Hande Yener

Hande Yener (s. 12. tammikuuta 1973 Istanbul, Turkki) on turkkilainen pop- ja elektrolaulaja.

Hande Yener
Hande Yener
Hande Yener
Henkilötiedot
Syntynyt 12. tammikuuta 1973 (ikä 47)
Kadıköy
Ammatti laulaja
lauluntekijä
tuottaja
Muusikko
Taiteilijanimi Hande YenerView and modify data on Wikidata
Laulukielet turkki
Aktiivisena 2000–
Tyylilajit Pop
Elektroninen
Levy-yhtiöt DMC (2000–2002)
Erol Köse Production (2002–2008)
Avrupa Müzik (2009)
Poll Production (2010–)
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

  • Senden İbaret (2000)
  • Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)
  • Apayrı (2006)
  • Nasıl Delirdim? (2007)
  • Hipnoz (2008)
  • Hayrola? (2009)
  • Hande'ye Neler Oluyor? (2010)
  • Teşekkürler (2011)
  • Kraliçe (2012)
  • Mükemmel (2014)
  • Hepsi Hit (2016)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.