Avaa päävalikko

Jesse Williams (s. 5. elokuuta 1981 Chicago, Illinois, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hänet tunnetaan Jackson Averyn roolista ABC:n draamasarjassa Greyn anatomia. Hän on myös ääni- ja liikenäytellyt Markusta videopelissä Detroit: Become Human.[1][2][3]

Jesse Williams
Jesse Williams in 2008 white shirt.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Jesse Williams
Syntynyt 5. elokuuta 1981 (ikä 38)
Yhdysvallat Chicago, Illinois
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2006
Merkittävät roolit Jackson Avery
(Greyn anatomia)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Rooli Muuta
2006 Kova laki Kwame televisio, 1 jakso
Beyond the Break Eric Medina televisio, 8 jaksoa
2008 Greek Drew Collins televisio, 2 jaksoa
The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Leo elokuva
2009 Greyn anatomia Jackson Avery televisio, 19 jaksoa
2010 Brooklyn's Finest Eddie Quinlain elokuva
2011 The Cabin in the Woods Holden McCrea elokuva
2009 Russian Roulette with Rihanna himself musiikkivideo
2013 The Butler James Lawson elokuva
2016 Money Sean elokuva

Aiheesta muuallaMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Jesse Williams imdb.com. Viitattu 18.7.2019. (englanniksi)
  2. E3 2017: Grey's Anatomy Star Jesse Williams Joins Detroit: Become Human ign.com. Viitattu 18.7.2019. (englanniksi)
  3. Detroit: Become Human Full Cast & Crew imdb.com. Viitattu 18.7.2019. (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.