Avaa päävalikko

Hande Yener (s. 12. tammikuuta 1973 Istanbul, Turkki) on turkkilainen pop- ja elektrolaulaja.

Hande Yener
Hande Yener
Hande Yener
Henkilötiedot
Syntynyt 12. tammikuuta 1973 (ikä 46)
Kadıköy
Ammatti laulaja
lauluntekijä
tuottaja
Muusikko
Laulukielet turkki
Aktiivisena 2000–
Tyylilajit Pop
Elektroninen
Levy-yhtiöt DMC (2000–2002)
Erol Köse Production (2002–2008)
Avrupa Müzik (2009)
Poll Production (2010–)
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

  • Senden İbaret (2000)
  • Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)
  • Apayrı (2006)
  • Nasıl Delirdim? (2007)
  • Hipnoz (2008)
  • Hayrola? (2009)
  • Hande'ye Neler Oluyor? (2010)
  • Teşekkürler (2011)
  • Kraliçe (2012)
  • Mükemmel (2014)
  • Hepsi Hit (2016)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.