Avaa päävalikko

Giulia Anghelescu

romanialainen poplaulaja

Giulia Anghelescu (s. 7. marraskuuta 1984 Galați), joka tunnetaan myös nimellä Giulia, on romanialainen poplaulaja.[1] Hän on aiemmin toiminut laulajana yhtyeissä Candy ja DJ Project.

Giulia Anghelescu
Giulia Anghelescu esiintymässä 9. toukokuuta 2010.
Giulia Anghelescu esiintymässä 9. toukokuuta 2010.
Henkilötiedot
Syntynyt 7. marraskuuta 1984 (ikä 34)
Ammatti laulaja, DJ radio (PRO FM)
Muusikko
Taiteilijanimet Giulia
Laulukielet englanti, romania
Tyylilajit pop, dance
Levy-yhtiöt Cat Music
HaHaHa Production
Aiheesta muualla
MusicBrainz

DiskografiaMuokkaa

Studioalbumit

  • Candy (2000)
  • O Seară Perfectă (2001)
  • De Vis (2002)
  • Best Of Candy (2003)
  • Poveste (2003)

Sooloalbumit

  • Giulia (2004)
  • Fluturi (2006)
  • Primul Pas (2008)
  • Un Om Cu Un Pian (2012)

Singlet

  • Underrated Love (2011)
  • Un om cu un pian
  • Vorbe Goale (2012)

LähteetMuokkaa

  1. Artyści: Giulia muzyka.interia.pl.
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: ro:Giulia Anghelescu
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.