Kate Maki on kanadalainen laulaja-lauluntekijä. Hän syntyi ja kasvoi Sudburyssä, Ontariossa.

Kate Maki
Kate Maki esiintymässä vuonna 2013.
Kate Maki esiintymässä vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt
Ammatti opettaja
Muusikko
Aktiivisena 2003–
Tyylilajit folk
Soittimet laulu
Levy-yhtiöt OWOM/Confusion Unlimited

Makin debyyttialbumi Confusion Unlimited (2003) ja sitä seurannut The Sun Will Find Us (2004) saivat hyvän vastaanoton ja nimettiin Northern Ontario Music and Film Awardsissa vuoden albumiksi. Hänen kappaleitaan on esitetty kanadalaisissa elokuvissa, kuten Weirdsville – kummajaisten kaupunki ja Wilby Wonderful.

Kiertueajan ulkopuolella Maki opettaa tieteitä ja ranskaa. Hän asuu tällä hetkellä Sudburyssä laulaja-lauluntekijä Nathan Lawrin kanssa, joka on myös vieraillut hänen kahdella viimeisimmällä albumillaan. He käyvät satunnaisesti yhdessä kiertueella.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Confusion Unlimited (2003)
  • The Sun Will Find Us (2004)
  • On High (2008)
  • Two Song Wedding (2010)
  • Moonshine (2011)
  • Head in the Sand (2016)

KiertuealbumitMuokkaa

  • A Midautumn Night's Dream (2005)
  • A Midwinter Night's Dream (2005)

SoundtrackitMuokkaa

  • Weirdsville: ”To Get Across” albumilta The Sun Will Find Us
  • Wilby Wonderful: ”Strangest Dream” albumista Confusion Unlimited

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.