Luettelo Albertan kunnista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Albertan kunnista käsittää Kanadan provinssin Albertan kunnat. Kuntia on 356,[1] ja ne luokitellaan kaupunkikuntiin, maalaiskuntiin ja erityiskuntiin. Intiaanireservaatit eivät kuulu mihinkään kuntaan, mutta provinssin kuntalaki tunnustaa reservaattien aluehallinnon.[2]

Kartta Albertan maalais- ja erityiskunnista

Kunnat toimivat Albertan paikallishallinnon yksiköinä ja niiden tehtävänä ylläpitää yleistä turvallisuutta ja infastruktuuria sekä hoitaa aluesuunnittelu. Terveydenhuolto ja peruskoulut ovat provinssin vastuulla.[3]

KuntatyypitMuokkaa

Kaupunkikunnat ovat tiheimmin asuttuja alueita. Kaupunkikuntia on neljää eri tyyppiä: city, town, village ja summer village. Kunnan asukasluvun täytyy olla vähintään 300 että se saa kaupunkikunnan statuksen. Kunnasta tulee town, mikäli se kasvaa yli tuhannen asukkaan. Yli 10 000 kunnat voivat anoa provinssilta kaupunginoikeuksia eli city-tyyppiä. Summer village on poistuva kuntatyyppi, jossa vakituisten asukkaiden määrä on alle 300, mutta kesäasukkaita on tarvittava määrä.[2]

Maalaiskunnat ovat harvempaan asuttuja alueita. Maalaiskuntia on kolmea eri tyyppiä: municipal district, improvement district ja special area. Maalaiskuntien alueilla olevia asutuskeskuksia kutsutaan nimellä hamlet. Improvement district ja special area -kuntatyyppejä johtavat yleensä provinssin asettamat virkamiehet.[2]

Erityiskunnat ovat omaavat jokainen ainutlaatuisen kunnallishallinnon. Erityiskuntia on viisi ja ne nimetään eri tavoin.[2]

LuetteloMuokkaa

KaupunkikunnatMuokkaa

Albertassa on 269 kaupunkikuntaa.

