Avaa päävalikko

Jared Scott Gilmore on yhdyvaltalainen lapsinäyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Bobby Draperina televisiosarjassa Mad Men ja Henry Millsin roolista sarjassa Olipa kerran.

Jared S. Gilmore
Jaredscottgilmore.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 30. toukokuuta 2000 (ikä 19)
San Diego, Kalifornia
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2008–
Aiheesta muualla
IMDb

YksityiselämäMuokkaa

Gilmore syntyi 30. toukokuuta 2000 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän kävi kaksi vuotta San Diegossa sijaitsevaa koulua joka on tarkoitettu malleille, näyttelijöille ja laulajille.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva / sarja Rooli
2008 Ilman johtolankaa Matthew
2008 Yhdestoista tunti Owen
2008–2009 Talkshow with Spike Feresten Little Bill O'Reilly
2009 Roommates Graham
2009 Opposite Day Baby Bailiff
2009 Overnight Kyle
2010 Varasuunnitelma Cameo
2010 Hawthorne Justin Adams
2010 Mad Men Bobby Draper
2010 A Nanny for Christmas Jonas Ryland
2010 Men of a Certain Age Kenneth
2011 Wilfred young Ryan
2011–2018 Olipa kerran Henry Mills