Avaa päävalikko

Jay Hernandez

yhdysvaltalainen näyttelijä

Javier Manuel ”Jay” Hernandez, Jr (s. 20. helmikuuta 1978 Montebello, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä.

Jay Hernandez
Jay Hernandez San Diegon Comic-Conissa 2016.
Jay Hernandez San Diegon Comic-Conissa 2016.
Henkilötiedot
Syntynyt 20. helmikuuta 1978 (ikä 41)
Montebello, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1999–
Merkittävät roolit Crazy/Beautiful
The Rookie
Hostel
Karanteeni
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
2000 Living the Life Kikicho
2001 Crazy/Beautiful Carlos Nuñez
Joy Ride sotilas
2002 The Rookie – syntynyt syöttämään The Rookie Joaquin ”Wack” Campos
2004 Hanaa! Torque Dalton
Asema 49 Ladder 49 Keith Perez
Friday Night Lights Brian Chavez
2005 Köshpendiler Erali
Hostel Paxton
2006 World Trade Center Dominick Pezzulo
2007 Live! Pablo
Hostel: Part II Paxton
2008 American Son Junior
Lakeview Terrace – tarkkailun alla Lakeview Terrace Javier Villareal
Karanteeni Quarantine Jake
Nothing Like the Holidays Ozzy
2010 Takers Eddie Hatcher
2012 LOL James
2013 Trooper Carlos Coto
2015 The Night Is Young Dean
2016 Suicide Squad Chato Santana / El Diablo
Bad Moms Jessie Harkness
2017 A Bad Moms Christmas
Bright Rodriguez
Televisiosarjat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Jakso
1999 USA High Jose ”Christian’s Scholarship”
1998–2000 Hang Time Antonio Lopez 52 jaksoa
2000 Undressed Eddie
One World Octavio ”Marci’s in Hot Salsa”
2002 Arki vaivaa American Family Cisco Gonzalez
2006–2007 Kuuden ketju Six Degrees Carlos Green
2012 Last Resort Paul Wells
2013 Nashville Dante Rivas
Ghost Ghirls Sanchez ”Hooker with a Heart of Ghoul”
2014 Katujen kasvatti Gang Related Daniel Acosta
2015–2016 Expanse Dimitri Havelock
2017 Scandal Curtis Pryce
2018–2019 Magnum P.I. Thomas Magnum päärooli

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.