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[4]
Asukasluku
(2006)[4]
Muutos
(%)[4]
Pinta-ala
(km²)[4]
As./km²[4]
Acme Village &&&&&&&&&&&&0653.&&&&00653 &&&&&&&&&&&&0656.&&&&00656 &&&&&&&&&&&&&0-1.0500000−0,5 &&&&&&&&&&&&&&02.04700002,47 &&&&&&&&&&&&0263.0900000263,9
Airdrie City &&&&&&&&&&042564.&&&&0042 564 &&&&&&&&&&028927.&&&&0028 927 &&&&&&&&&&&&&047.010000047,1 &&&&&&&&&&&&&033.010000033,10 &&&&&&&&&&&01286.&&&&001 286,0
Alberta Beach Village &&&&&&&&&&&&0865.&&&&00865 &&&&&&&&&&&&0884.&&&&00884 &&&&&&&&&&&&&0-3.0900000−2,1 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0436.0700000436,7
Alix Village &&&&&&&&&&&&0830.&&&&00830 &&&&&&&&&&&&0851.&&&&00851 &&&&&&&&&&&&&0-3.0500000−2,5 &&&&&&&&&&&&&&03.01500003,15 &&&&&&&&&&&&0263.0400000263,4
Alliance Village &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174 &&&&&&&&&&&&0158.&&&&00158 &&&&&&&&&&&&&010.010000010,1 &&&&&&&&&&&&&&00.06400000,64 &&&&&&&&&&&&0270.0100000270,1
Amisk Village &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172 &&&&&&&&&&&&&020.030000020,3 &&&&&&&&&&&&&&00.07600000,76 &&&&&&&&&&&&0272.0200000272,2
Andrew Village &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&0465.&&&&00465 &&&&&&&&&&&&0-19.0500000−18,5 &&&&&&&&&&&&&&01.02300001,23 &&&&&&&&&&&&0308.0700000308,7
Argentia Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&0-72.0800000−71,2 &&&&&&&&&&&&&&00.06900000,69 &&&&&&&&&&&&&021.060000021,6
Arrowwood Village &&&&&&&&&&&&0188.&&&&00188 &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&0-15.0100000−14,9 &&&&&&&&&&&&&&00.06600000,66 &&&&&&&&&&&&0286.0100000286,1
Athabasca Town &&&&&&&&&&&02990.&&&&002 990 &&&&&&&&&&&02580.&&&&002 580 &&&&&&&&&&&&&015.090000015,9 &&&&&&&&&&&&&017.048000017,48 &&&&&&&&&&&&0171.0100000171,1
Banff Town &&&&&&&&&&&07584.&&&&007 584 &&&&&&&&&&&06700.&&&&006 700 &&&&&&&&&&&&&013.020000013,2 &&&&&&&&&&&&&&04.08800004,88 &&&&&&&&&&&01555.&&&&001 555,0
Barnwell Village &&&&&&&&&&&&0771.&&&&00771 &&&&&&&&&&&&0618.&&&&00618 &&&&&&&&&&&&&024.080000024,8 &&&&&&&&&&&&&&01.04900001,49 &&&&&&&&&&&&0517.0200000517,2
Barons Village &&&&&&&&&&&&0315.&&&&00315 &&&&&&&&&&&&0276.&&&&00276 &&&&&&&&&&&&&014.010000014,1 &&&&&&&&&&&&&&00.06800000,68 &&&&&&&&&&&&0462.0200000462,2
Barrhead Town &&&&&&&&&&&04432.&&&&004 432 &&&&&&&&&&&04209.&&&&004 209 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3 &&&&&&&&&&&&&&08.01000008,10 &&&&&&&&&&&&0547.0200000547,2
Bashaw Town &&&&&&&&&&&&0873.&&&&00873 &&&&&&&&&&&&0796.&&&&00796 &&&&&&&&&&&&&&09.07000009,7 &&&&&&&&&&&&&&02.08400002,84 &&&&&&&&&&&&0306.0900000306,9
Bassano Town &&&&&&&&&&&01282.&&&&001 282 &&&&&&&&&&&01345.&&&&001 345 &&&&&&&&&&&&&0-5.0300000−4,7 &&&&&&&&&&&&&&05.01600005,16 &&&&&&&&&&&&0248.0600000248,6
Bawlf Village &&&&&&&&&&&&0403.&&&&00403 &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,8 &&&&&&&&&&&&&&00.09600000,96 &&&&&&&&&&&&0418.0500000418,5
Beaumont Town &&&&&&&&&&013284.&&&&0013 284 &&&&&&&&&&&08961.&&&&008 961 &&&&&&&&&&&&&048.020000048,2 &&&&&&&&&&&&&010.050000010,50 &&&&&&&&&&&01264.08000001 264,8
Beaverlodge Town &&&&&&&&&&&02365.&&&&002 365 &&&&&&&&&&&02264.&&&&002 264 &&&&&&&&&&&&&&04.05000004,5 &&&&&&&&&&&&&&05.05800005,58 &&&&&&&&&&&&0424.&&&&00424,0
Beiseker Village &&&&&&&&&&&&0785.&&&&00785 &&&&&&&&&&&&0804.&&&&00804 &&&&&&&&&&&&&0-3.0600000−2,4 &&&&&&&&&&&&&&02.08400002,84 &&&&&&&&&&&&0276.0800000276,8
Bentley Town &&&&&&&&&&&01073.&&&&001 073 &&&&&&&&&&&01083.&&&&001 083 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000−0,9 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,30 &&&&&&&&&&&&0466.0300000466,3
Berwyn Village &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&0516.&&&&00516 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9 &&&&&&&&&&&&&&01.06600001,66 &&&&&&&&&&&&0316.0700000316,7
Betula Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&0-34.0700000−33,3 &&&&&&&&&&&&&&00.01800000,18 &&&&&&&&&&&&&054.050000054,5
Big Valley Village &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&&&01.08400001,84 &&&&&&&&&&&&0198.0300000198,3
Birch Cove Summer village &&&&&&&&&&&&&045.&&&&0045 &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&018.040000018,4 &&&&&&&&&&&&&&00.02900000,29 &&&&&&&&&&&&0157.0800000157,8
Birchcliff Summer village &&&&&&&&&&&&0112.&&&&00112 &&&&&&&&&&&&0125.&&&&00125 &&&&&&&&&&&&0-11.0600000−10,4 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0114.&&&&00114,0
Bittern Lake Village &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&0225.&&&&00225 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000−0,4 &&&&&&&&&&&&&&06.06400006,64 &&&&&&&&&&&&&033.070000033,7
Black Diamond Town &&&&&&&&&&&02373.&&&&002 373 &&&&&&&&&&&01900.&&&&001 900 &&&&&&&&&&&&&024.090000024,9 &&&&&&&&&&&&&&03.02100003,21 &&&&&&&&&&&&0740.0300000740,3
Blackfalds Town &&&&&&&&&&&06300.&&&&006 300 &&&&&&&&&&&04618.&&&&004 618 &&&&&&&&&&&&&036.040000036,4 &&&&&&&&&&&&&016.036000016,36 &&&&&&&&&&&&0385.&&&&00385,0
Bon Accord Town &&&&&&&&&&&01488.&&&&001 488 &&&&&&&&&&&01534.&&&&001 534 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000−3,0 &&&&&&&&&&&&&&02.01100002,11 &&&&&&&&&&&&0706.0200000706,2
Bondiss Summer village &&&&&&&&&&&&0106.&&&&00106 &&&&&&&&&&&&0131.&&&&00131 &&&&&&&&&&&&0-20.0900000−19,1 &&&&&&&&&&&&&&01.03300001,33 &&&&&&&&&&&&&079.090000079,9
Bonnyville Town &&&&&&&&&&&06216.&&&&006 216 &&&&&&&&&&&05832.&&&&005 832 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6 &&&&&&&&&&&&&014.010000014,10 &&&&&&&&&&&&0440.0700000440,7
Bonnyville Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&095.&&&&0095 &&&&&&&&&&&&&097.&&&&0097 &&&&&&&&&&&&&0-3.0900000−2,1 &&&&&&&&&&&&&&00.03800000,38 &&&&&&&&&&&&0253.0200000253,2
Botha Village &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175 &&&&&&&&&&&&0185.&&&&00185 &&&&&&&&&&&&&0-6.0600000−5,4 &&&&&&&&&&&&&&01.0900001,09 &&&&&&&&&&&&0160.0700000160,7
Bow Island Town &&&&&&&&&&&02025.&&&&002 025 &&&&&&&&&&&01790.&&&&001 790 &&&&&&&&&&&&&013.010000013,1 &&&&&&&&&&&&&&05.09200005,92 &&&&&&&&&&&&0342.0100000342,1
Bowden Town &&&&&&&&&&&01241.&&&&001 241 &&&&&&&&&&&01210.&&&&001 210 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6 &&&&&&&&&&&&&&02.07300002,73 &&&&&&&&&&&&0454.0700000454,7
Boyle Village &&&&&&&&&&&&0916.&&&&00916 &&&&&&&&&&&&0854.&&&&00854 &&&&&&&&&&&&&&07.03000007,3 &&&&&&&&&&&&&&07.02800007,28 &&&&&&&&&&&&0125.0800000125,8
Breton Village &&&&&&&&&&&&0496.&&&&00496 &&&&&&&&&&&&0550.&&&&00550 &&&&&&&&&&&&0-10.0200000−9,8 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&0286.0500000286,5
Brooks City &&&&&&&&&&013676.&&&&0013 676 &&&&&&&&&&012508.&&&&0012 508 &&&&&&&&&&&&&&09.03000009,3 &&&&&&&&&&&&&018.019000018,19 &&&&&&&&&&&&0751.0900000751,9
Bruderheim Town &&&&&&&&&&&01155.&&&&001 155 &&&&&&&&&&&01215.&&&&001 215 &&&&&&&&&&&&&0-5.0100000−4,9 &&&&&&&&&&&&&&04.02300004,23 &&&&&&&&&&&&0273.0200000273,2
Burnstick Lake Summer village &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016 &&&&&&&&&&&&&043.&&&&0043 &&&&&&&&&&&&0-63.0200000−62,8 &&&&&&&&&&&&&&00.01800000,18 &&&&&&&&&&&&&089.090000089,9
Calgary City &&&&&&&&01096833.&&&&001 096 833 &&&&&&&&&0988812.&&&&00988 812 &&&&&&&&&&&&&010.090000010,9 &&&&&&&&&&&&0825.0290000825,29 &&&&&&&&&&&01329.&&&&001 329,0
Calmar Town &&&&&&&&&&&01970.&&&&001 970 &&&&&&&&&&&01959.&&&&001 959 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&&04.06500004,65 &&&&&&&&&&&&0423.0700000423,7
Camrose City &&&&&&&&&&017286.&&&&0017 286 &&&&&&&&&&015630.&&&&0015 630 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6 &&&&&&&&&&&&&042.050000042,50 &&&&&&&&&&&&0406.0700000406,7
Canmore Town &&&&&&&&&&012288.&&&&0012 288 &&&&&&&&&&012039.&&&&0012 039 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&&068.090000068,90 &&&&&&&&&&&&0178.0400000178,4
Carbon Village &&&&&&&&&&&&0592.&&&&00592 &&&&&&&&&&&&0570.&&&&00570 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002,00 &&&&&&&&&&&&0295.0600000295,6
Cardston Town &&&&&&&&&&&03580.&&&&003 580 &&&&&&&&&&&03452.&&&&003 452 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&&&08.06400008,64 &&&&&&&&&&&&0414.0100000414,1
Carmangay Village &&&&&&&&&&&&0367.&&&&00367 &&&&&&&&&&&&0336.&&&&00336 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&&&&&01.08600001,86 &&&&&&&&&&&&0197.0100000197,1
Caroline Village &&&&&&&&&&&&0501.&&&&00501 &&&&&&&&&&&&0515.&&&&00515 &&&&&&&&&&&&&0-3.0300000−2,7 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0252.0800000252,8
Carstairs Town &&&&&&&&&&&03442.&&&&003 442 &&&&&&&&&&&02699.&&&&002 699 &&&&&&&&&&&&&027.050000027,5 &&&&&&&&&&&&&011.053000011,53 &&&&&&&&&&&&0298.0400000298,4
Castle Island Summer village &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&0-14.0400000−13,6 &&&&&&&&&&&&&&00.0500000,05 &&&&&&&&&&&&0361.0900000361,9
Castor Town &&&&&&&&&&&&0932.&&&&00932 &&&&&&&&&&&&0931.&&&&00931 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1 &&&&&&&&&&&&&&02.07200002,72 &&&&&&&&&&&&0343.0100000343,1
Cereal Village &&&&&&&&&&&&0134.&&&&00134 &&&&&&&&&&&&0126.&&&&00126 &&&&&&&&&&&&&&06.03000006,3 &&&&&&&&&&&&&&00.09500000,95 &&&&&&&&&&&&0141.0600000141,6
Champion Village &&&&&&&&&&&&0378.&&&&00378 &&&&&&&&&&&&0364.&&&&00364 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&&&00.08800000,88 &&&&&&&&&&&&0429.0700000429,7
