Jennifer Carpenter

yhdysvaltalainen näyttelijä

Jennifer Carpenter (s. 7. joulukuuta 1979 Louisville, Kentucky) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Showtimen draamasarjasta Dexter, jossa hän esitti päähenkilön siskoa Debra Morgania. Hän on esiintynyt muun muassa nimiosassa elokuvassa Emily Rosen riivaaja (2005), joka perustuu löyhästi tositapahtumiin.

Jennifer Carpenter
Jennifer Carpenter vuonna 2013.
Jennifer Carpenter vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 7. joulukuuta 1979 (ikä 40)
Yhdysvallat Louisville, Kentucky
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Carpenter on opiskellut näyttelijäntyötä Juilliard Schoolin draamalinjalla vuosina 1998-2002.[1]

Carpenter oli naimisissa näyttelijä Michael C. Hallin kanssa. Pari erosi vuoden 2010 lopussa.

FilmografiaMuokkaa

  • People Are Dead (2002)
  • Ash Tuesday aka Beyond the Ashes (2003) – Samantha
  • DEBS (2004) – hysteerinen opiskelija
  • White Chicks (2004) – Lisa
  • Emily Rosen riivaaja (2005) – Emily Rose
  • Lethal Eviction (2005) – Sarah/Tessi/Beth
  • Queen B (2005) – Kristen
  • Last Days of America (2005)
  • Dexter (televisiosarja, 2006–2013) – Debra Morgan
  • The Dog Problem (2006) – punatukkainen tarjoilija
  • Battle in Seattle (2007) – Sam
  • Eristyksissä (2008) – Angela
  • Limitless (televisiosarja, 2015-) - FBI-agentti Rebecca Harris

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.