Krayzie Bone

Krayzie Bone (oik. Anthony Henderson) on Grammy-palkittu[1] rap-artisti. Hän kuuluu Bone Thugs-N-Harmony -hip hop -kollektiiviin. Krayzie Bone levytti hänen soolodebyyttinsä, Thug Mentality 1999, vuonna 1998. Se julkaistiin tuplalevypaketissa, mukana suuri valikoima vierasjulkaisuja, mm. Bone Thugs-N-Harmony, The Marley Brothers, Mariah Carey, Big Punisher, Fat Joe, E-40, 8 Ball & MJG, Kurupt, Treach ja Snoop Dogg. RIAA vahvisti, että albumi myi platinaa.[2]

Krayzie Bone

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Thug Mentality 1999 (1999)
  • Thug on da Line (2001)
  • Gemini: Good vs. Evil (2005)
  • Chasing the Devil: Temptation (2015)
  • Eternal Legend (2017)
  • E.1999: The LeathaFace Project (2017)

YhteisalbumitMuokkaa

PalkintojaMuokkaa

Grammyt:

  • 2006: "Paras rap-esitys duona tai ryhmässä" (Ridin')[1]

MTV:n Musiikkivideopalkinnot:

  • 2006: "Paras rap-video" (Ridin')

American Music Awards:

  • 1998: "Suosikki Rap/Hip Hop-artisti"
  • 2007: "Paras rap- tai hip hop -duo tai -ryhmä"

LähteetMuokkaa