Chauvin Village &&&&&&&&&&&&0334.&&&&00334 &&&&&&&&&&&&0308.&&&&00308 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,4 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&0143.0900000143,9
Chestermere City &&&&&&&&&&014824.&&&&0014 824 &&&&&&&&&&&09923.&&&&009 923 &&&&&&&&&&&&&049.040000049,4 &&&&&&&&&&&&&032.064000032,64 &&&&&&&&&&&&0454.0100000454,1
Chipman Village &&&&&&&&&&&&0284.&&&&00284 &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253 &&&&&&&&&&&&&012.030000012,3 &&&&&&&&&&&&&&09.06100009,61 &&&&&&&&&&&&&029.050000029,5
Claresholm Town &&&&&&&&&&&03758.&&&&003 758 &&&&&&&&&&&03700.&&&&003 700 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6 &&&&&&&&&&&&&&09.0800009,08 &&&&&&&&&&&&0414.&&&&00414,0
Clive Village &&&&&&&&&&&&0675.&&&&00675 &&&&&&&&&&&&0562.&&&&00562 &&&&&&&&&&&&&020.010000020,1 &&&&&&&&&&&&&&02.01200002,12 &&&&&&&&&&&&0318.0300000318,3
Clyde Village &&&&&&&&&&&&0503.&&&&00503 &&&&&&&&&&&&0470.&&&&00470 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007,0 &&&&&&&&&&&&&&01.03600001,36 &&&&&&&&&&&&0370.0700000370,7
Coaldale Town &&&&&&&&&&&07493.&&&&007 493 &&&&&&&&&&&06177.&&&&006 177 &&&&&&&&&&&&&021.030000021,3 &&&&&&&&&&&&&&07.09500007,95 &&&&&&&&&&&&0942.0800000942,8
Coalhurst Town &&&&&&&&&&&01963.&&&&001 963 &&&&&&&&&&&01523.&&&&001 523 &&&&&&&&&&&&&028.090000028,9 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&0820.0300000820,3
Cochrane Town &&&&&&&&&&017580.&&&&0017 580 &&&&&&&&&&013760.&&&&0013 760 &&&&&&&&&&&&&027.080000027,8 &&&&&&&&&&&&&030.03000030,03 &&&&&&&&&&&&0585.0500000585,5
Cold Lake City &&&&&&&&&&013839.&&&&0013 839 &&&&&&&&&&011991.&&&&0011 991 &&&&&&&&&&&&&015.040000015,4 &&&&&&&&&&&&&059.030000059,30 &&&&&&&&&&&&0233.0400000233,4
Consort Village &&&&&&&&&&&&0689.&&&&00689 &&&&&&&&&&&&0739.&&&&00739 &&&&&&&&&&&&&0-7.0200000−6,8 &&&&&&&&&&&&&&02.08300002,83 &&&&&&&&&&&&0243.0300000243,3
Coronation Town &&&&&&&&&&&&0947.&&&&00947 &&&&&&&&&&&01015.&&&&001 015 &&&&&&&&&&&&&0-7.0300000−6,7 &&&&&&&&&&&&&&03.07300003,73 &&&&&&&&&&&&0253.0600000253,6
Coutts Village &&&&&&&&&&&&0277.&&&&00277 &&&&&&&&&&&&0305.&&&&00305 &&&&&&&&&&&&0-10.0800000−9,2 &&&&&&&&&&&&&&00.09800000,98 &&&&&&&&&&&&0283.0300000283,3
Cowley Village &&&&&&&&&&&&0236.&&&&00236 &&&&&&&&&&&&0219.&&&&00219 &&&&&&&&&&&&&&07.08000007,8 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,40 &&&&&&&&&&&&0168.0800000168,8
Cremona Village &&&&&&&&&&&&0457.&&&&00457 &&&&&&&&&&&&0463.&&&&00463 &&&&&&&&&&&&&0-2.0700000−1,3 &&&&&&&&&&&&&&01.07100001,71 &&&&&&&&&&&&0267.0800000267,8
Crossfield Town &&&&&&&&&&&02853.&&&&002 853 &&&&&&&&&&&02668.&&&&002 668 &&&&&&&&&&&&&&06.09000006,9 &&&&&&&&&&&&&011.087000011,87 &&&&&&&&&&&&0240.0300000240,3
Crystal Springs Summer village &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 &&&&&&&&&&&&0112.&&&&00112 &&&&&&&&&&&&0-20.0400000−19,6 &&&&&&&&&&&&&&00.05800000,58 &&&&&&&&&&&&0156.&&&&00156,0
Czar Village &&&&&&&&&&&&0167.&&&&00167 &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175 &&&&&&&&&&&&&0-5.0400000−4,6 &&&&&&&&&&&&&&01.01800001,18 &&&&&&&&&&&&0141.0600000141,6
Daysland Town &&&&&&&&&&&&0807.&&&&00807 &&&&&&&&&&&&0818.&&&&00818 &&&&&&&&&&&&&0-2.0700000−1,3 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0461.0200000461,2
Delburne Village &&&&&&&&&&&&0830.&&&&00830 &&&&&&&&&&&&0765.&&&&00765 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,5 &&&&&&&&&&&&&&03.09200003,92 &&&&&&&&&&&&0211.0500000211,5
Delia Village &&&&&&&&&&&&0186.&&&&00186 &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&0-11.0900000−10,1 &&&&&&&&&&&&&&01.03100001,31 &&&&&&&&&&&&0142.0500000142,5
Devon Town &&&&&&&&&&&06510.&&&&006 510 &&&&&&&&&&&06261.&&&&006 261 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004,0 &&&&&&&&&&&&&011.072000011,72 &&&&&&&&&&&&0555.0600000555,6
Dewberry Village &&&&&&&&&&&&0201.&&&&00201 &&&&&&&&&&&&0196.&&&&00196 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,6 &&&&&&&&&&&&&&00.08400000,84 &&&&&&&&&&&&0238.0500000238,5
Didsbury Town &&&&&&&&&&&04957.&&&&004 957 &&&&&&&&&&&04305.&&&&004 305 &&&&&&&&&&&&&015.010000015,1 &&&&&&&&&&&&&016.08000016,08 &&&&&&&&&&&&0308.0200000308,2
Donalda Village &&&&&&&&&&&&0259.&&&&00259 &&&&&&&&&&&&0224.&&&&00224 &&&&&&&&&&&&&015.060000015,6 &&&&&&&&&&&&&&00.09900000,99 &&&&&&&&&&&&0262.0300000262,3
Donnelly Village &&&&&&&&&&&&0305.&&&&00305 &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&&&04.01000004,1 &&&&&&&&&&&&&&01.02700001,27 &&&&&&&&&&&&0239.0900000239,9
Drayton Valley Town &&&&&&&&&&&07049.&&&&007 049 &&&&&&&&&&&06893.&&&&006 893 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3 &&&&&&&&&&&&&012.027000012,27 &&&&&&&&&&&&0574.0300000574,3
Drumheller Town &&&&&&&&&&&08029.&&&&008 029 &&&&&&&&&&&07932.&&&&007 932 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&0107.0930000107,93 &&&&&&&&&&&&&074.040000074,4
Duchess Village &&&&&&&&&&&&0992.&&&&00992 &&&&&&&&&&&&0978.&&&&00978 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0526.0200000526,2
Eckville Town &&&&&&&&&&&01125.&&&&001 125 &&&&&&&&&&&&0951.&&&&00951 &&&&&&&&&&&&&018.030000018,3 &&&&&&&&&&&&&&01.05800001,58 &&&&&&&&&&&&0710.0800000710,8
Edberg Village &&&&&&&&&&&&0168.&&&&00168 &&&&&&&&&&&&0155.&&&&00155 &&&&&&&&&&&&&&08.04000008,4 &&&&&&&&&&&&&&00.03600000,36 &&&&&&&&&&&&0470.0900000470,9
Edgerton Village &&&&&&&&&&&&0317.&&&&00317 &&&&&&&&&&&&0373.&&&&00373 &&&&&&&&&&&&0-16.01000000−15,0 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0168.0100000168,1
Edmonton City &&&&&&&&&0812201.&&&&00812 201 &&&&&&&&&0730372.&&&&00730 372 &&&&&&&&&&&&&011.020000011,2 &&&&&&&&&&&&0684.0370000684,37 &&&&&&&&&&&01186.08000001 186,8
Edson Town &&&&&&&&&&&08475.&&&&008 475 &&&&&&&&&&&08098.&&&&008 098 &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7 &&&&&&&&&&&&&029.058000029,58 &&&&&&&&&&&&0286.0500000286,5
Elk Point Town &&&&&&&&&&&01412.&&&&001 412 &&&&&&&&&&&01487.&&&&001 487 &&&&&&&&&&&&&0-6.01000000−5,0 &&&&&&&&&&&&&&04.08800004,88 &&&&&&&&&&&&0289.0100000289,1
Elnora Village &&&&&&&&&&&&0313.&&&&00313 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&011.080000011,8 &&&&&&&&&&&&&&01.04800001,48 &&&&&&&&&&&&0210.0900000210,9
Empress Village &&&&&&&&&&&&0188.&&&&00188 &&&&&&&&&&&&0136.&&&&00136 &&&&&&&&&&&&&038.020000038,2 &&&&&&&&&&&&&&01.07500001,75 &&&&&&&&&&&&0107.0600000107,6
Fairview Town &&&&&&&&&&&03162.&&&&003 162 &&&&&&&&&&&03297.&&&&003 297 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000−4,1 &&&&&&&&&&&&&011.030000011,30 &&&&&&&&&&&&0279.0800000279,8
Falher Town &&&&&&&&&&&01075.&&&&001 075 &&&&&&&&&&&&0941.&&&&00941 &&&&&&&&&&&&&014.020000014,2 &&&&&&&&&&&&&&02.08700002,87 &&&&&&&&&&&&0374.0700000374,7
Ferintosh Village &&&&&&&&&&&&0181.&&&&00181 &&&&&&&&&&&&0153.&&&&00153 &&&&&&&&&&&&&018.030000018,3 &&&&&&&&&&&&&&00.06200000,62 &&&&&&&&&&&&0290.0200000290,2
Foremost Village &&&&&&&&&&&&0526.&&&&00526 &&&&&&&&&&&&0524.&&&&00524 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&&&&01.08900001,89 &&&&&&&&&&&&0277.0800000277,8
Forestburg Village &&&&&&&&&&&&0831.&&&&00831 &&&&&&&&&&&&0895.&&&&00895 &&&&&&&&&&&&&0-8.0800000−7,2 &&&&&&&&&&&&&&02.07500002,75 &&&&&&&&&&&&0302.&&&&00302,0
Fort Macleod Town &&&&&&&&&&&03117.&&&&003 117 &&&&&&&&&&&03072.&&&&003 072 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5 &&&&&&&&&&&&&023.034000023,34 &&&&&&&&&&&&0133.0500000133,5
Fort Saskatchewan City &&&&&&&&&&019051.&&&&0019 051 &&&&&&&&&&014957.&&&&0014 957 &&&&&&&&&&&&&027.040000027,4 &&&&&&&&&&&&&048.012000048,12 &&&&&&&&&&&&0395.0900000395,9
Fox Creek Town &&&&&&&&&&&01969.&&&&001 969 &&&&&&&&&&&02278.&&&&002 278 &&&&&&&&&&&&0-14.0400000−13,6 &&&&&&&&&&&&&011.054000011,54 &&&&&&&&&&&&0170.0600000170,6
Gadsby Village &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&0-29.0400000−28,6 &&&&&&&&&&&&&&00.08200000,82 &&&&&&&&&&&&&030.050000030,5
Galahad Village &&&&&&&&&&&&0119.&&&&00119 &&&&&&&&&&&&0134.&&&&00134 &&&&&&&&&&&&0-12.0800000−11,2 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,60 &&&&&&&&&&&&0199.0700000199,7
Ghost Lake Summer village &&&&&&&&&&&&&081.&&&&0081 &&&&&&&&&&&&&078.&&&&0078 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&&&&00.06300000,63 &&&&&&&&&&&&0129.0400000129,4
Gibbons Town &&&&&&&&&&&03030.&&&&003 030 &&&&&&&&&&&02642.&&&&002 642 &&&&&&&&&&&&&014.070000014,7 &&&&&&&&&&&&&&07.03900007,39 &&&&&&&&&&&&0409.0900000409,9
Girouxville Village &&&&&&&&&&&&0266.&&&&00266 &&&&&&&&&&&&0282.&&&&00282 &&&&&&&&&&&&&0-6.0300000−5,7 &&&&&&&&&&&&&&00.05800000,58 &&&&&&&&&&&&0461.0200000461,2
Glendon Village &&&&&&&&&&&&0486.&&&&00486 &&&&&&&&&&&&0421.&&&&00421 &&&&&&&&&&&&&015.040000015,4 &&&&&&&&&&&&&&01.09800001,98 &&&&&&&&&&&&0245.0100000245,1
Glenwood Village &&&&&&&&&&&&0287.&&&&00287 &&&&&&&&&&&&0280.&&&&00280 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&&&&01.04600001,46 &&&&&&&&&&&&0197.0200000197,2
Golden Days Summer village &&&&&&&&&&&&0141.&&&&00141 &&&&&&&&&&&&0207.&&&&00207 &&&&&&&&&&&&0-32.0100000−31,9 &&&&&&&&&&&&&&02.02700002,27 &&&&&&&&&&&&&062.&&&&0062,0
Grande Cache Town &&&&&&&&&&&04319.&&&&004 319 &&&&&&&&&&&03783.&&&&003 783 &&&&&&&&&&&&&014.020000014,2 &&&&&&&&&&&&&035.048000035,48 &&&&&&&&&&&&0121.0700000121,7
