John Tempesta

John Tempesta (s. 26. syyskuuta 1964) on yhdysvaltalainen rumpali. Hän on luonut monipuolisen uran, johon mahtuu työskentelyä mm. Exoduksessa, Testamentissa, White Zombiessa, Helmetissä ja The Cultissa. Hän esiintyi myös Tony Iommin albumilla Iommi (2000).

John Tempesta
The Cult.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 26. syyskuuta 1964 (ikä 55)
Bronx
Ammatti muusikko
Muusikko
Aktiivisena 1989–
Tyylilajit Heavy metal, alternative metal, thrash metal, groove metal, alternative rock, hard rock
Soittimet rummut
Yhtyeet White Zombie, Rob Zombie, Helmet, Scum of the Earth, The Cult, Exodus, Testament
Aiheesta muualla
Kotisivut

Tempestan veli on kitaristi Mike Tempesta.

DiskografiaMuokkaa

ExodusMuokkaa

  • Impact is Imminent (1990)
  • Good Friendly Violent Fun (1991)
  • Force of Habit (1992)

TestamentMuokkaa

  • Low (1994)
  • First Strike Still Deadly (2001)
  • Live in London (2005)

White ZombieMuokkaa

  • Astro Creep: 2000 (1995)

HelmetMuokkaa

  • Size Matters (2004)

Rob ZombieMuokkaa

  • Hellbilly Deluxe (1998)
  • The Sinister Urge (2001)
  • Past, Present & Future (2003)
  • The Best of Rob Zombie (2006)

Scum of the EarthMuokkaa

  • Blah...Blah...Blah...Love Songs for the New Millennium (2004)

The CultMuokkaa

  • Born into This (2007)
  • Choice of Weapon (2012)

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.