Jaana Joensuu

Suomalainen näyttelijä

Jaana Joensuu (s. 19. tammikuuta 1985[1]) on suomalainen näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja.

Jaana Joensuu
Henkilötiedot
Syntynyt19. tammikuuta 1985 (ikä 36)
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2008–
Merkittävät roolit Suvi Taivalsalo
(Rantabaari)
Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb
Elonet

Joensuu on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Teatteria hän on opiskellut myös Etelä-Pohjanmaan Opistossa vuosina 2005–2006. Ylioppilaaksi hän kirjoitti Vimpelin lukiosta vuonna 2004.[1]

FilmografiaMuokkaa

Elokuva
Vuosi Elokuva Rooli
2011 Elokuu Sointu
Lyhytelokuva
Vuosi Lyhytelokuva Rooli
2008 Unettomat
2010 Tokio Baby Saara
2011 Sudenveistäjä Venla
2014 Pienet illanistujaiset Susanna

Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
2019– Rantabaari Suvi Taivalsalo

LähteetMuokkaa

  1. a b Jaana Joensuu – CV nayttelijaliitto.fi. Näyttelijäliitto. Viitattu 12.4.2021.

Aiheesta muuallaMuokkaa