Grande Prairie City &&&&&&&&&&055032.&&&&0055 032 &&&&&&&&&&047107.&&&&0047 107 &&&&&&&&&&&&&016.080000016,8 &&&&&&&&&&&&&072.080000072,80 &&&&&&&&&&&&0755.0900000755,9
Grandview Summer village &&&&&&&&&&&&0108.&&&&00108 &&&&&&&&&&&&0127.&&&&00127 &&&&&&&&&&&&0-16.01000000−15,0 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,80 &&&&&&&&&&&&0135.0600000135,6
Granum Town &&&&&&&&&&&&0447.&&&&00447 &&&&&&&&&&&&0415.&&&&00415 &&&&&&&&&&&&&&07.07000007,7 &&&&&&&&&&&&&&01.08700001,87 &&&&&&&&&&&&0239.0600000239,6
Grimshaw Town &&&&&&&&&&&02515.&&&&002 515 &&&&&&&&&&&02537.&&&&002 537 &&&&&&&&&&&&&0-1.0100000−0,9 &&&&&&&&&&&&&&07.02100007,21 &&&&&&&&&&&&0349.&&&&00349,0
Gull Lake Summer village &&&&&&&&&&&&0122.&&&&00122 &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&0-41.0800000−40,2 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,70 &&&&&&&&&&&&0174.0900000174,9
Half Moon Bay Summer village &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&032.&&&&0032 &&&&&&&&&&&&&018.080000018,8 &&&&&&&&&&&&&&00.01700000,17 &&&&&&&&&&&&0229.0200000229,2
Halkirk Village &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121 &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1 &&&&&&&&&&&&&&00.06500000,65 &&&&&&&&&&&&0185.0700000185,7
Hanna Town &&&&&&&&&&&02673.&&&&002 673 &&&&&&&&&&&02847.&&&&002 847 &&&&&&&&&&&&&0-7.0900000−6,1 &&&&&&&&&&&&&&08.05600008,56 &&&&&&&&&&&&0312.0400000312,4
Hardisty Town &&&&&&&&&&&&0639.&&&&00639 &&&&&&&&&&&&0760.&&&&00760 &&&&&&&&&&&&0-16.0100000−15,9 &&&&&&&&&&&&&&05.04800005,48 &&&&&&&&&&&&0116.0600000116,6
Hay Lakes Village &&&&&&&&&&&&0425.&&&&00425 &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 &&&&&&&&&&&&&017.040000017,4 &&&&&&&&&&&&&&00.05800000,58 &&&&&&&&&&&&0730.0100000730,1
Heisler Village &&&&&&&&&&&&0151.&&&&00151 &&&&&&&&&&&&0153.&&&&00153 &&&&&&&&&&&&&0-2.0700000−1,3 &&&&&&&&&&&&&&00.07600000,76 &&&&&&&&&&&&0199.0900000199,9
High Level Town &&&&&&&&&&&03641.&&&&003 641 &&&&&&&&&&&03887.&&&&003 887 &&&&&&&&&&&&&0-7.0700000−6,3 &&&&&&&&&&&&&031.099000031,99 &&&&&&&&&&&&0113.0800000113,8
High Prairie Town &&&&&&&&&&&02600.&&&&002 600 &&&&&&&&&&&02785.&&&&002 785 &&&&&&&&&&&&&0-7.0400000−6,6 &&&&&&&&&&&&&&07.09200007,92 &&&&&&&&&&&&0328.0200000328,2
High River Town &&&&&&&&&&012920.&&&&0012 920 &&&&&&&&&&010716.&&&&0010 716 &&&&&&&&&&&&&020.060000020,6 &&&&&&&&&&&&&014.027000014,27 &&&&&&&&&&&&0905.0500000905,5
Hill Spring Village &&&&&&&&&&&&0186.&&&&00186 &&&&&&&&&&&&0192.&&&&00192 &&&&&&&&&&&&&0-4.0900000−3,1 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0167.0200000167,2
Hines Creek Village &&&&&&&&&&&&0380.&&&&00380 &&&&&&&&&&&&0430.&&&&00430 &&&&&&&&&&&&0-12.0400000−11,6 &&&&&&&&&&&&&&04.03700004,37 &&&&&&&&&&&&&086.090000086,9
Hinton Town &&&&&&&&&&&09640.&&&&009 640 &&&&&&&&&&&09738.&&&&009 738 &&&&&&&&&&&&&0-2.01000000−1,0 &&&&&&&&&&&&&033.077000033,77 &&&&&&&&&&&&0285.0400000285,4
Holden Village &&&&&&&&&&&&0381.&&&&00381 &&&&&&&&&&&&0398.&&&&00398 &&&&&&&&&&&&&0-5.0700000−4,3 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,70 &&&&&&&&&&&&0224.0300000224,3
Horseshoe Bay Summer village &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037 &&&&&&&&&&&&0214.&&&&00214 &&&&&&&&&&&&0-83.0300000−82,7 &&&&&&&&&&&&&&01.0400001,04 &&&&&&&&&&&&&035.040000035,4
Hughenden Village &&&&&&&&&&&&0230.&&&&00230 &&&&&&&&&&&&0231.&&&&00231 &&&&&&&&&&&&&0-1.0600000−0,4 &&&&&&&&&&&&&&00.07800000,78 &&&&&&&&&&&&0296.0600000296,6
Hussar Village &&&&&&&&&&&&0176.&&&&00176 &&&&&&&&&&&&0187.&&&&00187 &&&&&&&&&&&&&0-6.0100000−5,9 &&&&&&&&&&&&&&00.09900000,99 &&&&&&&&&&&&0177.0800000177,8
Hythe Village &&&&&&&&&&&&0820.&&&&00820 &&&&&&&&&&&&0821.&&&&00821 &&&&&&&&&&&&&0-1.0900000−0,1 &&&&&&&&&&&&&&04.01200004,12 &&&&&&&&&&&&0198.0800000198,8
Innisfail Town &&&&&&&&&&&07876.&&&&007 876 &&&&&&&&&&&07331.&&&&007 331 &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,4 &&&&&&&&&&&&&019.053000019,53 &&&&&&&&&&&&0403.0200000403,2
Innisfree Village &&&&&&&&&&&&0220.&&&&00220 &&&&&&&&&&&&0233.&&&&00233 &&&&&&&&&&&&&0-6.0400000−5,6 &&&&&&&&&&&&&&01.02700001,27 &&&&&&&&&&&&0172.0600000172,6
Irma Village &&&&&&&&&&&&0457.&&&&00457 &&&&&&&&&&&&0444.&&&&00444 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,9 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0410.0700000410,7
Irricana Town &&&&&&&&&&&01162.&&&&001 162 &&&&&&&&&&&01243.&&&&001 243 &&&&&&&&&&&&&0-7.0500000−6,5 &&&&&&&&&&&&&&03.01800003,18 &&&&&&&&&&&&0364.0900000364,9
Island Lake South Summer village &&&&&&&&&&&&&072.&&&&0072 &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105 &&&&&&&&&&&&0-32.0600000−31,4 &&&&&&&&&&&&&&00.06300000,63 &&&&&&&&&&&&0114.0300000114,3
Island Lake Summer village &&&&&&&&&&&&0243.&&&&00243 &&&&&&&&&&&&0351.&&&&00351 &&&&&&&&&&&&0-31.0200000−30,8 &&&&&&&&&&&&&&01.04500001,45 &&&&&&&&&&&&0167.0800000167,8
Itaska Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&0-43.0100000−42,9 &&&&&&&&&&&&&&00.02800000,28 &&&&&&&&&&&&&070.080000070,8
Jarvis Bay Summer village &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&0183.&&&&00183 &&&&&&&&&&&&&010.090000010,9 &&&&&&&&&&&&&&00.05500000,55 &&&&&&&&&&&&0371.0100000371,1
Kapasiwin Summer village &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015[5] &&&&&&&&&&&&0-34.0700000−33,3 &&&&&&&&&&&&&&00.03100000,31 &&&&&&&&&&&&&032.030000032,3
Killam Town &&&&&&&&&&&&0981.&&&&00981 &&&&&&&&&&&01019.&&&&001 019 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000−3,7 &&&&&&&&&&&&&&04.05300004,53 &&&&&&&&&&&&0216.0300000216,3
Kitscoty Village &&&&&&&&&&&&0846.&&&&00846 &&&&&&&&&&&&0709.&&&&00709 &&&&&&&&&&&&&019.030000019,3 &&&&&&&&&&&&&&01.05400001,54 &&&&&&&&&&&&0549.0800000549,8
Lacombe City &&&&&&&&&&011707.&&&&0011 707 &&&&&&&&&&010752.&&&&0010 752 &&&&&&&&&&&&&&08.09000008,9 &&&&&&&&&&&&&020.089000020,89 &&&&&&&&&&&&0560.0300000560,3
Lakeview Summer village &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&036.&&&&0036 &&&&&&&&&&&&0-28.0200000−27,8 &&&&&&&&&&&&&&00.03300000,33 &&&&&&&&&&&&&078.080000078,8
Lamont Town &&&&&&&&&&&01753.&&&&001 753 &&&&&&&&&&&01669.&&&&001 669 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&&&&&09.02700009,27 &&&&&&&&&&&&0189.0200000189,2
Larkspur Summer village &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&056.&&&&0056 &&&&&&&&&&&&0-33.0900000−32,1 &&&&&&&&&&&&&&00.02200000,22 &&&&&&&&&&&&0172.&&&&00172,0
Leduc City &&&&&&&&&&024279.&&&&0024 279 &&&&&&&&&&016967.&&&&0016 967 &&&&&&&&&&&&&043.010000043,1 &&&&&&&&&&&&&036.097000036,97 &&&&&&&&&&&&0656.0700000656,7
Legal Town &&&&&&&&&&&01225.&&&&001 225 &&&&&&&&&&&01192.&&&&001 192 &&&&&&&&&&&&&&02.08000002,8 &&&&&&&&&&&&&&03.02200003,22 &&&&&&&&&&&&0381.&&&&00381,0
Lethbridge City &&&&&&&&&&083517.&&&&0083 517 &&&&&&&&&&074685.&&&&0074 685 &&&&&&&&&&&&&011.080000011,8 &&&&&&&&&&&&0122.0360000122,36 &&&&&&&&&&&&0682.0600000682,6
Linden Village &&&&&&&&&&&&0725.&&&&00725 &&&&&&&&&&&&0660.&&&&00660 &&&&&&&&&&&&&&09.08000009,8 &&&&&&&&&&&&&&02.05600002,56 &&&&&&&&&&&&0283.0300000283,3
Lloydminster (osa) City &&&&&&&&&&018032.&&&&0018 032 &&&&&&&&&&015910.&&&&0015 910 &&&&&&&&&&&&&013.030000013,3 &&&&&&&&&&&&&024.019000024,19 &&&&&&&&&&&&0745.0600000745,6
Lomond Village &&&&&&&&&&&&0173.&&&&00173 &&&&&&&&&&&&0175.&&&&00175 &&&&&&&&&&&&&0-2.0900000−1,1 &&&&&&&&&&&&&&01.02800001,28 &&&&&&&&&&&&0134.0900000134,9
Longview Village &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3 &&&&&&&&&&&&&&01.0900001,09 &&&&&&&&&&&&0282.0100000282,1
Lougheed Village &&&&&&&&&&&&0233.&&&&00233 &&&&&&&&&&&&0217.&&&&00217 &&&&&&&&&&&&&&07.04000007,4 &&&&&&&&&&&&&&01.09200001,92 &&&&&&&&&&&&0121.0500000121,5
Magrath Town &&&&&&&&&&&02217.&&&&002 217 &&&&&&&&&&&02081.&&&&002 081 &&&&&&&&&&&&&&06.05000006,5 &&&&&&&&&&&&&&04.09700004,97 &&&&&&&&&&&&0446.0200000446,2
Ma-Me-O Beach Summer village &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113 &&&&&&&&&&&&0155.&&&&00155 &&&&&&&&&&&&0-28.0900000−27,1 &&&&&&&&&&&&&&00.06500000,65 &&&&&&&&&&&&0173.0400000173,4
Manning Town &&&&&&&&&&&01164.&&&&001 164 &&&&&&&&&&&01493.&&&&001 493 &&&&&&&&&&&&0-23.01000000−22,0 &&&&&&&&&&&&&&03.04200003,42 &&&&&&&&&&&&0340.&&&&00340,0
Mannville Village &&&&&&&&&&&&0803.&&&&00803 &&&&&&&&&&&&0782.&&&&00782 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,7 &&&&&&&&&&&&&&02.01500002,15 &&&&&&&&&&&&0373.0600000373,6
Marwayne Village &&&&&&&&&&&&0612.&&&&00612 &&&&&&&&&&&&0521.&&&&00521 &&&&&&&&&&&&&017.050000017,5 &&&&&&&&&&&&&&01.06800001,68 &&&&&&&&&&&&0364.0500000364,5
Mayerthorpe Town &&&&&&&&&&&01398.&&&&001 398 &&&&&&&&&&&01474.&&&&001 474 &&&&&&&&&&&&&0-6.0800000−5,2 &&&&&&&&&&&&&&04.07800004,78 &&&&&&&&&&&&0292.0700000292,7
McLennan Town &&&&&&&&&&&&0809.&&&&00809 &&&&&&&&&&&&0824.&&&&00824 &&&&&&&&&&&&&0-2.0200000−1,8 &&&&&&&&&&&&&&03.05800003,58 &&&&&&&&&&&&0226.0200000226,2
Medicine Hat City &&&&&&&&&&060005.&&&&0060 005 &&&&&&&&&&056997.&&&&0056 997 &&&&&&&&&&&&&&05.03000005,3 &&&&&&&&&&&&0112.010000112,01 &&&&&&&&&&&&0535.0700000535,7
Mewatha Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&079.&&&&0079 &&&&&&&&&&&&0167.&&&&00167 &&&&&&&&&&&&0-53.0300000−52,7 &&&&&&&&&&&&&&00.07800000,78 &&&&&&&&&&&&0101.0900000101,9
