Hemmo Karja

suomalainen näyttelijä

Hemmo Karja (s. 2. helmikuuta 1993 Helsinkilähde?) on suomalainen näyttelijä. Hän on tullut tunnetuksi Janne Haukkalan roolista saippuasarjassa Salatut elämät, jossa hän esiintyi vuosina 2011–2019.[1] Roolihahmo palasi hetkeksi takaisin sarjaan kevätkaudella 2020. Hän on myös mukana joulukuussa 2014 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu. Vuoden 2015 kesällä hän oli mukana Salattujen elämien nettisarjassa Satula.[2]

Hemmo Karja
Henkilötiedot
Syntynyt2. helmikuuta 1993 (ikä 28)
Helsinki, Suomi
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2011–
Merkittävät roolit Janne Haukkala
(Salatut elämät)
Mielonen
(Tuntematon sotilas)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Tyyli Rooli
2011–2019,
2020
Salatut elämät televisiosarja Janne Haukkala
2011–2012 Tuuliranta nettisarja
2013 Young Man, Cash Man
2014 Young Girl, Dream Girl
2014 Nightmare 2 – Painajainen jatkuu elokuva
2015 Satula nettisarja
2016 Bikineitä ja timantteja
2016–2017 Pihlajakadun tuhmat tädit
2017 Tuntematon sotilas elokuva Alikersantti Mielonen[3]
2018 Soppatykkimiehet[4] nettisarja Janne Haukkala
2019 MC Taalasbiili
2020– Rantabaari televisiosarja

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa