Helen Broderick

Helen Broderick (11. elokuuta 189125. syyskuuta 1959lähde?) oli amerikkalainen teatteri- ja elokuvanäyttelijä, joka näytteli erityisesti sivurooleja. Ensimmäisiä oli elokuvassa Top Hat, jossa hän näytteli managerin vaimoa.

Helen Broderick vuonna 1938.

FilmografiaMuokkaa

Lähde:[1]

  • Top Hat, 1935
  • The Road to Reno, 1938
  • Hänen ranskalainen morsiamensa, 1938
  • Iskusävelmiä etsimässä, 1939
  • Kapteeni Peloton, 1939
  • Virginian auringon alla, 1941

LähteetMuokkaa

  1. Helen Broderick Elonetissä. Viitattu 20.5.2022

Aiheesta muuallaMuokkaa

  • Helen Broderick Internet Movie Databasessa (englanniksi)
  • elokuvan Top Hat oheismateriaalit, DVD-julkaisu
Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.