Gauri Khan

Gauri Khan (o.s. Chibber; s. 8. lokakuuta 1970 New Delhi) on intialainen elokuvatuottaja ja sisustussuunnittelija. Hän on toinen elokuvatuotantoyhtiö Red Chillies Entertainmentin perustajista aviomiehensä Shah Rukh Khanin kanssa.[1]

Gauri Khan
Gauri Khan.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 8. lokakuuta 1970 (ikä 50)
New Delhi, Intia
Ammatti elokuvatuottaja
sisustussuunnittelija
Puoliso Shah Rukh Khan (1991–)
Lapset 3
Muut tiedot
Aktiivisena 1992–
Koulutus Delhin yliopisto

Khan on toiminut tuottajana menestyselokuvissa kuten Main Hoon Na (2004), Om Shanti Om (2007), Nimeni on Khan (2010), Ra.One (2011), Chennai Express (2013) ja Happy New Year (2014).

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Muuta
2004 Main Hoon Na
2005 Paheli
2007 Om Shanti Om Myös cameoesiintyminen
2009 Billu
2010 Nimeni on Khan
2011 Always Kabhi Kabhi
Ra.One
2012 Student of the Year
2013 Chennai Express
2014 Happy New Year Myös cameoesiintyminen
2015 Dilwale
2016 Dear Zindagi
2017 Raees
Jab Harry Met Sejal
Ittefaq
2018 Zero
2019 Badla

LähteetMuokkaa

  1. Ahmed, Afshan: Gauri Khan announces her design plans in Dubai The National. 29.5.2014. Viitattu 13.11.2014. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

  • Gauri Khan Internet Movie Databasessa (englanniksi)
Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.