George Baker

Tämä artikkeli käsittelee muusikkoa. George Baker on myös näyttelijä.

Johannes Bouwens eli George Baker (s. 8. joulukuuta 1944, Hoorn) on alankomaalainen pop-muusikko, joka perusti vuonna 1969 yhtyeen George Baker Selection.

George Baker

George Baker on julkaissut lukuisia albumeita sekä pelkällä omalla nimellään että George Baker Selectionin nimellä. Vuonna 1999 julkaistiin kokoelmalevy The Very Best Of.

George Baker Selection sai kansainvälistä suosiota singleillään "Little Green Bag" (1969) ja "Una Paloma Blanca" (1975). "Little Green Bag" kuultiin vielä vuonna 1992 elokuvassa Reservoir Dogs.

DiskografiaMuokkaa

George Baker SelectionMuokkaa

  • Little Green Bag (1970)
  • Love in the World (1970)
  • Now (1972)
  • Hot Baker (1974)
  • Paloma Blanca (1975)
  • A Song for You (1975)
  • River Song (1976)
  • So Lang die Sonne Scheint (1976)
  • Summer Melody (1977)
  • Paradise Island (1983)
  • Santa Lucia by Night (1985)
  • Viva America (1987)
  • From Russia with Love (1988)

SooloalbumitMuokkaa

  • In Your Heart (1978)
  • Another Lonely Christmas Night (1978)
  • Sing for the Day (1979)
  • Wild Flower (1980)
  • The Winds of Time (1981)
  • Dreamboat (1989)
  • Love in Your Heart (1991)
  • Memories (1993)
  • Flashback (2000)
  • Lonely Boy (2009)

SingletMuokkaa

  • Little Green Bag (1969)
  • Dear Ann (1970)
  • I Wanna Love You (1970)
  • Marie-Jeanne (1973)
  • Baby Blue (1974)
  • Cante Libre (1974)
  • Sing a Song of Love (1975)
  • Paloma Blanca (1975)
  • Rose Marie (1975)
  • Morning Star (1975)
  • Rosita (1978)
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.