Avaa päävalikko
Luan Santana

Luan Rafael Domingos Santana (s. 13. maaliskuuta 1991 Campo Grande) on brasilialainen laulaja.

DiskografiaMuokkaa

  • Tô de Cara (2008)
  • Luan Santana: Ao Vivo (2009)
  • Luan Santana Ao Vivo no Rio (2011)
  • Quando Chega a Noite (2012)
  • As Melhores... Até Aqui (2013)
  • O Nosso Tempo É Hoje (2013)
  • Duetos (2014)
  • Acústico (2015)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Luan Santana.
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.