Milk River Town &&&&&&&&&&&&0811.&&&&00811 &&&&&&&&&&&&0816.&&&&00816 &&&&&&&&&&&&&0-1.0400000−0,6 &&&&&&&&&&&&&&02.03900002,39 &&&&&&&&&&&&0339.0600000339,6
Millet Town &&&&&&&&&&&02092.&&&&002 092 &&&&&&&&&&&02068.&&&&002 068 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&&&03.07400003,74 &&&&&&&&&&&&0558.0700000558,7
Milo Village &&&&&&&&&&&&0122.&&&&00122 &&&&&&&&&&&&0100.&&&&00100 &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022,0 &&&&&&&&&&&&&&01.0400001,04 &&&&&&&&&&&&0116.0900000116,9
Minburn Village &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105 &&&&&&&&&&&&&065.&&&&0065 &&&&&&&&&&&&&061.050000061,5 &&&&&&&&&&&&&&00.07300000,73 &&&&&&&&&&&&0144.0200000144,2
Morinville Town &&&&&&&&&&&08569.&&&&008 569 &&&&&&&&&&&06775.&&&&006 775 &&&&&&&&&&&&&026.050000026,5 &&&&&&&&&&&&&011.034000011,34 &&&&&&&&&&&&0755.0600000755,6
Morrin Village &&&&&&&&&&&&0245.&&&&00245 &&&&&&&&&&&&0253.&&&&00253 &&&&&&&&&&&&&0-4.0800000−3,2 &&&&&&&&&&&&&&00.08200000,82 &&&&&&&&&&&&0298.0900000298,9
Mundare Town &&&&&&&&&&&&0855.&&&&00855 &&&&&&&&&&&&0712.&&&&00712 &&&&&&&&&&&&&020.010000020,1 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,20 &&&&&&&&&&&&0203.0600000203,6
Munson Village &&&&&&&&&&&&0204.&&&&00204 &&&&&&&&&&&&0217.&&&&00217 &&&&&&&&&&&&&0-7.01000000−6,0 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&&078.050000078,5
Myrnam Village &&&&&&&&&&&&0370.&&&&00370 &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&&&&02.07600002,76 &&&&&&&&&&&&0134.0200000134,2
Nakamun Park Summer village &&&&&&&&&&&&&036.&&&&0036 &&&&&&&&&&&&&088.&&&&0088 &&&&&&&&&&&&0-60.0900000−59,1 &&&&&&&&&&&&&&00.04100000,41 &&&&&&&&&&&&&088.070000088,7
Nampa Village &&&&&&&&&&&&0362.&&&&00362 &&&&&&&&&&&&0360.&&&&00360 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&&01.08600001,86 &&&&&&&&&&&&0194.0900000194,9
Nanton Town &&&&&&&&&&&02132.&&&&002 132 &&&&&&&&&&&02055.&&&&002 055 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,80 &&&&&&&&&&&&0443.0900000443,9
Nobleford Village &&&&&&&&&&&01000.&&&&001 000 &&&&&&&&&&&&0689.&&&&00689 &&&&&&&&&&&&&045.010000045,1 &&&&&&&&&&&&&&01.05400001,54 &&&&&&&&&&&&0647.0800000647,8
Norglenwold Summer village &&&&&&&&&&&&0232.&&&&00232 &&&&&&&&&&&&0270.&&&&00270 &&&&&&&&&&&&0-15.0900000−14,1 &&&&&&&&&&&&&&00.06700000,67 &&&&&&&&&&&&0345.0200000345,2
Norris Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&046.&&&&0046 &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015,0 &&&&&&&&&&&&&&00.01600000,16 &&&&&&&&&&&&0285.0500000285,5
Okotoks Town &&&&&&&&&&024511.&&&&0024 511 &&&&&&&&&&017150.&&&&0017 150 &&&&&&&&&&&&&042.090000042,9 &&&&&&&&&&&&&019.024000019,24 &&&&&&&&&&&01273.08000001 273,8
Olds Town &&&&&&&&&&&08235.&&&&008 235 &&&&&&&&&&&07253.&&&&007 253 &&&&&&&&&&&&&013.050000013,5 &&&&&&&&&&&&&014.087000014,87 &&&&&&&&&&&&0553.0800000553,8
Onoway Town &&&&&&&&&&&01039.&&&&001 039 &&&&&&&&&&&&0875.&&&&00875 &&&&&&&&&&&&&018.070000018,7 &&&&&&&&&&&&&&03.03400003,34 &&&&&&&&&&&&0311.0500000311,5
Oyen Town &&&&&&&&&&&&0973.&&&&00973 &&&&&&&&&&&01015.&&&&001 015 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000−4,1 &&&&&&&&&&&&&&04.09300004,93 &&&&&&&&&&&&0197.0400000197,4
Paradise Valley Village &&&&&&&&&&&&0174.&&&&00174 &&&&&&&&&&&&0183.&&&&00183 &&&&&&&&&&&&&0-5.0100000−4,9 &&&&&&&&&&&&&&00.05700000,57 &&&&&&&&&&&&0306.0900000306,9
Parkland Beach Summer village &&&&&&&&&&&&0124.&&&&00124 &&&&&&&&&&&&0135.&&&&00135 &&&&&&&&&&&&&0-9.0900000−8,1 &&&&&&&&&&&&&&00.09300000,93 &&&&&&&&&&&&0133.0800000133,8
Peace River Town &&&&&&&&&&&06729.&&&&006 729 &&&&&&&&&&&06315.&&&&006 315 &&&&&&&&&&&&&&06.06000006,6 &&&&&&&&&&&&&025.092000025,92 &&&&&&&&&&&&0259.0600000259,6
Pelican Narrows Summer village &&&&&&&&&&&&0162.&&&&00162 &&&&&&&&&&&&0141.&&&&00141 &&&&&&&&&&&&&014.090000014,9 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,70 &&&&&&&&&&&&0230.&&&&00230,0
Penhold Town &&&&&&&&&&&02375.&&&&002 375 &&&&&&&&&&&01971.&&&&001 971 &&&&&&&&&&&&&020.050000020,5 &&&&&&&&&&&&&&05.03300005,33 &&&&&&&&&&&&0445.0300000445,3
Picture Butte Town &&&&&&&&&&&01650.&&&&001 650 &&&&&&&&&&&01592.&&&&001 592 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&&&02.09000002,90 &&&&&&&&&&&&0569.0500000569,5
Pincher Creek Town &&&&&&&&&&&03685.&&&&003 685 &&&&&&&&&&&03625.&&&&003 625 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7 &&&&&&&&&&&&&010.019000010,19 &&&&&&&&&&&&0361.0600000361,6
Point Alison Summer village &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&&&00.01600000,16 &&&&&&&&&&&&&092.090000092,9
Ponoka Town &&&&&&&&&&&06773.&&&&006 773 &&&&&&&&&&&06576.&&&&006 576 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003,0 &&&&&&&&&&&&&013.05000013,05 &&&&&&&&&&&&0519.0200000519,2
Poplar Bay Summer village &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080 &&&&&&&&&&&&&084.&&&&0084 &&&&&&&&&&&&&0-5.0200000−4,8 &&&&&&&&&&&&&&00.07900000,79 &&&&&&&&&&&&0101.&&&&00101,0
Provost Town &&&&&&&&&&&02041.&&&&002 041 &&&&&&&&&&&02072.&&&&002 072 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000−1,5 &&&&&&&&&&&&&&04.09300004,93 &&&&&&&&&&&&0413.0800000413,8
Rainbow Lake Town &&&&&&&&&&&&0870.&&&&00870 &&&&&&&&&&&&0965.&&&&00965 &&&&&&&&&&&&0-10.0200000−9,8 &&&&&&&&&&&&&011.04000011,04 &&&&&&&&&&&&&078.080000078,8
Raymond Town &&&&&&&&&&&03743.&&&&003 743 &&&&&&&&&&&03225.&&&&003 225 &&&&&&&&&&&&&016.010000016,1 &&&&&&&&&&&&&&06.08500006,85 &&&&&&&&&&&&0546.0100000546,1
Red Deer City &&&&&&&&&&090564.&&&&0090 564 &&&&&&&&&&083154.&&&&0083 154 &&&&&&&&&&&&&&08.09000008,9 &&&&&&&&&&&&0104.0290000104,29 &&&&&&&&&&&&0868.0400000868,4
Redcliff Town &&&&&&&&&&&05588.&&&&005 588 &&&&&&&&&&&05116.&&&&005 116 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&&&&016.020000016,20 &&&&&&&&&&&&0344.0900000344,9
Redwater Town &&&&&&&&&&&01915.&&&&001 915 &&&&&&&&&&&02202.&&&&002 202 &&&&&&&&&&&&0-14.01000000−13,0 &&&&&&&&&&&&&020.012000020,12 &&&&&&&&&&&&&095.020000095,2
Rimbey Town &&&&&&&&&&&02378.&&&&002 378 &&&&&&&&&&&02252.&&&&002 252 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,6 &&&&&&&&&&&&&011.034000011,34 &&&&&&&&&&&&0209.0700000209,7
Rochon Sands Summer village &&&&&&&&&&&&&065.&&&&0065[6] &&&&&&&&&&&&&066.&&&&0066 &&&&&&&&&&&&&0-2.0500000−1,5 &&&&&&&&&&&&&&02.03200002,32 &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028,0
Rocky Mountain House Town &&&&&&&&&&&06933.&&&&006 933 &&&&&&&&&&&06874.&&&&006 874 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9 &&&&&&&&&&&&&012.099000012,99 &&&&&&&&&&&&0533.0600000533,6
Rockyford Village &&&&&&&&&&&&0325.&&&&00325 &&&&&&&&&&&&0349.&&&&00349 &&&&&&&&&&&&&0-7.0100000−6,9 &&&&&&&&&&&&&&01.0800001,08 &&&&&&&&&&&&0300.&&&&00300,0
Rosalind Village &&&&&&&&&&&&0190.&&&&00190 &&&&&&&&&&&&0190.&&&&00190 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0 &&&&&&&&&&&&&&00.05900000,59 &&&&&&&&&&&&0322.0200000322,2
Rosemary Village &&&&&&&&&&&&0342.&&&&00342 &&&&&&&&&&&&0388.&&&&00388 &&&&&&&&&&&&0-12.0100000−11,9 &&&&&&&&&&&&&&00.05600000,56 &&&&&&&&&&&&0607.0800000607,8
Ross Haven Summer village &&&&&&&&&&&&0137.&&&&00137 &&&&&&&&&&&&0198.&&&&00198 &&&&&&&&&&&&0-31.0200000−30,8 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,70 &&&&&&&&&&&&0194.0500000194,5
Rycroft Village &&&&&&&&&&&&0628.&&&&00628 &&&&&&&&&&&&0638.&&&&00638 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000−1,6 &&&&&&&&&&&&&&01.06900001,69 &&&&&&&&&&&&0372.0500000372,5
Ryley Village &&&&&&&&&&&&0497.&&&&00497 &&&&&&&&&&&&0458.&&&&00458 &&&&&&&&&&&&&&08.05000008,5 &&&&&&&&&&&&&&01.09700001,97 &&&&&&&&&&&&0251.0900000251,9
Sandy Beach Summer village &&&&&&&&&&&&0223.&&&&00223 &&&&&&&&&&&&0239.&&&&00239 &&&&&&&&&&&&&0-7.0300000−6,7 &&&&&&&&&&&&&&02.04300002,43 &&&&&&&&&&&&&091.080000091,8
Seba Beach Summer village &&&&&&&&&&&&0143.&&&&00143 &&&&&&&&&&&&0203.&&&&00203 &&&&&&&&&&&&0-30.0400000−29,6 &&&&&&&&&&&&&&00.07100000,71 &&&&&&&&&&&&0201.0100000201,1
Sedgewick Town &&&&&&&&&&&&0857.&&&&00857 &&&&&&&&&&&&0891.&&&&00891 &&&&&&&&&&&&&0-4.0200000−3,8 &&&&&&&&&&&&&&02.06000002,60 &&&&&&&&&&&&0329.0100000329,1
Sexsmith Town &&&&&&&&&&&02418.&&&&002 418 &&&&&&&&&&&01969.&&&&001 969 &&&&&&&&&&&&&022.080000022,8 &&&&&&&&&&&&&013.043000013,43 &&&&&&&&&&&&0180.0100000180,1
Silver Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6 &&&&&&&&&&&&&&00.06600000,66 &&&&&&&&&&&&&078.020000078,2
Silver Sands Summer village &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 &&&&&&&&&&&&0173.&&&&00173 &&&&&&&&&&&&0-51.0100000−50,9 &&&&&&&&&&&&&&02.03500002,35 &&&&&&&&&&&&&036.020000036,2
Slave Lake Town &&&&&&&&&&&06782.&&&&006 782 &&&&&&&&&&&06703.&&&&006 703 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&&014.018000014,18 &&&&&&&&&&&&0478.0400000478,4
Smoky Lake Town &&&&&&&&&&&01022.&&&&001 022 &&&&&&&&&&&01010.&&&&001 010 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,20 &&&&&&&&&&&&0243.0500000243,5
South Baptiste Summer village &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&&069.&&&&0069 &&&&&&&&&&&&0-25.0400000−24,6 &&&&&&&&&&&&&&01.0500001,05 &&&&&&&&&&&&&049.060000049,6
