Kristinia DeBarge

Kristinia DeBarge ([krɪstɨˈniːə dɨˈbɑːrdʒ]; s. 8. maaliskuuta 1990 South Pasadena, Kalifornia) on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. DeBarge on laulaja James DeBargen tytär ja hän on nuorin jäsen DeBarge-musiikkiryhmässä. Hän esiintyi ensimmäisen kerran valtakunnallisessa televisiossa vuonna 2003 American Idolin spin-offissa American Juniors. Vuonna 2009 DeBarge allekirjoitti Island Records -levy-yhtiön kanssa sopimuksen ja julkaisi heinäkuussa debyyttialbuminsa Exposed. Albumi debytoi Billboard 200 -listan sijalla 23.[1] Toisen albuminsa, Young & Restless, hän julkaisi vuonna 2013.

Kristinia DeBarge
Kristinia debarge.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 8. maaliskuuta 1990 (ikä 30)
South Pasadena, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti laulaja-lauluntekijä, tanssija, näyttelijä
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2003–
Tyylilajit pop, R&B
Levy-yhtiöt Sodapop
Island Records
Universal Music Group
Manhattan Records
Aiheesta muualla
www.kristiniadebarge.com

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Exposed (2009)
  • Young & Restless (2013)
  • Back in the Day (2019)

SingletMuokkaa

  • ”Goodbye” (2009)
  • ”Sabotage” (2009)
  • ”Future Love” (2009)
  • ”Cry Wolf” (2012)
  • ”Ignite” (2013)
  • ”Highe” (2013)
  • ”Fadeout” (feat. Iamsu!) (2016)
  • ”Crystal Ball” (2017)
  • ”Pink Love” (2017)
  • ”Hangover” (2018)
  • ”Alright” (2018)
  • ”Breathe” (2019)
  • ”Back in the Day” (2019)

VierailutMuokkaa

MusiikkivideotMuokkaa

  • Goodbye (2009)
  • Sabotage (2009)
  • Cry Wolf (2012)
  • Le Go ft. Kristinia DeBarge (2014)
  • Fadeout ft Iamsu (2016)
  • Crystal Ball (2017)
  • Pink Love (2017)

LähteetMuokkaa

  1. Exposed - Kristinia DeBarge Billboard. Viitattu 10.8.2010. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.