Luettelo AC Oulussa pelanneista jalkapalloilijoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

AC Oulua on edustanut sarjaotteluissa yhteensä 212 pelaajaa.

Päivitetty kauden 2020 jälkeen.

Pelaaja O M Kaudet
Suomi Aallikko Jere &&&&&&&&&&&&&093.&&&&0093 &&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 2017, 2018, 2019, 2020
Ghana Ablade Seth &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2004
Englanti Adeyinka Tashan &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2013
Suomi Ali Jusif &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2020
Suomi Arvola Olavi &&&&&&&&&&&&&067.&&&&0067 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2003, 2004, 2005, 2006, 2007
Suomi Auvinen Eero-Matti &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2017
Venäjä Bagajev Aleksandr &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Pohjois-Makedonia Banduliev Toni &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Suomi Belov Konstantin &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2018
Suomi Bohui Christian &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017, 2019, 2020
Brasilia Braga Gabriel &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Ukraina Brovkin Dmytro &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Venäjä Bulgakov Anatoli &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Serbia Celic Davor &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010
Gambia Darboe Kemo &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2015
Brasilia De Souza Gilberto &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Brasilia Dionísio &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005
Ghana Doku Cephas &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2016
Nigeria Edereho Raphael &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2007
Kanada Edwini-Bonsu Randy &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016 2011
Suomi Elovaara Mika &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Suomi Ervasti Antti &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Kamerun Essomba Titi &&&&&&&&&&&&&080.&&&&0080 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2006, 2007, 2014, 2017
Brasilia Ewerton &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Brasilia Ferreira Venicio &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2019
Nigeria Festus Chijoke &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Kazakstan Fomitšov Ilja &&&&&&&&&&&&&065.&&&&0065 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006, 2007, 2011
Liettua Freizdorf Konstantin &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Nigeria Friday Iyam &&&&&&&&&&&&&028.&&&&0028 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007, 2008
Brasilia Gaetti João &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Unkari Gajda Istvan &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004
Tanska Gerster Peipinen Morten &&&&&&&&&&&&&039.&&&&0039 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 2014, 2015
Kroatia Glavas Marin &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Venäjä Gorbatšov Aleksandr &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Gröhn Mika &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2004
Suomi Gullsten Aleksi &&&&&&&&&&&&&034.&&&&0034 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2018, 2019
Suomi Haanpää Tommi &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2013
Suomi Haapala Juuso &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2012
Suomi Haapimaa Petri &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005, 2006
Suomi Hanhela Henri &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009
Suomi Hatakka Dani &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2013
Suomi Hautala Mika &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2003, 2004
Suomi Hautala Niilo &&&&&&&&&&&&&042.&&&&0042 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017, 2018
Suomi Heikari Juho-Matti &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014
Suomi Heikkilä Aapo &&&&&&&&&&&&0113.&&&&00113 &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 2013, 2014, 2015, 2018, 2019, 2020
Suomi Heikkinen Markus &&&&&&&&&&&&&056.&&&&0056 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017, 2018
Suomi Heikkinen Onni &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Suomi Heinolainen Kristian &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2020
Suomi Heinänen Petri &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Heiskanen Niko &&&&&&&&&&&&&035.&&&&0035 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2008, 2009
Suomi Hertsi Loorents &&&&&&&&&&&&&043.&&&&0043 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2019, 2020
Suomi Hietanen Janne &&&&&&&&&&&&0196.&&&&00196 &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 2006, 2007, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Suomi Hinkula Arttu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011, 2012, 2013
Ranska Houche Boussad &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Hurme Jarkko &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004, 2009, 2010
Suomi Hyvärinen Sami &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013
Suomi Ikonen Lasse &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2019, 2020
Ruotsi Jallow Modou &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Nigeria Jibrin Alexander &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2018, 2019, 2020
Suomi Jokelainen Niklas &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2015, 2016, 2020
Bosnia ja Hertsegovina Joksimovic Igor &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Kanada Jonke Frank &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 2009, 2010
Kanada Jonke John &&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2009
Suomi Jormanainen Atte &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Serbia Jovović Saša &&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2017
Suomi Juntunen Miika &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Järvi Topi &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2018
Suomi Järvitalo Vesa &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 2006, 2007
Suomi Jäväjä Jari &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003, 2004
Suomi Kaijalainen Kim &&&&&&&&&&&&&061.&&&&0061 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2005, 2006, 2007
Suomi Kalermo Akseli &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2016, 2017
Suomi Kallinen Jere &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2020
