Inner City

Inner City on Detroitissa, Yhdysvalloissa vuonna 1987 perustettu elektronisen tanssimusiikin yhtye, jonka jäseniä ovat Paris Grey (laulaja) ja Kevin Saunderson (tuottaja, ohjelmoija, säveltäjä). Yhtyeen musiikki on sekoitus Detroit-teknoa ja housemusiikkia – sen tunnetuimpia hittejä ovat ”Big Fun” ja ”Good Life”, joista jälkimmäinen oli listaykkösenä Suomen virallisella listalla tammikuussa 1989.

Inner City
Tiedot
Toiminnassa 1987–
Tyylilaji house, electronica, Detroit-tekno
Kotipaikka Yhdysvallat Detroit, Michigan
Jäsenet

Kevin Saunderson
Paris Grey
Ann Saunderson
Tommy Onyx

Entiset jäsenet

Static Revenger

Levy-yhtiö

Virgin
Atlantic
Virgin EMI
Columbia
SME
Ten

Kevin Saunderson

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Paradise (1989)
  • Paradise Remixed (1989)
  • Fire (1990)
  • Praise (1992)
  • Testament ’93 (1993)
  • Good Life—the Best of Inner City (2003)

SingletMuokkaa

  • Big Fun (1988)
  • Good Life (1988)
  • Ain’t Nobody Better (1989)
  • Do You Love What You Feel (1989)
  • Whatcha Gonna Do with My Lovin’ (1989)
  • (That Man) He’s All Mine (1990)
  • Let It Reign (1991)
  • Till We Meet Again (1991)
  • Pennies From Heaven (1992)
  • Follow Your Heart (1992)
  • Hallelujah ’92 (1992)
  • Praise (1992)
  • Till We Meet Again (remix)
  • Back Together Again (1993)
  • Do Ya (1994)
  • Share My Life (1994)
  • Ahnonghay (1995)
  • Your Love (1995)
  • Do Me Right (1996)
  • Good Life (Buena Vida) (1999)
  • Good Love (2000)
  • Pump It Up Dub (2001)
  • Say Something (2004)
  • Future (2011)
  • Good Luck (2017)
  • It Could Be (Armin van Buurenin kanssa) (2019)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.