku)
  • Beezy Bear (Aku)
  • Up a Tree (Aku)

1956Muokkaa

  • Chips Ahoy (Aku)
  • Hooked Bear (Humphrey the Bear)
  • How to Have an Accident in the Home (Aku)
  • In the Bag (Humphrey the Bear)

1959Muokkaa

  • Donald in Mathmagicland (Aku)
  • How to Have an Accident at Work (Aku)

1960-lukuMuokkaa

1961Muokkaa

  • Aquamania (Hessu)
  • Donald and the Wheel (Aku)
  • The Litterburg (Aku)

1965Muokkaa

  • Freewayphobia #1 (Hessu)
  • Steel and America (Aku)
  • Donald’s Fire Survival Plan (Aku)
  • Goofy’s Freeway Troubles (Hessu)

1966Muokkaa

  • Nalle Puh ja hunajapuu (osa Nalle Puh piirroselokuvaa)

1967Muokkaa

1968Muokkaa

  • Nalle Puh ja tuulinen päivä (osa Nalle Puh piirroselokuvaa)

1970-lukuMuokkaa

1974Muokkaa

  • Nalle Puh ja Tiikeri kans! (osa Nalle Puh piirroselokuvaa)

1980-lukuMuokkaa

1983Muokkaa

1986Muokkaa

  • Sport Goofy in Soccermania (Hessu)

1990-lukuMuokkaa

1990Muokkaa

1995Muokkaa

  • The Runaway Brain

1999Muokkaa

  • Pluto Gets the Paper : Bubble Gum (Pluto)
  • Pluto Gets the Paper : Spaceship (Pluto)
  • Mickey to the Rescue : Train Tracks
  • How to Be a Waiter (Hessu)
  • Maestro Minnie : William Tell Overture (Minni)
  • Donald’s Failed Fourth (Aku)
  • Roller Coaster Painters (Mikki, Aku & Hessu)
  • Goofy’s Extreme Sports : Skating the Half Pipe (Hessu)
  • Mickey’s New Car
  • Pluto’s Penthouse Sweet (Pluto)
  • Donald’s Shell Shots (Aku)
  • Donald’s Dynamite : Bowling Alley (Aku)
  • Mikin lentokone (Mikki)
  • Taavi Ankan nerouden talo (Taavi)
  • Turkey Catchers (Mikki, Aku & Hessu)
  • Dance of the Goofys (Hiiritarinoita)
  • Donald’s Rocket Ruckus (Aku)
  • Goofy’s Extreme Sports : Paracycling (Hessu)
  • Organ Donors (Mikki, Aku & Hessu)
  • Mickey’s Mistake
  • Maestro Minnie : Hungarian Rhapsody # 6 (Minni)
  • How to be a Spy (Hessu)
  • Donald’s Valentine Dollar (Aku)
  • Pluto’s Kittens (Pluto)
  • Von Drake’s House of Genius : Remote Controlled Laser Lawn Mower (Taavi)
  • Pluto vs. the Watchdog (Pluto)
  • Donald’s Dynamite : Opera Box (Pluto)
  • Around the World in Eighty Days
  • Donald’s Dynamite : Fishing (Aku)
  • Purple Pluto (Pluto)
  • Von Drake’s House of Genius : Money Increaser (Taavi)
  • Sandwich Makers (Mikki, Aku & Hessu)
  • Pluto’s Arrow Error (Pluto)
  • Mickey to the Rescue : Staircase
  • Pluto Runs Away (Pluto)
  • Daisy Visits Minnie (Iines)
  • How to Ride a Bicycle (Hessu)
  • Goofy’s Extreme Sports : Rock Climbing (Hessu)
  • Hansel and Gretel (Hiiritarinoita)
  • Donald on Ice (Aku)
  • Mickey’s Mechanical House
  • Pluto Gets the Paper : Street Cleaner (Pluto)
  • Donald’s Dinner Date (Aku)
  • Maestro Minnie : Brahms Lullabye (Minni)
  • Hydro Squirter (Taavi)
  • Mickey’s Piano Lesson
  • Mickey to the Rescue : Cage and Cannons
  • Mickey’s Remedy
  • Goofy’s Extreme Sports : Wakeboarding (Hessu)
  • A Midsummer Night’s Dream (Hiiritarinoita)
  • Mickey Tries to Cook
  • Donald and the Big Nut (Aku)
  • Topsy Turvy Town
  • Von Drake’s House of Genius : Teldinger (Taavi)
  • Maestro Minnie : Flight of the Bumblebee (Minni)
  • The Nutcracker (Hiiritarinoita)
  • How to Haunt a House (Hessu)
  • Pluto Gets the Paper : Vending Machine (Pluto)
  • Donald’s Grizzly Guest (Aku)
  • Donald’s Dynamite : Snowman (Aku)
  • Mickey Foils the Phantom Blot (Mikki, Aku & Hessu)
  • Daisy’s Road Trip (Iines)
  • Goofy’s Big Kitty (Hessu)
  • Relaxing with Von Drake (Taavi)

