Avaa päävalikko

Jazz Society Big Band on suomalainen big band -yhtye, joka perustettiin vuonna 1978 ja jonka johtajana on ollut alusta alkaen Raimo Henriksson[1].

KokoonpanoMuokkaa

  • Raimo Henriksson (johtaja)
  • Juhani Romppanen, (alttosaksofoni)
  • Ville Soro, (alttosaksofoni)
  • Jarmo Rouvinen, (tenorisaksofoni)
  • Olli Jaakkola, (tenorisaksofoni)
  • Seppo Olkkonen, (baritonisaksofoni)
  • Pelle Näätänen, (pasuuna)
  • Jukka Pihlajavesi, (pasuuna)
  • Jukka Pilli, (pasuuna)
  • Erkki Koskimo, (pasuuna)
  • Arto Alaspää, (trumpetti)
  • Arttu Sipilä, (trumpetti)
  • Risto Oinaala, (trumpetti)
  • Heikki Haimila (trumpetti )
  • Veikko Hakkarainen, (piano)
  • Jarmo Kannisto, (kitara)
  • Sampo Tiittanen, (basso)
  • Juha Salminen, (rummut)[2]

DiskografiaMuokkaa

  • Ready Steady Go (1983)
  • Miller Meeting (1986)
  • One Step Ahead (1986)
  • Let’s Dance with JASO (1991)
  • Miller Meeting (1996)
  • Just Friends (2001)
  • Kosketa minua Henki (2004)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa