Kim Ji-woon

Kim Ji-woon Toronton elokuvajuhlilla vuonna 2008.

Kim Ji-woon (s. 27. toukokuuta 1964) on eteläkorealainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva
Ohjaajana Käsikirjoittajana
1998 The Quiet Family kyllä kyllä
2000 The Foul King kyllä kyllä
Coming Out kyllä kyllä
2002 Three (osa: "Memories") kyllä kyllä
2003 A Tale of Two Sisters kyllä kyllä
2005 A Bittersweet Life kyllä kyllä
2008 The Good, the Bad, the Weird kyllä kyllä
2010 I Saw the Devil kyllä ei
2012 Doomsday Book (osa: "Heavenly Creature") kyllä kyllä
2013 Last Stand kyllä ei
Jin-Roh: The Wolf Brigade/Inrang kyllä ei

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Kim Ji-woon