2000-lukuMuokkaa

2000Muokkaa

  • How to Be a Baseball Fan (Hessu)
  • Locksmiths (Mikki, Aku & Hessu)
  • Minnie Takes Care of Pluto (Pluto)
  • Donald’s Dynamite : Magic Act (Aku)
  • Survival of the Woodchucks (Aku)
  • Mickey’s Rival Returns
  • Mickey and the Seagull
  • Goofy’s Radio (Hessu)
  • Car Washers (Mikki, Aku & Hessu)
  • Pluto’s Seal Deal (Pluto)
  • Mickey’s Mixed Nuts
  • Goofy’s Extreme Sports : Shark Feeding (Hessu)
  • Mickey’s Mountain
  • computer.don (Aku)
  • Donald’s Halloween Scare (Aku)
  • Donald’s Lighthouse (Aku)
  • How to Take Care of Your Yard (Hessu)
  • Pluto Gets the Paper : Mortimer (Pluto)
  • Minnie Visits Daisy (Minni)
  • How to Wash Dishes (Hessu)
  • Domesticated Donald (Aku)
  • How to Be a Gentleman (Hessu)
  • Mickey’s Mixup
  • Whitewater Donald (Aku)
  • Mickeys Christmas Chaos
  • Donald’s Fish Fry (Aku)
  • Presto Pluto (Pluto)
  • Mickey’s Cabin
  • Mickey’s Answering Service (Mikki, Aku & Hessu)
  • Pluto’s Magic Paws (Pluto)
  • Mickey’s Big Break
  • Bird Brained Donald (Aku)
  • Donald’s Pool (Aku)

2001Muokkaa

  • Pluto Gets the Paper : Wet Cement (Pluto)
  • Hickory Dickory Mickey
  • Donald’s Charmed Date (Aku)
  • How to Be Groovy, Cool and Fly (Hessu)
  • How to Be Smart (Hessu)
  • Music Store Donald (Aku)
  • Golf Nut Donald (Aku)
  • Pit Crew (Mikki, Aku & Hessu)
  • Donald’s Goofy World (Aku & Hessu)
  • Maestro Minnie : Circus Symphony (Minni)
  • Mickey’s April Fools
  • Daisy’s Big Sale (Iines)
  • Big House Mickey
  • Double Date Donald (Aku)

2002Muokkaa

  • How to Ride a Bike (Hessu)
  • Mickey and the Color Caper
  • Mickey and the Goatman
  • Housesitters (Mikki, Aku ja Hessu))
  • Pinball Mickey
  • Hot Tub Humphrey (Humphrey the Bear)
  • How To Be a Rock Star (Hessu)
  • Babysitters (Mikki, Aku ja Hessu))
  • L íl Bad Wolf
  • Futuremania (?)
  • How to Camp (Hessu)

2007Muokkaa

  • How To Hook Up Your Home Theater (Hessu)