South View Summer village &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&0115.&&&&00115 &&&&&&&&&&&&0-70.0400000−69,6 &&&&&&&&&&&&&&00.06900000,69 &&&&&&&&&&&&&051.&&&&0051,0
Spirit River Town &&&&&&&&&&&01025.&&&&001 025 &&&&&&&&&&&01148.&&&&001 148 &&&&&&&&&&&&0-11.0300000−10,7 &&&&&&&&&&&&&&02.08100002,81 &&&&&&&&&&&&0365.0400000365,4
Spring Lake Village &&&&&&&&&&&&0533.&&&&00533 &&&&&&&&&&&&0501.&&&&00501 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4 &&&&&&&&&&&&&&02.01200002,12 &&&&&&&&&&&&0251.0500000251,5
Spruce Grove City &&&&&&&&&&026171.&&&&0026 171 &&&&&&&&&&019541.&&&&0019 541 &&&&&&&&&&&&&033.090000033,9 &&&&&&&&&&&&&032.037000032,37 &&&&&&&&&&&&0808.0600000808,6
St. Albert City &&&&&&&&&&061466.&&&&0061 466 &&&&&&&&&&057764.&&&&0057 764 &&&&&&&&&&&&&&06.04000006,4 &&&&&&&&&&&&&048.027000048,27 &&&&&&&&&&&01273.04000001 273,4
St. Paul Town &&&&&&&&&&&05400.&&&&005 400 &&&&&&&&&&&05106.&&&&005 106 &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,8 &&&&&&&&&&&&&&07.08900007,89 &&&&&&&&&&&&0684.0700000684,7
Standard Village &&&&&&&&&&&&0379.&&&&00379 &&&&&&&&&&&&0380.&&&&00380 &&&&&&&&&&&&&0-1.0700000−0,3 &&&&&&&&&&&&&&02.03400002,34 &&&&&&&&&&&&0162.0100000162,1
Stavely Town &&&&&&&&&&&&0505.&&&&00505 &&&&&&&&&&&&0435.&&&&00435 &&&&&&&&&&&&&016.010000016,1 &&&&&&&&&&&&&&01.06200001,62 &&&&&&&&&&&&0311.0300000311,3
Stettler Town &&&&&&&&&&&05748.&&&&005 748 &&&&&&&&&&&05445.&&&&005 445 &&&&&&&&&&&&&&05.06000005,6 &&&&&&&&&&&&&013.012000013,12 &&&&&&&&&&&&0438.0200000438,2
Stirling Village &&&&&&&&&&&01090.&&&&001 090 &&&&&&&&&&&&0921.&&&&00921 &&&&&&&&&&&&&018.030000018,3 &&&&&&&&&&&&&&02.06400002,64 &&&&&&&&&&&&0413.0600000413,6
Stony Plain Town &&&&&&&&&&015051.&&&&0015 051 &&&&&&&&&&012363.&&&&0012 363 &&&&&&&&&&&&&021.070000021,7 &&&&&&&&&&&&&035.061000035,61 &&&&&&&&&&&&0422.0700000422,7
Strathmore Town &&&&&&&&&&012305.&&&&0012 305 &&&&&&&&&&010280.&&&&0010 280 &&&&&&&&&&&&&019.070000019,7 &&&&&&&&&&&&&027.028000027,28 &&&&&&&&&&&&0451.&&&&00451,0
Strome Village &&&&&&&&&&&&0228.&&&&00228 &&&&&&&&&&&&0252.&&&&00252 &&&&&&&&&&&&0-10.0500000−9,5 &&&&&&&&&&&&&&00.09200000,92 &&&&&&&&&&&&0248.0400000248,4
Sunbreaker Cove Summer village &&&&&&&&&&&&&069.&&&&0069 &&&&&&&&&&&&0137.&&&&00137 &&&&&&&&&&&&0-50.0400000−49,6 &&&&&&&&&&&&&&00.04900000,49 &&&&&&&&&&&&0140.0600000140,6
Sundance Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&082.&&&&0082 &&&&&&&&&&&&0102.&&&&00102 &&&&&&&&&&&&0-20.0400000−19,6 &&&&&&&&&&&&&&00.04200000,42 &&&&&&&&&&&&0196.0200000196,2
Sundre Town &&&&&&&&&&&02610.&&&&002 610 &&&&&&&&&&&02523.&&&&002 523 &&&&&&&&&&&&&&03.04000003,4 &&&&&&&&&&&&&011.016000011,16 &&&&&&&&&&&&0233.0900000233,9
Sunrise Beach Summer village &&&&&&&&&&&&0149.&&&&00149 &&&&&&&&&&&&0170.&&&&00170 &&&&&&&&&&&&0-13.0600000−12,4 &&&&&&&&&&&&&&01.07200001,72 &&&&&&&&&&&&&086.040000086,4
Sunset Beach Summer village &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&088.&&&&0088 &&&&&&&&&&&&0-51.01000000−50,0 &&&&&&&&&&&&&&00.09900000,99 &&&&&&&&&&&&&044.040000044,4
Sunset Point Summer village &&&&&&&&&&&&0221.&&&&00221 &&&&&&&&&&&&0242.&&&&00242 &&&&&&&&&&&&&0-9.0300000−8,7 &&&&&&&&&&&&&&01.01100001,11 &&&&&&&&&&&&0198.0600000198,6
Swan Hills Town &&&&&&&&&&&01465.&&&&001 465 &&&&&&&&&&&01645.&&&&001 645 &&&&&&&&&&&&0-11.0100000−10,9 &&&&&&&&&&&&&025.044000025,44 &&&&&&&&&&&&&057.060000057,6
Sylvan Lake Town &&&&&&&&&&012327.&&&&0012 327 &&&&&&&&&&010250.&&&&0010 250 &&&&&&&&&&&&&020.030000020,3 &&&&&&&&&&&&&015.062000015,62 &&&&&&&&&&&&0789.0400000789,4
Taber Town &&&&&&&&&&&08104.&&&&008 104 &&&&&&&&&&&07591.&&&&007 591 &&&&&&&&&&&&&&06.08000006,8 &&&&&&&&&&&&&015.09000015,09 &&&&&&&&&&&&0537.0200000537,2
Thorsby Village &&&&&&&&&&&&0951.&&&&00951 &&&&&&&&&&&&0945.&&&&00945 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6 &&&&&&&&&&&&&&03.08700003,87 &&&&&&&&&&&&0245.0700000245,7
Three Hills Town &&&&&&&&&&&03198.&&&&003 198 &&&&&&&&&&&03089.&&&&003 089 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5 &&&&&&&&&&&&&&05.06300005,63 &&&&&&&&&&&&0567.0800000567,8
Tofield Town &&&&&&&&&&&02182.&&&&002 182 &&&&&&&&&&&01876.&&&&001 876 &&&&&&&&&&&&&016.030000016,3 &&&&&&&&&&&&&&08.01700008,17 &&&&&&&&&&&&0267.0100000267,1
Trochu Town &&&&&&&&&&&01072.&&&&001 072 &&&&&&&&&&&01005.&&&&001 005 &&&&&&&&&&&&&&06.07000006,7 &&&&&&&&&&&&&&02.08200002,82 &&&&&&&&&&&&0380.0100000380,1
Turner Valley Town &&&&&&&&&&&02167.&&&&002 167 &&&&&&&&&&&01908.&&&&001 908 &&&&&&&&&&&&&013.060000013,6 &&&&&&&&&&&&&&05.04500005,45 &&&&&&&&&&&&0397.0600000397,6
Two Hills Town &&&&&&&&&&&01379.&&&&001 379 &&&&&&&&&&&01047.&&&&001 047 &&&&&&&&&&&&&031.070000031,7 &&&&&&&&&&&&&&03.03100003,31 &&&&&&&&&&&&0416.0300000416,3
Val Quentin Summer village &&&&&&&&&&&&0157.&&&&00157 &&&&&&&&&&&&0181.&&&&00181 &&&&&&&&&&&&0-14.0700000−13,3 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,30 &&&&&&&&&&&&0522.0500000522,5
Valleyview Town &&&&&&&&&&&01761.&&&&001 761 &&&&&&&&&&&01725.&&&&001 725 &&&&&&&&&&&&&&02.01000002,1 &&&&&&&&&&&&&&09.06600009,66 &&&&&&&&&&&&0182.0200000182,2
Vauxhall Town &&&&&&&&&&&01288.&&&&001 288 &&&&&&&&&&&01069.&&&&001 069 &&&&&&&&&&&&&020.050000020,5 &&&&&&&&&&&&&&02.08800002,88 &&&&&&&&&&&&0447.0600000447,6
Vegreville Town &&&&&&&&&&&05717.&&&&005 717 &&&&&&&&&&&05519.&&&&005 519 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&&&013.092000013,92 &&&&&&&&&&&&0410.0600000410,6
Vermilion Town &&&&&&&&&&&03930.&&&&003 930 &&&&&&&&&&&04036.&&&&004 036 &&&&&&&&&&&&&0-3.0400000−2,6 &&&&&&&&&&&&&013.069000013,69 &&&&&&&&&&&&0287.&&&&00287,0
Veteran Village &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&0293.&&&&00293 &&&&&&&&&&&&0-16.01000000−15,0 &&&&&&&&&&&&&&00.08400000,84 &&&&&&&&&&&&0297.&&&&00297,0
Viking Town &&&&&&&&&&&01041.&&&&001 041 &&&&&&&&&&&01085.&&&&001 085 &&&&&&&&&&&&&0-5.0900000−4,1 &&&&&&&&&&&&&&03.07600003,76 &&&&&&&&&&&&0277.0100000277,1
Vilna Village &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&0274.&&&&00274 &&&&&&&&&&&&0-10.0900000−9,1 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,90 &&&&&&&&&&&&0277.0500000277,5
Vulcan Town &&&&&&&&&&&01836.&&&&001 836 &&&&&&&&&&&01940.&&&&001 940 &&&&&&&&&&&&&0-6.0600000−5,4 &&&&&&&&&&&&&&06.05800006,58 &&&&&&&&&&&&0279.&&&&00279,0
Wabamun Village &&&&&&&&&&&&0661.&&&&00661 &&&&&&&&&&&&0601.&&&&00601 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010,0 &&&&&&&&&&&&&&03.02400003,24 &&&&&&&&&&&&0203.0800000203,8
Wainwright Town &&&&&&&&&&&05925.&&&&005 925 &&&&&&&&&&&05426.&&&&005 426 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&&&&&08.09100008,91 &&&&&&&&&&&&0665.0400000665,4
Waiparous Summer village &&&&&&&&&&&&&042.&&&&0042 &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&0-15.0700000−14,3 &&&&&&&&&&&&&&00.04100000,41 &&&&&&&&&&&&0103.&&&&00103,0
Warburg Village &&&&&&&&&&&&0789.&&&&00789 &&&&&&&&&&&&0621.&&&&00621 &&&&&&&&&&&&&027.010000027,1 &&&&&&&&&&&&&&02.07000002,70 &&&&&&&&&&&&0292.0600000292,6
Warner Village &&&&&&&&&&&&0331.&&&&00331 &&&&&&&&&&&&0307.&&&&00307 &&&&&&&&&&&&&&07.08000007,8 &&&&&&&&&&&&&&01.01500001,15 &&&&&&&&&&&&0288.0500000288,5
Waskatenau Village &&&&&&&&&&&&0255.&&&&00255 &&&&&&&&&&&&0278.&&&&00278 &&&&&&&&&&&&&0-9.0700000−8,3 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,60 &&&&&&&&&&&&0427.0600000427,6
Wembley Town &&&&&&&&&&&01383.&&&&001 383 &&&&&&&&&&&01443.&&&&001 443 &&&&&&&&&&&&&0-5.0800000−4,2 &&&&&&&&&&&&&&04.05400004,54 &&&&&&&&&&&&0304.0800000304,8
West Baptiste Summer village &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&0104.&&&&00104 &&&&&&&&&&&&0-51.01000000−50,0 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,60 &&&&&&&&&&&&&086.020000086,2
West Cove Summer village &&&&&&&&&&&&0121.&&&&00121 &&&&&&&&&&&&0169.&&&&00169 &&&&&&&&&&&&0-29.0600000−28,4 &&&&&&&&&&&&&&01.02100001,21 &&&&&&&&&&&&0100.0100000100,1
Westlock Town &&&&&&&&&&&04823.&&&&004 823 &&&&&&&&&&&05008.&&&&005 008 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000−3,7 &&&&&&&&&&&&&013.057000013,57 &&&&&&&&&&&&0355.0300000355,3
Wetaskiwin City &&&&&&&&&&012525.&&&&0012 525 &&&&&&&&&&011689.&&&&0011 689 &&&&&&&&&&&&&&07.02000007,2 &&&&&&&&&&&&&018.020000018,20 &&&&&&&&&&&&0688.0200000688,2
Whispering Hills Summer village &&&&&&&&&&&&0108.&&&&00108 &&&&&&&&&&&&0125.&&&&00125 &&&&&&&&&&&&0-14.0400000−13,6 &&&&&&&&&&&&&&01.07300001,73 &&&&&&&&&&&&&062.030000062,3
White Sands Summer village &&&&&&&&&&&&&091.&&&&0091 &&&&&&&&&&&&0120.&&&&00120 &&&&&&&&&&&&0-25.0800000−24,2 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,60 &&&&&&&&&&&&&057.&&&&0057,0
Whitecourt Town &&&&&&&&&&&09605.&&&&009 605 &&&&&&&&&&&08971.&&&&008 971 &&&&&&&&&&&&&&07.01000007,1 &&&&&&&&&&&&&026.014000026,14 &&&&&&&&&&&&0367.0400000367,4
Willingdon Village &&&&&&&&&&&&0275.&&&&00275 &&&&&&&&&&&&0295.&&&&00295 &&&&&&&&&&&&&0-7.0200000−6,8 &&&&&&&&&&&&&&00.09700000,97 &&&&&&&&&&&&0283.0800000283,8
Yellowstone Summer village &&&&&&&&&&&&0124.&&&&00124 &&&&&&&&&&&&0170.&&&&00170 &&&&&&&&&&&&0-28.0900000−27,1 &&&&&&&&&&&&&&00.02800000,28 &&&&&&&&&&&&0438.0500000438,5
Youngstown Village &&&&&&&&&&&&0178.&&&&00178 &&&&&&&&&&&&0170.&&&&00170 &&&&&&&&&&&&&&04.07000004,7 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,00 &&&&&&&&&&&&0177.0700000177,7

