Avaa päävalikko
Gothminister esiintymässä vuonna 2004.

Gothminister on norjalainen goottityylistä industrial metallia soittava yhtye. Vuonna 1999 perustettu yhtye on julkaissut neljä albumia ja on erityisen menestynyt Saksassa, soittaen monissa Saksan musiikkifestivaaleissa.

JäsenetMuokkaa

  • Gothminister (Bjørn Alexander Brem) - laulu
  • Halfface - kosketinsoitin
  • Android - kosketinsoitin
  • Machine - kitara
  • Chris Dead - rummut

Entiset jäsenetMuokkaa

  • Dementia Narcissus (Sandra Jensen) - Taustalaulu
  • Android (Andy Moxnes) - Kosketinsoitin, kitara

DiskografiaMuokkaa

  • Gothic Electronic Anthems (2003)
  • Empire Of Dark Salvation (2005)
  • Happiness In Darkness (2008)
  • Anima Inferna (2011)
  • Utopia (2013)
  • The Other Side (2017)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.