Suomi Karjalainen Rasmus &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2016
Suomi Karjalainen Sami &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2020
Suomi Karppanen Aki &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Suomi Kauppila Jani &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2011, 2012
Suomi Kauppila Janne &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005, 2006
Suomi Kauppinen Tommi &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009
Suomi Kemppainen Juuso &&&&&&&&&&&&&075.&&&&0075 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2016, 2017, 2018, 2019
Suomi Keskinen Juho &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Kiljunen Vesa &&&&&&&&&&&&&074.&&&&0074 &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 2003, 2004, 2005
Venäjä Klass Vadim &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Koivuranta Marko &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004, 2005
Suomi Koivuranta Tarmo &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Suomi Kolehmainen Toni &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2006, 2009
Kroatia Kolić Saša &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Kokko Samuli &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Suomi Koljonen Ilari &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2018
Suomi Kokko Teemu &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Norsunluurannikko Konate Mamadou &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 2007, 2008
Suomi Korhonen Joni &&&&&&&&&&&&&051.&&&&0051 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2009, 2019
Suomi Koskela Miika &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2019, 2020
Suomi Kukka Niko &&&&&&&&&&&&&070.&&&&0070 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2008, 2009, 2010
Suomi Kurttila Samuel &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2018, 2019, 2020
Suomi Lappalainen Aleksi &&&&&&&&&&&&&068.&&&&0068 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Suomi Lehtinen Ville &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2007
Suomi Lehtonen Aleksis &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Suomi Lehtonen Petri &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005
Suomi Leppälä Samuli &&&&&&&&&&&&&061.&&&&0061 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2017, 2018, 2019, 2020
Suomi Lindfors Matias &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Suomi Lindholm Tommi &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014, 2016, 2018, 2019
Brasilia Luiz Antônio &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2004, 2005
Suomi Luukkonen Jani &&&&&&&&&&&&0105.&&&&00105 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003, 2004, 2005, 2006, 2010
Suomi Lähderinne Mika &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2010, 2011
Portugali Magalhães Hugo &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2012
Suomi Mahlakaarto Janne &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2003, 2004
Suomi Majava Juha &&&&&&&&&&&&&084.&&&&0084 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2009, 2010, 2011, 2012
Suomi Majava Juuso &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2010, 2011, 2012
Kamerun Mapoka Alfred &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2015
Italia Marzuoli Alessandro &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015
Kongon demokraattinen tasavalta Mboma Aristote &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&018.&&&&0018 2016
Suomi Meriläinen Juho &&&&&&&&&&&&0122.&&&&00122 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Suomi Miettunen Juha &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Suomi Minkenen Valeri &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Mononen Johannes &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011
Kanada Monsalve David &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2013, 2014
Guyana Moore Walter &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2018
Meksiko Morín Alvarado &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 2017, 2018, 2019
Latvia Muiznieks Emils &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Mustonen Tuomas &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2017
Suomi Myllymäki Simo &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009
Suomi Mäkelä Joni &&&&&&&&&&&&&051.&&&&0051 &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Suomi Mäkelä Juho &&&&&&&&&&&&&039.&&&&0039 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2019, 2020
Suomi Mäkäräinen Henry &&&&&&&&&&&&&053.&&&&0053 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2013, 2014, 2015, 2016
Kamerun Nganbe Nganbe Jean Fridolin &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2010
Senegal Niang Papa &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Ranska Nquijol Joseph &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Nurmela Anselmi &&&&&&&&&&&&&090.&&&&0090 &&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 2013, 2014, 2015, 2016, 2020
Suomi Nurmela Mika &&&&&&&&&&&&0154.&&&&00154 &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 2006, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Suomi Nurmi Veli-Pekka &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2008
Suomi Nurmos Lassi &&&&&&&&&&&&0177.&&&&00177 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020
Kenia Odula Crispine &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2015
Suomi Ojala Matias &&&&&&&&&&&&&085.&&&&0085 &&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Suomi Ollikainen Mikko &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Kamerun Ollo Patrice &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2006, 2014
Kanada Oppong Dominic &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2014
Nigeria Orishani Felix &&&&&&&&&&&&&021.&&&&0021 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2019
Suomi Orrström Axel &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2008
Ghana Owusu Daniel &&&&&&&&&&&&&044.&&&&0044 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2011, 2013
Nigeria Oyetuga Dayo &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Serbia Paunovic Miroslav &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2016
Suomi Pehkonen Antti &&&&&&&&&&&&0112.&&&&00112 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2003, 2007, 2008, 2009, 2010
Serbia Pejić Dragan &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 2006
Suomi Peltola Mike &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2005, 2006