MaalaiskunnatMuokkaa

Albertassa on 75 maalaiskuntaa.

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[4]
Asukasluku
(2006)[4]
Muutos
(%)[4]
Pinta-ala
(km²)[4]
As./km²[4]
Acadia No. 34 Municipal district &&&&&&&&&&&&0495.&&&&00495 &&&&&&&&&&&&0545.&&&&00545 &&&&&&&&&&&&0-10.0800000−9,2 &&&&&&&&&&&01076.02600001 076,26 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Athabasca County Municipal district &&&&&&&&&&&07662.&&&&007 662 &&&&&&&&&&&07572.&&&&007 572 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2 &&&&&&&&&&&06122.07500006 122,75 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Barrhead County of Barrhead No. 11 Municipal district &&&&&&&&&&&06096.&&&&006 096 &&&&&&&&&&&05845.&&&&005 845 &&&&&&&&&&&&&&04.03000004,3 &&&&&&&&&&&02404.07000002 404,70 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5
Beaver County Municipal district &&&&&&&&&&&05689.&&&&005 689 &&&&&&&&&&&05676.&&&&005 676 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2 &&&&&&&&&&&03315.08400003 315,84 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Big Lakes Municipal district &&&&&&&&&&&04194.&&&&004 194[7] &&&&&&&&&&&03995.&&&&003 995 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005,0 &&&&&&&&&&011965.083000011 965,83 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Bighorn No. 8 Municipal district &&&&&&&&&&&01341.&&&&001 341 &&&&&&&&&&&01264.&&&&001 264 &&&&&&&&&&&&&&06.01000006,1 &&&&&&&&&&&02767.09400002 767,94 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Birch Hills County Municipal district &&&&&&&&&&&01582.&&&&001 582 &&&&&&&&&&&01470.&&&&001 470 &&&&&&&&&&&&&&07.06000007,6 &&&&&&&&&&&02856.06900002 856,69 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Bonnyville No. 87 Municipal district &&&&&&&&&&010101.&&&&0010 101[7] &&&&&&&&&&&09047.&&&&009 047 &&&&&&&&&&&&&011.070000011,7 &&&&&&&&&&&05451.04900005 451,49 &&&&&&&&&&&&&&01.09000001,9
Brazeau County Municipal district &&&&&&&&&&&07201.&&&&007 201 &&&&&&&&&&&07040.&&&&007 040 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3 &&&&&&&&&&&03020.07100003 020,71 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Camrose County Municipal district &&&&&&&&&&&07721.&&&&007 721 &&&&&&&&&&&07150.&&&&007 150 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008,0 &&&&&&&&&&&03320.06100003 320,61 &&&&&&&&&&&&&&02.03000002,3
Cardston County Municipal district &&&&&&&&&&&04167.&&&&004 167 &&&&&&&&&&&04037.&&&&004 037 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&&03414.08700003 414,87 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Clear Hills County Municipal district &&&&&&&&&&&02801.&&&&002 801 &&&&&&&&&&&02714.&&&&002 714 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2 &&&&&&&&&&015115.03000015 115,03 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Clearwater County Municipal district &&&&&&&&&&012278.&&&&0012 278 &&&&&&&&&&011826.&&&&0011 826 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&018691.078000018 691,78 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Cypress County Municipal district &&&&&&&&&&&07214.&&&&007 214 &&&&&&&&&&&06709.&&&&006 709 &&&&&&&&&&&&&&07.05000007,5 &&&&&&&&&&013160.044000013 160,44 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Fairview No. 136 Municipal district &&&&&&&&&&&01673.&&&&001 673 &&&&&&&&&&&01432.&&&&001 432 &&&&&&&&&&&&&016.080000016,8 &&&&&&&&&&&01389.0100001 389,01 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Flagstaff County Municipal district &&&&&&&&&&&03244.&&&&003 244 &&&&&&&&&&&03506.&&&&003 506 &&&&&&&&&&&&&0-8.0500000−7,5 &&&&&&&&&&&04065.05600004 065,56 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Foothills No. 31 Municipal district &&&&&&&&&&021258.&&&&0021 258 &&&&&&&&&&019731.&&&&0019 731 &&&&&&&&&&&&&&07.07000007,7 &&&&&&&&&&&03642.09000003 642,90 &&&&&&&&&&&&&&05.08000005,8
Forty Mile County of Forty Mile No. 8 Municipal district &&&&&&&&&&&03336.&&&&003 336 &&&&&&&&&&&03414.&&&&003 414 &&&&&&&&&&&&&0-3.0700000−2,3 &&&&&&&&&&&07229.06800007 229,68 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Grande Prairie County of Grande Prairie No. 1 Municipal district &&&&&&&&&&020347.&&&&0020 347 &&&&&&&&&&017929.&&&&0017 929 &&&&&&&&&&&&&013.050000013,5 &&&&&&&&&&&05862.07400005 862,74 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5
Greenview No. 16 Municipal district &&&&&&&&&&&05299.&&&&005 299 &&&&&&&&&&&05464.&&&&005 464 &&&&&&&&&&&&&0-4.01000000−3,0 &&&&&&&&&&032989.05000032 989,05 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Improvement District No. 4 Improvement district &&&&&&&&&&&&&088.&&&&0088 &&&&&&&&&&&&0160.&&&&00160 &&&&&&&&&&&&0-46.01000000−45,0 &&&&&&&&&&&&0480.0580000480,58 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Improvement District No. 9 Improvement district &&&&&&&&&&&01175.&&&&001 175 &&&&&&&&&&&&0938.&&&&00938 &&&&&&&&&&&&&025.030000025,3 &&&&&&&&&&&06782.02300006 782,23 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Improvement District No. 12 Improvement district &&&&&&&&&&&&&034.&&&&0034 &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&041.070000041,7 &&&&&&&&&&010181.058000010 181,58 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Improvement District No. 13 Improvement district &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 &&&&&&&&&&&&0-53.0600000−52,4 &&&&&&&&&&&&0165.0280000165,28 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Improvement District No. 24 Improvement district &&&&&&&&&&&&0590.&&&&00590 &&&&&&&&&&&&0422.&&&&00422 &&&&&&&&&&&&&039.080000039,8 &&&&&&&&&&033412.025000033 412,25 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Improvement District No. 25 Improvement district &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&04604.09700004 604,97 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Improvement District No. 349 Improvement district &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 &&&&&&&&&&&05804.05600005 804,56 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Kananaskis Improvement District Improvement district &&&&&&&&&&&&0249.&&&&00249 &&&&&&&&&&&&0429.&&&&00429 &&&&&&&&&&&&0-43.01000000−42,0 &&&&&&&&&&&04210.07200004 210,72 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Kneehill County Municipal district &&&&&&&&&&&04921.&&&&004 921 &&&&&&&&&&&05218.&&&&005 218 &&&&&&&&&&&&&0-6.0300000−5,7 &&&&&&&&&&&03380.0400003 380,04 &&&&&&&&&&&&&&01.05000001,5
Lac La Biche County Municipal district &&&&&&&&&&&08397.&&&&008 397[7] &&&&&&&&&&&09118.&&&&009 118 &&&&&&&&&&&&&0-8.0100000−7,9 &&&&&&&&&&016299.060000016 299,60 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5
Lac Ste. Anne County Municipal district &&&&&&&&&&010260.&&&&0010 260 &&&&&&&&&&&09880.&&&&009 880 &&&&&&&&&&&&&&03.08000003,8 &&&&&&&&&&&02845.06100002 845,61 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6
Lacombe County Municipal district &&&&&&&&&&010312.&&&&0010 312 &&&&&&&&&&010394.&&&&0010 394 &&&&&&&&&&&&&0-1.0200000−0,8 &&&&&&&&&&&02766.06500002 766,65 &&&&&&&&&&&&&&03.07000003,7
Lamont County Municipal district &&&&&&&&&&&03872.&&&&003 872 &&&&&&&&&&&03905.&&&&003 905 &&&&&&&&&&&&&0-1.0200000−0,8 &&&&&&&&&&&02385.09100002 385,91 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Leduc County Municipal district &&&&&&&&&&013541.&&&&0013 541 &&&&&&&&&&013135.&&&&0013 135 &&&&&&&&&&&&&&03.01000003,1 &&&&&&&&&&&02607.05600002 607,56 &&&&&&&&&&&&&&05.02000005,2
Lesser Slave River No. 124 Municipal district &&&&&&&&&&&02929.&&&&002 929 &&&&&&&&&&&02820.&&&&002 820 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&010075.088000010 075,88 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Lethbridge County Municipal district &&&&&&&&&&010061.&&&&0010 061 &&&&&&&&&&010254.&&&&0010 254 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000−1,9 &&&&&&&&&&&02837.08000002 837,80 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5
Minburn County of Minburn No. 27 Municipal district &&&&&&&&&&&03278.&&&&003 278 &&&&&&&&&&&03319.&&&&003 319 &&&&&&&&&&&&&0-2.0800000−1,2 &&&&&&&&&&&02910.07100002 910,71 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Mountain View County Municipal district &&&&&&&&&&012359.&&&&0012 359 &&&&&&&&&&012308.&&&&0012 308 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4 &&&&&&&&&&&03779.03400003 779,34 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3
Newell County of Newell Municipal district &&&&&&&&&&&06786.&&&&006 786 &&&&&&&&&&&06852.&&&&006 852 &&&&&&&&&&&&&0-2.01000000−1,0 &&&&&&&&&&&05904.07200005 904,72 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Northern Lights County of Northern Lights Municipal district &&&&&&&&&&&03555.&&&&003 555 &&&&&&&&&&&03556.&&&&003 556 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000−0,0 &&&&&&&&&&019027.069000019 027,69 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Northern Sunrise County Municipal district &&&&&&&&&&&01791.&&&&001 791[7] &&&&&&&&&&&01747.&&&&001 747 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&021140.010000021 140,10 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Opportunity No. 17 Municipal district &&&&&&&&&&&03074.&&&&003 074 &&&&&&&&&&&02847.&&&&002 847 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008,0 &&&&&&&&&&029140.078000029 140,78 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Paintearth County of Paintearth No. 18 Municipal district &&&&&&&&&&&02029.&&&&002 029 &&&&&&&&&&&02126.&&&&002 126 &&&&&&&&&&&&&0-5.0400000−4,6 &&&&&&&&&&&03287.02400003 287,24 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Parkland County Municipal district &&&&&&&&&&030568.&&&&0030 568 &&&&&&&&&&029220.&&&&0029 220 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6 &&&&&&&&&&&02387.06800002 387,68 &&&&&&&&&&&&&012.080000012,8
Peace No. 135 Municipal district &&&&&&&&&&&01344.&&&&001 344 &&&&&&&&&&&01487.&&&&001 487 &&&&&&&&&&&&0-10.0400000−9,6 &&&&&&&&&&&&0850.0880000850,88 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Pincher Creek No. 9 Municipal district &&&&&&&&&&&03158.&&&&003 158 &&&&&&&&&&&03309.&&&&003 309 &&&&&&&&&&&&&0-5.0400000−4,6 &&&&&&&&&&&03480.09100003 480,91 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Ponoka County Municipal district &&&&&&&&&&&08856.&&&&008 856 &&&&&&&&&&&08640.&&&&008 640 &&&&&&&&&&&&&&02.05000002,5 &&&&&&&&&&&02807.09400002 807,94 &&&&&&&&&&&&&&03.02000003,2
Provost No. 52 Municipal district &&&&&&&&&&&02288.&&&&002 288 &&&&&&&&&&&02547.&&&&002 547 &&&&&&&&&&&&0-11.0800000−10,2 &&&&&&&&&&&03625.02000003 625,2 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Ranchland No. 66 Municipal district &&&&&&&&&&&&&079.&&&&0079 &&&&&&&&&&&&&086.&&&&0086 &&&&&&&&&&&&&0-9.0900000−8,1 &&&&&&&&&&&02639.01600002 639,16 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000,0
Red Deer County Municipal district &&&&&&&&&&018351.&&&&0018 351 &&&&&&&&&&018649.&&&&0018 649 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000−1,6 &&&&&&&&&&&03949.&&&&003 949,00 &&&&&&&&&&&&&&04.06000004,6
Rocky View County Municipal district &&&&&&&&&&036461.&&&&0036 461 &&&&&&&&&&033173.&&&&0033 173 &&&&&&&&&&&&&&09.09000009,9 &&&&&&&&&&&03885.04100003 885,41 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4
Saddle Hills County Municipal district &&&&&&&&&&&02288.&&&&002 288 &&&&&&&&&&&02458.&&&&002 458 &&&&&&&&&&&&&0-7.0100000−6,9 &&&&&&&&&&&05836.09200005 836,92 &&&&&&&&&&&&&&00.04000000,4
Smoky Lake County Municipal district &&&&&&&&&&&02459.&&&&002 459[7] &&&&&&&&&&&02716.&&&&002 716 &&&&&&&&&&&&0-10.0500000−9,5 &&&&&&&&&&&02632.09200002 632,92 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Smoky River No. 130 Municipal district &&&&&&&&&&&02126.&&&&002 126 &&&&&&&&&&&02442.&&&&002 442 &&&&&&&&&&&&0-13.0100000−12,9 &&&&&&&&&&&02842.05900002 842,59 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Special Area No. 2 Special area &&&&&&&&&&&02025.&&&&002 025 &&&&&&&&&&&02074.&&&&002 074 &&&&&&&&&&&&&0-3.0600000−2,4 &&&&&&&&&&&09342.04200009 342,42 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Special Area No. 3 Special area &&&&&&&&&&&01122.&&&&001 122 &&&&&&&&&&&01266.&&&&001 266 &&&&&&&&&&&&0-12.0600000−11,4 &&&&&&&&&&&06623.09600006 623,96 &&&&&&&&&&&&&&00.02000000,2
Special Area No. 4 Special area &&&&&&&&&&&01352.&&&&001 352 &&&&&&&&&&&01389.&&&&001 389 &&&&&&&&&&&&&0-3.0300000−2,7 &&&&&&&&&&&04403.0300004 403,03 &&&&&&&&&&&&&&00.03000000,3
Spirit River No. 133 Municipal district &&&&&&&&&&&&0713.&&&&00713 &&&&&&&&&&&&0662.&&&&00662 &&&&&&&&&&&&&&07.07000007,7 &&&&&&&&&&&&0684.0140000684,14 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
St. Paul County of St. Paul No. 19 Municipal district &&&&&&&&&&&05831.&&&&005 831 &&&&&&&&&&&05925.&&&&005 925 &&&&&&&&&&&&&0-2.0400000−1,6 &&&&&&&&&&&03296.07200003 296,72 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Starland County Municipal district &&&&&&&&&&&02057.&&&&002 057 &&&&&&&&&&&02371.&&&&002 371 &&&&&&&&&&&&0-14.0800000−13,2 &&&&&&&&&&&02557.07000002 557,7 &&&&&&&&&&&&&&00.08000000,8
Stettker County of Stettler No. 6 Municipal district &&&&&&&&&&&05089.&&&&005 089 &&&&&&&&&&&05189.&&&&005 189 &&&&&&&&&&&&&0-2.0100000−1,9 &&&&&&&&&&&04005.01000004 005,10 &&&&&&&&&&&&&&01.03000001,3
Sturgeon County Municipal district &&&&&&&&&&019578.&&&&0019 578 &&&&&&&&&&018566.&&&&0018 566 &&&&&&&&&&&&&&05.05000005,5 &&&&&&&&&&&02088.05500002 088,55 &&&&&&&&&&&&&&09.04000009,4
Taber Municipal district &&&&&&&&&&&06851.&&&&006 851 &&&&&&&&&&&06275.&&&&006 275 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&&04203.07900004 203,79 &&&&&&&&&&&&&&01.06000001,6
Thorhild County Municipal district &&&&&&&&&&&03417.&&&&003 417 &&&&&&&&&&&03547.&&&&003 547 &&&&&&&&&&&&&0-4.0300000−3,7 &&&&&&&&&&&02000.0500002 000,05 &&&&&&&&&&&&&&01.07000001,7
Two Hills County of Two Hills No. 21 Municipal district &&&&&&&&&&&03160.&&&&003 160 &&&&&&&&&&&02918.&&&&002 918 &&&&&&&&&&&&&&08.03000008,3 &&&&&&&&&&&02631.03300002 631,33 &&&&&&&&&&&&&&01.02000001,2
Vermilion River County of Vermilion River Municipal district &&&&&&&&&&&07905.&&&&007 905 &&&&&&&&&&&07462.&&&&007 462 &&&&&&&&&&&&&&05.09000005,9 &&&&&&&&&&&05518.01800005 518,18 &&&&&&&&&&&&&&01.04000001,4
Vulcan County Municipal district &&&&&&&&&&&03875.&&&&003 875 &&&&&&&&&&&03718.&&&&003 718 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&&05429.05000005 429,50 &&&&&&&&&&&&&&00.07000000,7
Wainwright No. 61 Municipal district &&&&&&&&&&&04138.&&&&004 138 &&&&&&&&&&&03558.&&&&003 558 &&&&&&&&&&&&&016.030000016,3 &&&&&&&&&&&04153.07200004 153,72 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0
Warner County of Warner No. 5 Municipal district &&&&&&&&&&&03841.&&&&003 841 &&&&&&&&&&&03654.&&&&003 654 &&&&&&&&&&&&&&05.01000005,1 &&&&&&&&&&&04517.06700004 517,67 &&&&&&&&&&&&&&00.09000000,9
Westlock County Municipal district &&&&&&&&&&&07644.&&&&007 644 &&&&&&&&&&&06910.&&&&006 910 &&&&&&&&&&&&&010.060000010,6 &&&&&&&&&&&03170.07100003 170,71 &&&&&&&&&&&&&&02.04000002,4
Wetaskiwin County of Wetaskiwin No. 10 Municipal district &&&&&&&&&&010866.&&&&0010 866 &&&&&&&&&&010519.&&&&0010 519 &&&&&&&&&&&&&&03.03000003,3 &&&&&&&&&&&03129.04000003 129,40 &&&&&&&&&&&&&&03.05000003,5
Wheatland County Municipal district &&&&&&&&&&&08285.&&&&008 285 &&&&&&&&&&&08109.&&&&008 109 &&&&&&&&&&&&&&02.02000002,2 &&&&&&&&&&&04539.02600004 539,26 &&&&&&&&&&&&&&01.08000001,8
Willow Creek No. 26 Municipal district &&&&&&&&&&&05107.&&&&005 107 &&&&&&&&&&&05337.&&&&005 337 &&&&&&&&&&&&&0-5.0700000−4,3 &&&&&&&&&&&04558.08900004 558,89 &&&&&&&&&&&&&&01.01000001,1
Woodlands County Municipal district &&&&&&&&&&&04306.&&&&004 306 &&&&&&&&&&&04158.&&&&004 158 &&&&&&&&&&&&&&03.06000003,6 &&&&&&&&&&&07668.03100007 668,31 &&&&&&&&&&&&&&00.06000000,6
Yellowhead County Municipal district &&&&&&&&&&010469.&&&&0010 469 &&&&&&&&&&010045.&&&&0010 045 &&&&&&&&&&&&&&04.02000004,2 &&&&&&&&&&022296.026000022 296,26 &&&&&&&&&&&&&&00.05000000,5

