Avaa päävalikko

Korol i Šut (ven. Король и Шут ’Kuningas ja narri’) on vuonna 1988 perustettu venäläinen rockyhtye. Yhtyeen kotikaupunki on Pietari. Yhtyeen solisti ja keulahahmo oli Mihail Goršenjov, joka kuoli vuonna 2013. Yhtye esiintyi Helsingin Circus-yökerhossa 12. toukokuuta 2012.

Korol i Šut
Автограф-сессия группы «Король и Шут» 3.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1988
Tyylilaji punk rock
horror punk
folk rock
Kotipaikka Pietari, Venäjä
Laulukieli venäjä
Jäsenet

Andrei Knjazevlaulu
Mihail Goršenjov, laulu
Aleksandr Štšigolevrummut
Jakov Tsvirkunov, kitara
Dmitri Riškoviulu
Sergei Zaharovbasso
Pavel Sažinovkoskettimet

Levy-yhtiö

Мистерия Звука
Мелодия Records
MANCHESTER Records

Aiheesta muualla
www.korol-i-shut.ru

KokoonpanoMuokkaa

  • Andrei Knjazev – laulu
  • Aleksandr Štšigolev – rummut
  • Jakov Tsvirkunov – kitara
  • Dmitri Riško – viulu
  • Sergei Zaharov – basso
  • Pavel Sažinov – koskettimet

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 1996 – Kamnem po golove
  • 1997 – Korol i Šut
  • 1999 – Akustitšeski albom
  • 1999 – Jeli mjaso mužiki
  • 2000 – Geroi i zlodei
  • 2001 – Sobranije
  • 2001 – Kak v staroi skazke
  • 2002 – Žal, net ružja!
  • 2003 – Mjortvyj anarhist
  • 2004 – Bunt na korable
  • 2006 – Prodavets košmarov
  • 2008 – Ten klouna

SooloalbumitMuokkaa

  • 2005 – Ja alkogolik, ja anarhist
  • 2005 – Ljubov negodnjaja

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.