Suomi Peltola Timo &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Suomi Pennanen Joonas &&&&&&&&&&&&&064.&&&&0064 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2009, 2010, 2011
Suomi Pennanen Juhani &&&&&&&&&&&&&072.&&&&0072 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011, 2018, 2019, 2020
Suomi Pentti Lasse &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2019
Suomi Perälä Ville &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Peura Antti &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015
Suomi Pietola Petteri &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2015, 2016, 2017
Brasilia Pires Jeferson &&&&&&&&&&&&&078.&&&&0078 &&&&&&&&&&&&&029.&&&&0029 2003, 2004, 2005, 2006
Suomi Polvinen Jani &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Suomi Puurunen Jukka &&&&&&&&&&&&&040.&&&&0040 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2004, 2005, 2006
Brasilia Rafinha &&&&&&&&&&&&&087.&&&&0087 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 2005, 2006, 2007, 2020
Suomi Ramadingaye David &&&&&&&&&&&&&086.&&&&0086 &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 2016, 2017, 2018, 2019
Suomi Rantanen Daniel &&&&&&&&&&&&&016.&&&&0016 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2020
Suomi Rizvani Adrian &&&&&&&&&&&&&017.&&&&0017 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003
Brasilia Rodrigues Dennys &&&&&&&&&&&&&078.&&&&0078 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008, 2009, 2010
Suomi Rova Jarno &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Rundgren Olli &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004, 2005
Suomi Räisänen Pekka &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2014
Suomi Räsänen Sharp &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Suomi Saajanto Esa &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Saarela Harri &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2006
Afganistan Sadat Fareed &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2020
Japani Segawa Fugo &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2019
Suomi Seikkala Hannes &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2017
Suomi Shala Driton &&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2018
Suomi Siekkinen Tommi &&&&&&&&&&&&&047.&&&&0047 &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 2006, 2007, 2008, 2009
Suomi Siira Arttu &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010, 2011, 2012
Suomi Siira Tuure &&&&&&&&&&&&0108.&&&&00108 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Brasilia Silva Jair &&&&&&&&&&&&&071.&&&&0071 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2016, 2017, 2018
Suomi Sipilä Jani &&&&&&&&&&&&&057.&&&&0057 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2004, 2005, 2006
Suomi Sipiläinen Miki &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Algeria Slatni Yacine &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Sohlo Joonas &&&&&&&&&&&&&067.&&&&0067 &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 2012, 2013, 2014
Yhdysvallat Soto Josue &&&&&&&&&&&&&030.&&&&0030 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2017, 2018
Brasilia Sousa Ethie &&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2010
Suomi Stafsula Dritan &&&&&&&&&&&&0168.&&&&00168 &&&&&&&&&&&&&045.&&&&0045 2003, 2007, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Albania Syla Fitim &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Särkelä Juuso &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017, 2019, 2020
Suomi Tahvanainen Toni &&&&&&&&&&&&&046.&&&&0046 &&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 2015, 2018
Suomi Takkula Miika &&&&&&&&&&&&&052.&&&&0052 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2003, 2004, 2006, 2007
Suomi Talala Esa &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2003, 2004
Kamerun Tangko George Junior &&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2017
Kamerun Tayou Didier &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2014
Suomi Tenhunen Lauri &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Suomi Tenkula Jarno &&&&&&&&&&&&&037.&&&&0037 &&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 2007, 2008
Brasilia Tinho &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009
Georgia Tsykolia Irakli &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Uimaniemi Antti &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 &&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 2015
Suomi Uusitalo Eetu &&&&&&&&&&&&&019.&&&&0019 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2009, 2012
Suomi Vandell Iiro &&&&&&&&&&&&&050.&&&&0050 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2015, 2016
Suomi Viander Jani &&&&&&&&&&&&&026.&&&&0026 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Suomi Verronen Vesa &&&&&&&&&&&&&025.&&&&0025 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2012, 2013
Suomi Viitasaari Santeri &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Viljanen Jussi &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2003
Suomi Vilppola Olli &&&&&&&&&&&&&020.&&&&0020 &&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 2005, 2006
Brasilia Vitao &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2005
Yhdysvallat Vuolo Jeremy &&&&&&&&&&&&&024.&&&&0024 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2011
Suomi Väisänen Kalle &&&&&&&&&&&&&038.&&&&0038 &&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 2003, 2004
Suomi Väisänen Lasse &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2005
Suomi Welling Pekka &&&&&&&&&&&&&049.&&&&0049 &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 2014, 2015, 2016, 2019
Suomi Wentin Johannes &&&&&&&&&&&&&061.&&&&0061 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2015, 2016, 2017
Kosovo Xhaferi Ymer &&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2007
Sambia Yobe Dominic &&&&&&&&&&&&&087.&&&&0087 &&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 2007, 2008, 2009, 2010
Sambia Yobe Donewell &&&&&&&&&&&&&073.&&&&0073 &&&&&&&&&&&&&027.&&&&0027 2008, 2009, 2010
Norsunluurannikko Zézé Venance &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 2012
Valko-Venäjä Zhuravski Sergei &&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2004
Suomi Äijälä Jussi &&&&&&&&&&&&&023.&&&&0023 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2008
Suomi Ölander Henrik &&&&&&&&&&&&&022.&&&&0022 &&&&&&&&&&&&&&00.010000000 2020

LähteetMuokkaa

  • Jalkapallokirjat 2004–2020