† Improvement District No. 349 on perustettu vuonna 2012 eikä siitä ole tilastoja.

ErityiskunnatMuokkaa

Nimi Tyyppi Asukasluku
(2011)[4]
Asukasluku
(2006)[4]
Muutos
(%)[4]
Pinta-ala
(km²)[4]
As./ km²[4]
Crowsnest Pass Specialized municipality &&&&&&&&&&&05565.&&&&005 565 &&&&&&&&&&&05749.&&&&005 749 &&&&&&&&&&&&&0-4.0800000−3,2 &&&&&&&&&&&&0373.070000373,07 &&&&&&&&&&&&&014.090000014,9
Jasper Specialized municipality &&&&&&&&&&&04432.&&&&004 432[6] &&&&&&&&&&&04265.&&&&004 265 &&&&&&&&&&&&&&03.09000003,9 &&&&&&&&&&&&0925.0520000925,52 &&&&&&&&&&&&&&04.08000004,8
Mackenzie County Specialized municipality &&&&&&&&&&010927.&&&&0010 927 &&&&&&&&&&010002.&&&&0010 002 &&&&&&&&&&&&&&09.02000009,2 &&&&&&&&&&080478.012000080 478,12 &&&&&&&&&&&&&&00.01000000,1
Strathcona County Specialized municipality &&&&&&&&&&092490.&&&&0092 490 &&&&&&&&&&082511.&&&&0082 511 &&&&&&&&&&&&&012.010000012,1 &&&&&&&&&&&01180.05600001 180,56 &&&&&&&&&&&&&078.030000078,3
Wood Buffalo Regional municipality &&&&&&&&&&065565.&&&&0065 565 &&&&&&&&&&051924.&&&&0051 924[5] &&&&&&&&&&&&&026.030000026,3 &&&&&&&&&&063637.047000063 637,47 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001,0

LähteetMuokkaa

  1. List of municipalities - Alberta (Listasta puuttuu vuonna 2012 perustettu Improvement District No. 349) Canada Revenue Agency. Viitattu 6.2.2015. (englanniksi)
  2. a b c d Types of Municipalities in Alberta Alberta Municipal Affairs: Government of Alberta. Viitattu 6.2.2015. (englanniksi)
  3. What Are Municipalities? Alberta Municipal Affairs: Government of Alberta. Viitattu 6.2.2015. (englanniksi)
  4. a b c d e f g h i j k l m n o Population and dwelling counts, for Canada, provinces and territories, and census subdivisions (municipalities), 2011 and 2006 censuses Statistics Canada. Viitattu 7.2.2015. (englanniksi)
  5. a b 2006 Census corrections and updates Statistics Canada. Viitattu 7.2.2015. (englanniksi)
  6. a b 2011 Cencus corrections and updates Statistics Canada. Viitattu 7.2.2015. (englanniksi)
  7. a b c d e 2012 Municipal Affairs Population List (pdf) Government of Alberta. Viitattu 7.2.2015. (englanniksi)