Avaa päävalikko

Liam James McIntyre (s. 8. helmikuuta 1982 Adelaide, Australia) on australialainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan televisiosarja Spartacuksessa, jossa hän näytteli päähenkilö Spartacusta kahden tuotantokauden ajan.

Liam McIntyre
Liam McIntyre 2014.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 8. helmikuuta 1982 (ikä 37)
Adelaide, Australia
Ammatti näyttelijä
Puoliso Erin Hasan
Näyttelijä
Aktiivisena 2007–
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Huomautukset
2007 Shotgun! [An Opening Sequece] Shotgun! [An Opening Sequence] Antonio lyhytelokuva
Fancy Fancy Nigel
2009 Anniversary Anniversary
Niflheim: Blood & Bullets Niflheim: Blood & Bullets Lance Corporal Christopher Bragi
2010 Bottled Up Bottled Up Bruce lyhytelokuva
Radev Radev Nik Radev
A Bitter Sip of Life A Bitter Sip of Life Manu
2011 Ektopos Ektopos Simon
2014 The Legend of Hercules The Legend of Hercules Sotiris
2015 The Dream Children The Dream Children Luke Delaney
Televisiosarjat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Huomautus
2010 The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit The Pasific Lew Jakso ”Iwo Jima”
Neighbours Neighbours Bradley Hewson Jakso #1.5917
Rush Rush Matt Connor 2 jaksoa
2012–2013 Spartacus Spartacus Spartacus Päärooli, 20 jaksoa
2014 Auckland Daze Auckland Daze Liam 2 jaksoa
The Killing Field The Killing Field Dan Wild televisioelokuva
2014–2016 The Flash The Flash Mark Mardon / Säävelho 4 jaksoa
2018–2019 Star Wars Resistance Star Wars Resistance komentaja Pyre 7 jaksoa
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Liam McIntyre
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.