Avaa päävalikko

Lee David Ingleby (s. 28. tammikuuta 1976 Burnley, Lancashire, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta) on brittiläinen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten rikosylikonstaapeli John Bacchusin roolista BBC:n draamasarjassa George Gentlyn tutkimukset (2007–2017) sekä Stan Pikitien roolista elokuvassa Harry Potter ja Azkabanin vanki (2004).

Lee Ingleby
Henkilötiedot
Syntynyt 28. tammikuuta 1976 (ikä 43)
Burnley, Lancashire, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Ammatti näyttelijä
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie
Svensk Filmdatabas

Ingleby on myös näyttellyt televisiosarjoissa The Street, Early Doors, Isäni eläintarha, Life on Mars, Avaruuden tuntua sekä Poika joka katosi musiikkiin. Vuonna 2003 hän näytteli elokuvassa Master and Commander: Maailman laidalla.

Valikoitu filmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
2003 Master and Commander: Maailman laidalla Hollom
2004 Harry Potter ja Azkabanin vanki Stan Pikitie
2009 Doghouse Matt
Televisio
Vuosi Sarja Rooli
2007–2017 George Gentlyn tutkimukset rikosylikonstaapeli John Bacchus
2011 Luther Cameron Pell
2014 Isäni eläintarha George Mottershead
2015–2018 Puuha-Pete Puuha-Pete (äänirooli)
2016– Poika joka katosi musiikkiin Paul Hughes
2018 Syyttömästi tuomittu David Collins
2019 Criminal: Iso-Britannia Tony Myerscough

Aiheesta muuallaMuokkaa

Lee Ingleby Twitterissä