Leslie Uggams

Leslie Marian Uggams (s. 25. toukokuuta 1943 Harlem, New York, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja.

Leslie Uggams
Uggams vuonna 1997.
Uggams vuonna 1997.
Henkilötiedot
Koko nimi Leslie Marian Uggams
Syntynyt25. toukokuuta 1943 (ikä 78)
Harlem, New York, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, laulaja
Näyttelijä
Aktiivisena 1951–
Merkittävät roolit Kizzy Reynolds
(Juuret)
Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb
Elonet

Uggams on tunnettu Kizzy Reynoldsin roolista minisarjassa Juuret (1977), josta hän sai Golden Globe- ja Emmy-ehdokkuudet.

Hän on myöhemmin esiintynyt elokuvissa Sugar Hill (1994), Deadpool (2016) ja Deadpool 2 (2018), sekä televisiosarjassa Empire.

DiskografiaMuokkaa

  • The Eyes of God 1959)
  • LESLIE UGGAMS ON TV with Mitch Miller's sing along chorus (1962)
  • So in Love! (1963)
  • A Time to Love (1966)
  • What's An Uggams? (1968)
  • Just to Satisfy You (1969)
  • Leslie (1970)
  • Try To See It My Way (1972)
  • Leslie Uggams (1975)
  • Leslie Uggams: On My Way To You: Songs of Alan and Marilyn Bergman (2003)

Aiheesta muuallaMuokkaa